Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Braniteljski nenamjenski krediti

Braniteljski nenamjenski krediti

U ponudi banaka i kreditnih kuća je postoji veliki broj prilagođenih kreditnih opcija za Hrvatske branitelje. Kako bi se omogućili povoljniji uvjeti za ovu skupinu građana, na tržištu se između ostalih mogu naći i braniteljski nenamjenski krediti.

Što su braniteljski nenamjenski krediti?

Od nedavno banke su s vladom Republike Hrvatske omogućile dolazak do braniteljskih kredita, pri čemu je naglasak stavljen na povoljnije uvjete. S nastojanjem da pomognu hrvatskim braniteljima u smislu potrebne potpore banke su ponudile braniteljski nenamjenski kredit.

Braniteljski nenamjenski krediti su namijenjeni braniteljima i spadaju u jedno od prilagođenih financijskih rješenja. Naime, riječ je o nenamjenskom obliku kredita, gdje se sredstva mogu koristiti u skladu s najvažnijim financijskim potrebama. U nastojanju da pruže potrebnu potporu, braniteljski nenamjenski krediti imaju minimalne uvjete i odobravaju se 15 minuta nakon potpisane dokumentacije. Ova varijanta kredita odobrava se svim braniteljima koji imaju radni odnos ili su umirovljenici. Na tržištu se mogu pronaći braniteljski nenamjenski krediti u eurima koji se odobravaju uz minimalne uvjete.

Kako se mogu realizirati braniteljski nenamjenski krediti?

U ponudi su dva različita načina realizacije kredita, gdje korisnik može odabrati onu opciju koja je u skladu s individualnim mogućnostima i potrebama. Jedna od opcija koja stoji na raspolaganju za braniteljski nenamjenski kredit je putem online obrasca. Prilikom podnošenja zahtjeva treba odabrati iznos kredita i pratiti jednostavna uputstva. Na ovaj način, korisnik štedi vrijeme, što je ujedno brža i praktičnija varijanta. Druga opcija koja klijentima stoji na raspolaganju je podnošenje zahtjeva za kredit u poslovnici, gdje se u najkraćem mogućem roku dolazi do realizacije i odobrenja. Za branitelje koji su u mirovini, ova vrsta kredita podrazumijeva samo ispunjenje osnovnih uvjeta, čime se nakon odobrenja i potpisane dokumentacije novac nalazi na računu za nekoliko minuta.

Kakve prednosti imaju braniteljski nenamjenski krediti kod kreditnih kuća?

Osim ponude u bankama, braniteljski nenamjenski krediti mogu se pronaći i u kreditnim kućama. Procedura za podnošenje zahtjeva je veoma jednostavna, jer se kreditne kuće oslanjaju na urednost u isplati dugovanja. Braniteljski nenamjenski krediti se mogu pronaći u više različitih varijanti u pogledu iznosa, pa je samom tim i lakše doći do odgovarajućeg rješenja na siguran i pouzdan način. Izuzetna pogodnost je također što se branitelji mogu prijaviti za nenamjenski kredit čak i ako već imaju drugi kredit u banci. Pogodnost realizacije kredita sastoji se i u pojednostavljenom postupku koji se odvija putem interneta. Dakle, nije potrebno odlaziti u poslovnicu banke, već se sve odvija iz udobnosti doma. Nakon podnošenja tražene dokumentacije koja je svedena na minimum, odobrenje je za nekoliko minuta, a novac se isplaćuje u toku 24 sata.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (454 ocjena)

Home » Braniteljski nenamjenski krediti