Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit na ostatak primanja

Što je kredit na ostatak primanja i kako funkcionira?

Kredit na ostatak primanja je vrsta kredita koja omogućuje korisnicima da posuđuju novac na temelju svojih primanja. Uobičajeno je da se ovaj kredit odobrava u slučajevima kada je korisniku potrebna hitna financijska pomoć, ali nema dovoljno sredstava za pokrivanje troškova. Ovaj kredit je vrlo koristan za one koji imaju stabilan prihod, ali se suočavaju s neočekivanim troškovima.

Funkcija kredita na ostatak primanja je da se zajamči odobrenje novca onima koji su sposobni vratiti ga u skladu s uvjetima vraćanja. Za razliku od tradicionalnih kredita, koji se temelje na kreditnom bodovanju i kreditnoj sposobnosti, kredit na ostatak primanja temelji se na stabilnosti i dosljednosti prihoda korisnika.

Odobrenje kredita na ostatak primanja je relativno brz proces, što ga čini vrlo popularnim među onima koji traže hitnu financijsku pomoć. Korisnicima se pruža prilika da dobiju novac u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva za kredit, što je vrlo korisno u situacijama kada je brza reakcija ključna.

Kredit koji se temelji na prihodima korisnika, obično se odobrava u iznosu koji varira od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna.

Sve što korisnik treba učiniti je podnijeti zahtjev za kredit i priložiti potrebnu dokumentaciju kojom se dokazuje stabilnost prihoda. Kreditni uvjeti su općenito povoljni, s fleksibilnim rokovima otplate i niskim kamatnim stopama.

Kredit koji se temelji na prihodima koje ostatak donosi može biti koristan ljudima koji se suočavaju s nepredviđenim troškovima, poput popravka automobila ili kućanskih aparata, iznenadnih medicinskih troškova ili bilo kojih drugih neočekivanih izdataka. No, bitno je istaknuti da uzimanje kredita na temelju preostalih primanja nije dugoročno rješenje za financijske teškoće te se ne preporučuje korisnicima koji se bore s dugotrajnim financijskim problemima.

U ovom dijelu smo analizirali kako se odvija proces kreditiranja na temelju preostalih prihoda. Vidjeli smo kako se ovaj kredit može koristiti za hitnu financijsku pomoć i kako se razlikuje od tradicionalnih kredita. U sljedećem odlomku ćemo razmotriti kako se prijaviti za ovaj kredit i koje su njegove prednosti i nedostaci.

Kako se prijaviti za kredit na ostatak primanja?

Postupak prijave za ovaj kredit je jednostavan i brz, a korisnici trebaju poduzeti sljedeće korake.

Prvi korak je utvrditi koliko novca korisniku treba i koliko će moći vratiti. Ovaj kredit se temelji na prihodima pa je važno razmotriti koliko novca korisnik može odvojiti za otplatu kredita bez da ugrozi svoje financijsko stanje.

Nakon što se korisnik odluči za iznos kredita, treba kontaktirati davatelja kredita i podnijeti zahtjev za kredit.

Zahtjev se može podnijeti online ili osobno u poslovnici banke ili druge financijske institucije koja nudi ovaj tip kredita.

Kako bi se odobrio kredit na osnovu prihoda, korisnik mora priložiti dokaz o stalnim primanjima. Ovo uključuje plaću, mirovinu ili druge prihode koji se redovito primaju. Banke obično traže zadnje tri ili šest mjeseci izvoda iz banke koji pokazuju dosljednost prihoda.

Nakon što se podnese zahtjev i priloži potrebna dokumentacija, davatelj kredita će procijeniti prihode korisnika i odrediti minimalni i maksimalni iznos kredita.

Ako je kredit odobren, korisnik će dobiti novac na svoj račun u roku od nekoliko sati ili dana.

Važno je napomenuti da korisnik mora imati dobru kreditnu povijest i ne smije imati dugove ili probleme s plaćanjem drugih kredita. Osim toga, kreditni uvjeti se mogu razlikovati ovisno o bankama i financijskim institucijama, stoga je važno provjeriti uvjete prije nego što se odlučite za kredit na ostatak primanja.

Kredit na ostatak primanja može biti vrlo koristan u hitnim situacijama, ali ima i svoje nedostatke.

Niske kamatne stope i fleksibilni uvjeti otplate mogu biti privlačni, ali krediti na temelju prihoda obično imaju više kamate od tradicionalnih kredita. Također, ako korisnik ne uspije vratiti kredit u roku, to može dovesti do negativnog utjecaja na kreditnu povijest korisnika.

U ovom dijelu smo proučavali proces prijavljivanja za zajam koji se temelji na preostalom prihodu. Vidjeli smo koje su dokumente potrebne i kako banke procjenjuju prihode korisnika. U sljedećem odlomku ćemo razmotriti prednosti i nedostatke kredita na temelju prihoda i kome bi ovaj kredit mogao biti najkorisniji.

Prednosti i nedostaci kredita na ostatak primanja.

Kredit na ostatak primanja može imati brojne prednosti i nedostatke, ovisno o potrebama i situaciji korisnika. Ovdje ćemo razmotriti neke od najčešćih prednosti i nedostataka ovog tipa kredita.

Jedna od glavnih prednosti kredita na ostatak primanja je brzina odobrenja i isplate novca. Ovaj tip kredita se temelji na prihodima korisnika, pa banke mogu brzo procijeniti kreditnu sposobnost i odobriti zajam.

Korisnicima se također omogućuje da dobiju novac u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva za kredit. To čini ovaj kredit vrlo korisnim u hitnim situacijama, kada korisniku treba novac odmah.

Kredit na ostatak primanja obično ima fleksibilnije uvjete otplate od drugih vrsta kredita, što korisnicima omogućuje da se prilagode svojim financijskim mogućnostima. Osim toga, kamatne stope su obično niže od onih koje nude kreditne kartice, što ovaj kredit čini povoljnijim za korisnike.

Jedan od nedostataka kod kredita na ostatak primanja je da se može dobiti manja suma novca u usporedbi s običnim kreditima.

Banke i druge financijske institucije obično odobravaju kredite na temelju prihoda u iznosu od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna. Ovo može biti korisno za one koji trebaju hitnu financijsku pomoć, ali može biti nepovoljno za one koji trebaju veći iznos novca.

Jedan od najvećih nedostataka kredita na temelju prihoda je da se kreditna sposobnost korisnika temelji na njihovim prihodima. Ako korisnik izgubi posao ili se smanje prihodi, to može dovesti do problema u vraćanju kredita.

Ovo može dovesti do kašnjenja u plaćanju kredita, što može utjecati na kreditnu povijest korisnika i povećati kamate na kredit. Također, kamatne stope na kreditu na temelju prihoda obično su više od tradicionalnih kredita.

Još jedan nedostatak kredita na ostatak primanja je da se može koristiti samo za hitne situacije, pa nije dugoročno rješenje za financijske teškoće. Ako korisnik ima dugoročne financijske poteškoće, možda će biti potrebna dugoročna strategija za rješavanje problema.

Ukratko, moguće je iskoristiti kredit kao pomoć u iznenadnim situacijama kada je potrebno brzo doći do novca. Međutim, korisnicima se preporučuje da razmotre prednosti i nedostatke ovog kredita prije nego što se odluče za uzimanje kredita na temelju prihoda.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (265 ocjena)

Home » Kredit na ostatak primanja