Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski kredit

Nenamjenski kredit

Posljednjih godinu dana raste zanimanje za nenamjenske kredite. Stambeni krediti i dalje drže primat, ali s obzirom na izniman rast cijena nekretnina, mnogi su odlučili pričekati s kupovinom prve nekretnine. Nenamjenski kredit jedna je učestalijih opcija za sve one koji sređuju kat u obiteljskoj kući sve dok se ne odluče za kupovinu vlastitog doma. Nenamjenski kredit povezuje se s manjim novčanim iznosima i rokom otplate do nekoliko godina.

Nenamjenski kredit – financijski spas za svaku situaciju

Nenamjenski kredit, kako mu i samo ime govori, nema neku posebnu namjenu. Upravo zbog te činjenice je i iznimno popularan jer omogućuje klijentu da novac potroši na štogod želi. Bilo da se radi o saniranju kućanskih popravaka, kupovini novog namještaja, plaćanju raznoraznih slavlja ili putovanja, nenamjenski kredit dolazi kao financijska injekcija u pravom trenu.

Kako na nenamjenski kredit gledaju banke, a kako kreditne kuće?

Nenamjenski kredit u ponudi je kreditnih kuća i banaka. Potonje nude brze načine kreditiranja koji na kraju zbog spore administracije nisu uvijek dovoljno brzi. Kreditne kuće su tu puno bolje shvatile kako tržište diše i omogućile su online realizaciju nenamjenskih kredita. Sve od podnošenja zahtjeva do realizacije nenamjenskog kredita moguće je obaviti preko interneta dok se kod banaka može obaviti tek online podnošenje zahtjeva.

Novac se isplaćuje u najkraćem mogućem roku. Nema hodočašćenja po poslovnicama niti skupljanja dodatnih potvrdi i zahtjeva kao što je to često slučaj s bankama. Dokumentacija je maksimalno pojednostavljena kao i uostalom i cijeli proces. Cilj je jednostavan, brz isplata novca koja klijentu najviše znači i zbog čega se takvom načinu posuđivanja i dalje vraća. Jednom kad otplati nenamjenski kredit može ponovno uzeti novi, a sve to bez da upliće svoju obitelj ili poslodavca. Mnogima je to iznimno bitno zato što konačno mogu do kredita bez da njihov poslodavac to zna ili mora dati blagoslov u vidu bon-a 1 ili bon-a 2. Sve što bi moglo zakomplicirati stvari je izbačeno kako bi novac u najkraćem roku sjeo na račun.

Na što sve treba paziti kod uzimanja nenamjenskog kredita

Nenamjenski krediti sada je dostupan na svakom koraku. Nema rasvjetnog stupa ni tramvajske stanice na kojoj ne vise letci s brzom isplatom novca. U hitnim situacijama to itekako zvuči primamljivo, ali rijetko kad je legalno. Usporedno s razvojem kreditnih kuća procvalo je i tržište nelegitimnih financijskih institucija koje nude novac bez ugovora. Možda na prvu ne zvuči nimalo diskutabilno, ali ako nema ugovora nema ni isplate novca na tekući račun – samim time nema ni pisanih tragova o posudbi.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (232 ocjena)

Home » Nenamjenski kredit