Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

blic-krediti

Blic krediti

Da li se nalazite u situaciji gdje vam potreban brz pristup novcu? Možda nemate vremena za podnošenje zahtjeva za kredite koji podrazumijevaju obimnu dokumentaciju? Ukoliko je ovo slučaj onda su blic krediti sigurno rješenje na koje možete uvijek računati.

Blic krediti – Najbolje financijsko rješenje za svakodnevne potrebe

Dobro upravljanje novčanim sredstvima preduvjet je pravu ravnotežu između prihoda i svih financijskih rashoda. No, unatoč i najboljim nastojanjima mnogih građana Hrvatske, mala mjesečna primanja ne omogućuju da se postigne ispunjenje svih financijskih potreba. Nalaženje pravog kredita koji će odgovarati svim trenutnim potrebama i sadašnjim okolnostima, za mnoge ljude znači vrijeme za istraživanje najpovoljnijih opcija, au idealnom slučaju nalaženje potencijalnih alternativa u odnosu na uvjete.

Ovo često vodi ka opcijama koje ne zadovoljavaju postojeće kriterije u smislu uvjeta ili brzine odobrenja kredita. Osim toga, pojednostavljenost u procesu odobrenja spada također u važan faktor prilikom donošenja odluke. Iako postoji veliki izbor na kreditnom tržištu, najvažnije je pažljivo odabrati kredit koji se smatra najfleksibilnijim te odgovara svim trenutnim potrebama financiranja. U potrazi za adekvatnim rješenjem, blic brzi krediti pružaju najbolji izbor u različitim situacijama. Budući da se prvenstveno traže opcije koje nude određene prednosti, bljeskalica krediti su najfleksibilniji vid kreditnog financiranja koji se nudi na tržištu.

Blic krediti jedno su od najboljih rješenja i najčešće korištenih kreditnih opcija u Hrvatskoj

Pojedinačne potrebe klijenata za kreditnim financiranjem kreću se najčešće od manjih iznosa, odnosno kratkoročnih kredita s povoljnim uvjetima otplate. Blic krediti spadaju u fleksibilan vid financiranja za trenutne potrebe korisnika. Ono što je najvažnije, bljeskalica krediti ispunjavaju sve najvažnije uvjete, a proces odobrenja je maksimalno pojednostavljen.

Blic krediti – Brzi pristup novčanim sredstvima

Blic krediti su relativno brzo postali jedan od vodećih modela financiranja, jer na jednostavan način omogućavaju lak dolazak do novčanih sredstava. Među dostupnim opcijama na tržištu, blic krediti nude niz prednosti. Blic krediti su nenamjenski krediti, a pri tom nije potreban jamac. S obzirom da su blic krediti jedinstveno rješenje koje pokriva svaku financijsku situaciju, na vam je samo da sagledate sve njegove prednosti u odnosu na druge alternativne u kreditnom financiranju. Blic krediti odobravaju se u najkraćem mogućem roku, a novčana sredstva su na računu za nekoliko minuta.

Iako postoje različite mogućnosti kreditiranja koje su dostupne građanima u Hrvatskoj, blic krediti imaju određene prednosti u usporedbi s tradicionalnim modelima financiranja. Brzina, praktičnost, jednostavnost koju imaju blic krediti neki od najčešćih razloga zašto predstavljaju pravi trend na tržištu. Lak pristup i brzo odobrenje s minimalnom dokumentacijom. Fleksibilni uvjeti – Kada vam je brzo potreban novac, blic krediti pružaju izvrsno rješenje u smislu fleksibilnosti financiranja.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (634 ocjena)

Home » Blic krediti