Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum

Ferratum

Ferattum je internacionalni pružatelj mobilnih i online financijskih usluga koji posljednjih 15 godina mijenja tržište ma gdje god se pojavio. U međuvremenu je pokorio i hrvatsko tržište svojim jednostavnim i brzim načinima kreditiranja. Dugi redovi u bankama i birokratska mora postali su stvar prošlosti, a to je i bila nit vodilja kojom se vodio Ferratuma. Njegova je misija omogućiti brz protok novca s maksimalnim rokom isplate unutar 24 sata. Nešto što je dotad bilo nepojmljivo, danas je postalo uobičajeno zahvaljujući Ferratumu.

Što Ferratum nudi?

Ferratum cijeli svoj način poslovanja koncipira na online pristupu. Sve njegove usluge dostupne su preko interneta, što znači da im možete pristupiti u bilo koje doba dana i na bilo kojem mjestu. Svoj brzi kredit možete zatražiti vozeći se u tramvaju, na kavi s prijateljicama ili tijekom pauze na poslu. Stvari ne mogu biti jednostavnije. Novac vam je dostupan u svega nekoliko klikova mišem ili putem pametnih telefona.

Ferratum u svojoj bogatoj ponudi ima kredite, zajmove i pozajmice koji se isplaćuju u najkraćem roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Takva vrsta kreditiranja koja se bazira na brzoj isplati novca idealna je za hitne i nepredvidive situacije na koje nitko od nas nije imun.  

Kome su usluge Ferratuma namijenjene?

Ferratum usluge temelje se na manjim svotama i kratkom roku otplate što ih čini idealnim opcijama za sve one koji ne žele dugoročne obaveze. Idealne su za sve one koji žele zatvoriti minus na tekućem, izgurati do sljedeće plaće ili pak „spasiti“ kućni budžet od iznenadnih troškova. Namijenjene su svim onima koji imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoje obaveze. Financijska urednost je najbolji jamac. Ferratum se ne oslanja na vrstu ugovora o radu, stanje poslodavca, vaš status jamca i slično.

Kako do Ferratum usluga?

Dokumentacija za podizanje bilo kojeg od Ferratum proizvoda je minimalna. Bazira se na onome što svatko od nas ima doma, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. To je dovoljno da bi Ferratum procijenio jeste li potencijalni klijent ili ne. Nisu potrebne ni raznorazne potvrde poslodavca, procjenitelja, drugih banaka, osiguravajućih kuća… To je u ovom užurbanom načinu života iznimno bitno jer nitko nema ni volje ni želje svoje dragocjeno vrijeme trošiti čekajući u dugim redovima.

Koliko košta obrada kredita u Ferratumu?

Obrada kredita u Ferratumu se ne naplaćuje ako kao novi korisnik iskoristite trenutnu akciju i uzmete kredit s rokom vraćanja do 30 dana. Za razliku od ostalih financijskih institucija koje gotovo uvijek naplaćuju naknadu za obradu kredita i zahtijevaju ovjeru ugovora kod javnog bilježnika, kod Ferratuma su stvari puno jednostavnije. Nema skrivenih troškova niti sitnih slova. Preko njihove online stranice podnosi se zahtjeva za željenom vrstom kredita, zajma ili pozajmice i nakon toga se po pozitivnoj ocijeni zahtjeva, preuzima ugovor. Ugovor možete na miru pročitati i vidjeti odgovaraju li vam uvjeti prije donošenja konačne odluke. Nakon potpisivanja ugovora, on se prilaže online putem nakon čega ide isplata tražene svote.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (614 ocjena)

Home » Ferratum