Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako kupovati na rate?

Kako kupovati na rate?

Kako pametno kupovati na rate?

Kupnja na rate je mnogima najbolji izbor kada nemaju dovoljno novaca. I dok smo nekad za navedenu vrstu plaćanja posezali samo onda kada nam je nešto zaista bilo potrebno, ono se danas koristi za doslovno sve. Što je zapravo kupnja na rate? Riječ je o obročnom otplaćivanju pojedine stvari ili usluge na određeno doba. Navedeni način plaćanja nam može pomoći pri boljem planiranju kućnog budžeta, i može nam pomoći pri hitnim situacijama. Kako najbolje iskoristiti navedenu kupnju i kada ju je najbolje izbjegavati?

Obročnu otplatu je najbolje iskoristiti kada nam je potreban veći trošak koji si ne možemo priuštiti odjednom. Ono se može iskoristiti za nepredviđene troškove, kupnju kućanskih uređaja ili namještaja, no isto se tako može iskoristiti i za razno razne luksuze. Kada imate navedenu mogućnost plaćanja, lako vas ponese i na kraju dana možete imati više troškova nego koristi od navedene vrste plaćanja. Kako pametno kupovati s ratama? Za početak, nemojte misliti kako imate novaca na bacanje.

Za što je najbolje iskoristiti kupnju na rate?

Kada je obročna kupnja sigurna i isto tako po vašoj mjeri, slobodno ju možete iskoristiti na skuplje investicije koje su često neizbježne i ponekad neodgodive. Pri kupnji na rate morate biti svjesni svojih troškova i koliko si možete priuštiti, točnije, morate biti svjesni koliko možete otplaćivati određenu stvar ili uslugu mjesečno bez da upadnete u probleme s financijama. Za što je najbolje iskoristiti kupnju na rate? Uređenje prostora, kupnju bijele tehnike, kupnju elektroničkih uređaja, kvarove, putovanja.

Rijetko tko si danas može priuštiti kupnju isključivo s gotovinom, i upravo zato je navedeni oblik plaćanja najbolja opcija ukoliko vam je nešto zaista potrebno ali nemate dovoljno novaca za to. Osim rata, na financijskom tržištu možemo pronaći i brze modele isplate, u koje se ubrajaju brzi krediti. Riječ je o brzom i nenamjenskom modelu kredita koji se ravna prema klijentu. Njegova otplata je kratkoročna, što znači da ne predstavlja dugotrajnu financijsku otplatu, već olakšava klijentu da brzo dođe do novca i da se brzo riješi financijske obveze.

Kada se suzdržati od kupnje na rate?

Usluga kupnje predmeta ili neke usluge koja se može platiti kasnije može dovesti do brojnih iskušenja koja često završavaju tragično na kućni budžet. Kako bi se suzdržali od neplaniranih i isto tako nepotrebnih troškova koji mogu predstavljati financijsku zamku, potrebno je zapitati se da li nam je to nešto zaista potrebno? Impulzivna kupnja je najveći neprijatelj kupnji na rate, jer upravo tada kupujemo stvari koje nam ne trebaju, a svjesni smo da ih si možemo priuštiti. Kada kupujete stvari koje vam nisu potrebne, ili kada kupnju na rate koristite za luksuz, možete se suočiti s ozbiljnim troškovima koji mogu naštetiti vašim financijama.

I dok je sasvim lagano pogledati cijenu nečega i na blagajni zatražiti obročno plaćanje, zapitajte se da li vam je to nešto zaista potrebno. Što ako vam se u međuvremenu dogodi neplanirani i neodgodiv trošak koji si nećete moći priuštiti radi previše otplata? I dok vam se možda na prvu čini smiješno, kupnja na obročnu otplatu i preko kreditnih kartica uzrokuju najveće financijske poteškoće. Zatražite mogućnost kupnje preko rata, no budite pažljivi u korištenju navedene usluge kako se ne bi pronašli u raznim dugovanjima.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (495 ocjena)

Home » Kako kupovati na rate?