Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na 6 rata

Krediti na 6 rata

Velik dio građana Lijepe naše već godinama priželjkuje brze i jednostavne načine kreditiranja koji ne uključuju svu bližu i daljnju rodbinu. Donedavno je to bilo gotovo nemoguće jer se kreditna sposobnost temeljila na procjeni stanja poslodavca, a narijetko i supružnika koji je najčešće imao status sudužnika ili jamca. Banke su u svojoj ponudi nudile dugoročne i kratkoročne kredite s naglaskom da za ove potonje rok otplate nikada nije bio kraći od 12 mjeseci.

Građani su bili naviknuti na takav način kreditiranja, ali kad su se na tržištu pojavile kreditne kuće koje su nudile kredite s kraćim rokom otplate, nastao je pravi bum. Odjednom su bili dostupni krediti koji se mogu vratiti već sa sljedećom plaćom. Idealna opcija za sve one koji ne žele dugoročna zaduženja.

Veliku popularnost stekli su krediti na 6 rata koji su se pokazali kao savršena mjera za sve one koji žele sanirati hitne i nepredvidive situacije. Baziraju se na manjim novčanim iznosima i roku otplate koji ne prelazi šest mjesečnih rata. Kamatna je stopa nešto viša u odnosu na dugoročne kredite, ali je zato ukupna kamata niža pri samom povratu kredita na 6 rata.

Krediti na 6 rata: Tko je dobar kandidat?

Krediti na 6 rata idealni su za sve one koji imaju urednu financijsku sliku. Pritom to ne znači da trebaju imati ugovor na neodređeno vrijeme, ne smiju imati status jamca i slično – već naprotiv, najvažnije je da imaju redovna primanja i da uredno podmiruju svoja dugovanja. Brzo su i lako dostupni bez uplitanja treće strane. Za kredite na 6 rata potrebni su tek preslika osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Krediti na 6 rata: Što sve saniraju kratkoročni krediti?

Krediti na 6 rata spadaju u nenamjenske kredita koje klijent može potrošiti na štogod želi. To znači da mu kreditna kuća ne uvjetuje svrhu odnosno namjenu kredita. Mnogi kredite na 6 rata koriste za krpanje rupa u kućnom budžetu, plaćanje putovanja, kupovinu novih kućanskih uređaja, popravke automobila, obavljanje zdravstvenih pretraga u privatnim poliklinikama i slično.

Krediti na 6 rata bez instrumenata osiguranja i dodatnih troškova

Do kredita na 6 rata može se doći isključivo preko interneta. Sva dokumentacija prilaže se na stranicama, a ugovor se jednako tako skida s istih. Nisu potrebni nikakvi instrumenti osiguranja ni raznorazne ovjere kod javnog bilježnika da bi ugovor bio valjan. Iz jednadžbe su izbačeni svi međukoraci koji uvelike olakšavaju da se krediti na 6 rata isplaćuju u najkraćem mogućem roku.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (621 ocjena)

Home » Krediti na 6 rata