Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na porodiljnom

Krediti na porodiljnom

Roditeljstvo osim što je jedna od najvažnijih uloga u životu, također podrazumijeva niz odgovornosti i obaveza koje se moraju uzeti u obzir, budući da na potpunu promjenu navika i dolazak većih troškova. U tom periodu, sigurno želite znati koje financijska rješenja imate pri ruci. Banke i kreditne kuće nude širok spektar opcija, kao što su krediti na porodiljnom koji su dizajnirani da na najprikladniji način ispunite najvažnije financijske potrebe.

Krediti na porodiljnom – tko im može pristupiti i koje zahtjeve treba ispuniti?

Osnivanje porodice zahtjeva značajan nivo odgovornosti, zato je ključno da u ovoj fazi života postoji mogućnost uštede, ali i dobre financijske potpore. Od trenutka donošenja odluke o rađenju djeteta svaki roditelj mora uzeti u obzir da to podrazumijeva veće troškove koji u potpunosti mijenjaju dotadašnje financijske planove. Puno je toga što treba razmotriti tijekom trudnoće, kao što je priprema za dolazak bebe i troškovi koji se podrazumijevaju od trenutka kada se dijete rodi. Kredit na porodiljnom je financijski proizvod koji se odobrava trudnicama u toku vremena trudnoće i nakon trudnoće. U tom smislu, potrebno je da je osoba zaposlena i ima redovna primanja koja poslodavac uredno isplaćuje svakog mjeseca. Standardna ponuda zavisi od individualnih mogućnosti u pogledu određenog iznosa.

Planirajte i uštedite uz kredit na porodiljnom

Vreme osnivanja porodice i razdoblje trudnoće uvijek podrazumijeva dobar financijski plan i pronalaženje najboljih mogućnosti kako to postići na pravi način. Krediti na porodiljnom nude neposrednost i fleksibilnost, uz minimalne kriterije i papirologiju. Krediti na porodiljnom dizajnirani su da se izbjegne složen birokratski proces i omoguće brzo dobivanje potrebnog novca.

Krediti na porodiljnom imaju minimalne uvjete

Raspon mogućnosti unutar kreditnog tržišta je ogroman, budući da je riječ o financijskim proizvodima koji pružaju potrebnu potporu u trenucima kada je to najpotrebnije. Krediti na porodiljnom su idealan način da preuzmete bolju kontrolu nad svojim financijama i organizirate sve troškove. Iako priprema za dolazak bebe podrazumijeva unaprijed napravljen popis svih osnovnih troškova i dalje treba uzeti u obzir ostale izdatke koji zahtijevaju značajna novčana sredstva u budućnosti. Poznato je da je za njegu djeteta prvih nekoliko mjeseci potrebno osigurati mnoge stavke, poput pelena, higijenskih setova, odjeće, bočica, krevetića, kolica za bebu, čime se neki troškovi mogu razlikovati, jer postoje alternative za sve proizvode. Ako prvi put tražite kredit na porodiljnom postupak je vrlo jednostavan i podrazumijeva samo nekoliko minuta vašeg vremena. Suprotno tradicionalnim procedurama koje zahtijevaju određenu složenost, krediti na porodiljnom osiguravaju brz pristup gotovini i podnošenje zahtjeva putem interneta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (453 ocjena)

Home » Krediti na porodiljnom