Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kratkoročni krediti

Brzi kratkoročni krediti

Krediti manjeg iznosa s kratkim rokom vraćanja

Ako razmišljate kako započeti novi posao, kako brzo poplaćati otvorena dugovanja ili kako platiti ratu školovanja, vjerojatno ste promislili i na brze kratkoročne kredite kao opciju. Zbog brzine i jednostavnosti izdavanja brzih kratkoročnih kredita, ali i brojnih drugih pogodnosti, ovi nebankarski krediti su postali jedna od najčešćih vrsta kreditiranja za građane u posljednje vrijeme. S vremenom su se građani, kako kod nas tako i drugdje u svijetu, zasitili dugoročnih bankarskih kredita koji iziskuju godine vraćanja rata, a mnogi već i imaju jedan ili više takvih kredita na koje će im još mnogo godina odlaziti veći dio primanja. Upravo to je jedan od razloga zašto se građani zadnje vrijeme okreću brzim kratkoročnim kreditima koje će i mnogo lakše dobiti nego dugoročni kredit u banci, ali i brzo otplatiti. S razlogom su zato upravo brzi krediti posljednjih desetak godina postali svjetski i europski trend, pa tisuće kreditnih tvrtki u EU i diljem svijeta svakodnevno takve kredite izdaje milijunima građana.

Brzi kratkoročni krediti sve traženiji kod nas i u svijetu

Naime proteklih je godina u Hrvatskoj BDP bio u stalnom padu, visina plaća je opadala ili su u najboljem slučaju ostajale iste dok su osnovni životni troškovi rasli. Sve je to još  početkom financijske krize naglo rezultiralo podizanjem velikog broja bankarskih kredita, uglavnom dugoročnih na otplatu od desetak i više godina. Danas je tako ostao mali broj građana čija bi kreditna sposobnost uopće zadovoljila uvijete još jednog bankarskog kredita a, osim toga, malo je onih koji bi se i bili opet spremni financijski vezati uz banku na više godina. Zato su brzi kratkoročni krediti ostali kao najbolja opcija svima koji gotovinu trebaju što prije, koji ne ispunjavaju uvjete banke, ili onima koji ih naprosto žele izbjeći. Zato su kreditne tvrtke na našem tržištu, prateći svjetske trendove, u svoju ponudu uvrstile i model Brzi kratkoročni krediti, koji se izdaju u samo jednom danu, a kojima se posuđuju manji gotovinski iznosi na, kako zam naziv i kaže, kraći rok vraćanja.

Realizacija modela ‘brzi kratkoročni krediti’ uz minimalne uvjete

Većina kreditnih tvrtki nudi kredite od 75 EUR do 4000 EUR, na najveći rok otplate od 18 mjeseci – a uvjete za brzi kratkoročni kredit može zadovoljiti svatko sa stalnim mjesečnim primanjima. Za kredit u banci pak uglavnom trebate savršeni kreditni rejting, a mnogi koji danas trebaju neku vrstu pozajmice više ni nisu kreditno sposobni. Kamate na pozajmice i kredite ovise o tome gdje želite zatražiti novac. Svaka kreditna kuća i banka imaju svoje uvjete. Poznato je da banke preko HROK-a već godinama provjeravaju kreditno stanje koje je itekako lako narušiti; a narušava ga i svako kašnjenje uplate rate kredita koji već imate. Dovoljno je tako da ste npr. dvaput zakasnili uplatiti ratu kredita banci, HROK bilježi  svaku aktivnost vezanu za kredit ili kredite koje imate, a banke gledaju i obveze prema kartičnim kućama, minus na tekućem i slično. Osim toga, mnogi su upravo zbog kašnjenja dospjeli i na crnu listu banaka, listu neurednih platiša koju su banke osnovale da bi izbjegle davanje tzv. nesigurnih kredita što može biti još jedan u nizu razloga zašto vam banka može odbiti kreditiranje. Još je jedan uvjet koji ćete morati ispuniti za većinu bankarskih kredita, a koji dosta građana ne može ispuniti – riječ je o ovjeri poslodavca koju naravno možete dobiti samo ako ste zaposleni na neodređeno vrijeme po Ugovoru o radu a svi znamo kako danas nije rijetkost da poslodavci radnike zbog svojih interesa zapošljavaju po Ugovoru na određeno, koji onda po isteku produžuju. Zato je možda najbolje odmah zaboraviti na proceduru podizanja takvog kredita i pronaći kreditnu tvrtku koja zaslužuje vaše povjerenje te u njoj zatražiti brzi kratkoročni kredit. Poštedjet će vas prikupljanja dokumenata i plaćanja javnog bilježnika za ovjere istih, šetnje po bankama u potrazi za savršenim kreditom za koji zadovoljavate uvjete, kao i čekanja da vam se kredit napokon odobri i isplati.

Brzi kratkoročni krediti i njihove prednosti

Brzi kratkoročni kredit možete zatražiti još danas bez da izlazite iz svog doma ili ureda  a novac vam sjeda na račun u roku od 15 minuta od kada tvrtka zaprimi potrebne papire. Inače, kod većine kreditnih tvrtki za model brzi kratkoročni krediti ti papiri uključuju svega tri dokumenta – osobnu iskaznicu, potvrdu o mjesečnim primanjima (koju možete zatražiti od banke), te potvrdu o tekućem računu na vaše ime. Dokumentacija za brzi kratkoročni kredit se može sakupiti u jednom danu a onda, umjesto da ju fizički negdje dostavljate, možete samo skenirati ili uslikati potvrde poslati ih preko e maila u kreditnu tvrtku. Nakon što njihovi agenti zaprime potvrde, brzi kratkoročni kredit se na vaš račun uplaćuje u roku od 15 minuta! A vi nećete brinuti kako godinama vraćati još jedan kredit, već ćete svoja dugovanja zatvoriti u najviše pet mjeseci. Osim toga, gotovo sve kreditne tvrtke omogućuju da čim ste jedan zatvorili, kod njih uzmete novi brzi kratkoročni kredit i tako koliko vam god puta zatreba, što se pokazalo kao izvrsna praksa Naime statistike pokazuju da se mnogi klijenti, koji očito imaju dobro razrađenu financijski plan, brzo nakon zatvaranja jednog odnosno čim zatrebaju gotovinu, javljaju u istu kreditnu tvrtku gdje posuđuju i drugi, često baš brzi kratkoročni kredit.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (426 ocjena)

Home » Brzi kratkoročni krediti