Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Estera

Estera

Najbolji poslovni partner je onaj koji vas prati u svim vašim poslovnim planovima i projektima, a estera vam osigurava najpovoljniji kredit kad ga trebate. Bilo da trebate nenamjenski gotovinski kredit, kredit za refinanciranje, kredit s fiksnom kamatom, kredit za umirovljenike, agro kredit, kredit za obrtnike, studente, stambeni kredit ili kredit kao samozaposlena osoba, Kredit na ostatak primanja, estera vam je uvijek dostupna sa najpovoljnijim kreditnim uvjetima. Dakle i ako ste pod ovrhom, a imate ostatak primanja zaštićen, na taj ostatak primanja možete dobiti kredit, zato, kada vas svi odbiju,ssjetite se da estera, pomaže i misli na vas.

Osiguranja – estera

Najbolji način stvaranja novca je neki oblik štednje, a razne vrste osiguranja su uvijek vrsta štednje za krizne trenutke koji se mogu pojaviti u svačijem životu. Estera za vas ugovara Životno osiguranje (mješovito), Riziko osiguranje.(opadajuća osigurana svota), Životno osiguranje povezano s ulogom u investicijski fond, (Fidelity Life), Osiguranje od odgovornosti (auto odgovornost, odgovornost iz djelatnosti i sl.). Osiguranje od očekivanih i onih neočekivanih šteta je ulaganje u sigurnu budućnost. Štete se uvijek i svakome dogoditi, ali osigurane osobe i u najvećoj katastrofi prođu s manje štete, nego oni neosigurani. Odlučite se za estera osiguranje u vlastitom interesu.

Leasing – estera

Operativni leasing u estera paketu se svodi na: uzmi, koristi, vrati, uzmi novo, uz važnu napomenu da u ovoj vrsti leasinga nije u ponudi otkup nijednog korištenog vozila. Možete kroz ovu vrstu leasinga koristiti osobna vozila, kao i ona teretna. Ova vrsta lesainga u esteri je privlačna korisnicima jer se ne prikazuje kao kreditno terećenje korisnika. Financijski leasing zapravo znači; plati koliko koristiš, što znači da se rata smanjuje s rokom korištenja, ali ni po ovakvom ugovoru nije predviđen otkup. Estera nagrađuje korisnike koji duže koriste vozilo. Ovo su povoljne, estera mogućnosti da dobijete vozilo na korištenje kad vam je potrebno, čak i ako u ovom životnom trenutku ne možete kupiti vozilo.

Brzi krediti –  estera

Brzi krediti prije svega podrazumijevaju brzu realizaciju kredita. Krediti s kratkim rokom realizacije su nenamjenski, gotovinski krediti koji se odobravaju u eurima sa fiksnom kamatom. Estera ne naplaćuje troškove obrade kredita. Krediti se mogu kretati od 100 – 10 000 eura, na rok od 3-35 mjeseci. Na kreditnom kalkulatoru možete sami izračunati sve uvjete mjesečnih otplata kredita ili se možete savjetovati sa estera kredinim stručnjacima. Svakako izaberite iznos kredita prema potrebama, ali vodite računa i o mogućnostima otplate. Ako ne možete sami izračunati, obratite se estera kreditnim stručnjacima koji će vam ponuditi rokove otplate koje možete podnijeti. Ne morate se mučiti sami s izračunima.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (315 ocjena)

Home » Estera