Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti

Hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti

Usprkos trenutnoj ekonomskoj situaciji, hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti spadaju u jednu od veoma traženih financijskih usluga današnjice.

Što su hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti?

S’ obzirom da su posljednjih nekoliko godina banke pružile mnogo fleksibilnije uvjete klijentima za dolazak do kredita, to je doprinijelo lakšem podizanju hipotekarnih kredita. Kako su zahtjevi tržišta postali raznovrsni, u ponudi postoji više modela hipotekarnih kredita. Među vrlo popularnim su hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti. Jednostavno rečeno, hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti spadaju u gotovinsku vrstu dugoročnog kredita. Da bi se podigao hipotekarni kredit bez kreditne sposobnosti korisnik mora imati redovna primanja, a kao sredstvo osiguranja je nepokretnost koja je u svojini klijenta.

Imajući u vidu da su hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti dugoročni, visina kredita zavisit će od poženjene vrijednosti nekretnine koja se stavlja kao hipoteka. Također, uvjet je da nepokretnost bude upisana na ime vlasnika odnosno da je u vlasništvu osobe koja želi podići hipotekarni kredit i da na nepokretnost ne postoji druga hipoteka.

Prednosti koje nude hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti

Iako je danas skoro nemoguće realizirati određene ciljeve bez pomoći kredita, postoji puno  faktora koje treba uzeti u obzir kada su u pitanju hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti. Najčešće, hipotekarni krediti se uzimaju za stan ili kuću, međutim to nisu jedine mogućnosti koje nudi ova kreditna usluga. Naime, mnogi građani koji su bez kreditne sposobnosti, a u svom posjedu imaju neku nekretninu, hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti spadaju u jednu od mogućnosti  da dođu do potrebnog novca. Bilo da je riječ o stanu ili kući, procjena nekretnice je od ključnog značaja za iznos traženog novca.

Podnošenje zahtjeva za hipotekarni kredit bez kreditne sposobnosti

Kada je riječ o dolasku do hipotekarnih kredita bez kreditne sposobnosti, među važnim uvjetima je da nepokretnost koja se stavlja pod hipoteku ima dovoljan iznos, odnosno, bude većeg iznosa od iznosa cjelokupnog kredita, što uključuje sve dodatne troškove i provizije. Jedna od velikih prednosti ovog vida kredita je  u tom što je nepokretnost zalog, ujedno i jamstvo, što znači da nema potrebe tražiti nekoga tko bi bio jamac. Samim tim što klijent jamči svojom imovinom, to daje mnogo više poticaja da se hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti iskoriste na što bolji mogući način i bude isplativi.

Što treba uzeti u obzir kada su u pitanju hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti?

Razjasniti svoje ciljeve i pametno iskoristiti prednosti koje nude hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti je od najvažnijeg značaja za pojedinca.  Ako ste se odlučili želite li dugoročnu investiciju, a pri tom ne znate kako će to uticati na vaš životni stil i trenutne okolnosti, pre donošenja odluke treba se detaljno informirati o različitim modelima hipotekarnih kredita i izabrati model kredita koji će biti najprilagođeniji onome što tražite.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (602 ocjena)

Home » Hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti