Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti i pozajmice

Brzi krediti i pozajmice

Brzi krediti i pozajmice odavno prepoznati na domaćem i stranom tržištu

Premda ste posljednjih nekoliko godina na brojnim mjestima, kao i na internetu, mogli naići na razne vrste reklamiranja brzih kredita i pozajmica, mnogi još ne znaju o čemu se zapravo radi, jesu li to bakarske ili nebankarske pozajmice i krediti te tko ih zapravo nudi pod kojim uvjetima. Brzi krediti i pozajmice podrazumijevaju kredite i pozajmice koje možete dići preko SMS poruke ili interneta, a gotovinu dobiti na svoj račun u svega nekoliko minuta. Ono što bi trebalo svima biti poznato kad pričamo o brzim kreditima i pozajmicama, jest da do njihove realizacije možete doći bez da uopće napuštate svoj dom ili ured, kao i da su brzi krediti i pozajmice jednako sigurni kao i svaka druga vrsta kredita; bez obzira na to što se krediti i pozajmice u ovom slučaju obrađuju preko interneta. Mnogi građani, potencijalni klijenti koji žele izbjeći banke (jer im je kredit potreban hitno ili pak ne ispunjavaju sve uvjete banaka) brze kredite i pozajmice traže preko nebankarskih, kreditnih tvrtki.

To su trenutno jedina sigurna i transparentna mjesta (barem većina njih) gdje klijent može dobiti brzi kredi ili pozajmicu u roku od svega nekoliko minuta, najčešće u 15-ak minuta – a svi koji su već imali prilike koristiti usluge kreditne tvrtke za podići brzi kredit ili pozajmicu znaju koliko online poslovanje olakšava i ubrzava proces ako imate posla s pravim, educiranim agentima u dobroj tvrtki. Upravo je zato jedna od najvećih prednosti brzog kredita i pozajmice naravno, u brzini online kreditiranja, koje štedi vrijeme potrebno za prikupljanje dokumentacije, ali i novac koji biste negdje drugdje potrošili samo na financijsko savjetovanje ili na troškove podizanja kredita i javnobilježničke troškove za ovjeru svih potrebnih dokumenata. Budući da se u kreditnim tvrtkama brzi krediti i pozajmice uglavnom dobivaju na osnovi par dokumenata, nema potrebe za javnim bilježnicima i ovjerama, pa tako sami upravljate svojim financijama, ali i vremenom.

Brzi krediti i pozajmice – manji iznosi na kraći rok

Budući da su danas u nebankarskom kreditiranju kao pouzdani zajmodavci na dobrom glasu uglavnom ostali oni najuspješniji, brzi krediti i pozajmice su, bez obzira na internetsko poslovanje, sigurne i transparentne; najviše zbog konstantnog unaprjeđenja usluga i stalnog praćenja svjetskih trendova što se podrazumijeva u svakoj boljoj nebankarskoj kreditnoj instituciji. I dok sve kreditne tvrtke brze kredite i pozajmice isplaćuju u kratkom roku (bez obzira radi li se o 15 minuta ili nekoliko sati), uvjet o stalnom zaposlenju je faktor koji se od razlikuje od jedne do druge nebankarske institucije. Tako je negdje jedini uvjet za dobivanje kredita da ste punoljetni građanin s otvorenim tekućim računom koji ima stalna mjesečna primanja, dok druge tvrtke kod nekih modela brzih kredita i pozajmica traže Ugovor o radu ili potvrdu da ste zaposleni na neodređeno vrijeme. Ovakvi popularni te brzi kratkoročni krediti i pozajmice podrazumijevaju i jednostavnu i jasnu ponudu, te jasne uvjete potrebne za njihovo dobivanje. Srećom, to je nešto gdje se uglavnom sve kreditne tvrtke slažu pa je dokumentacija koju ćete morati dostaviti (odnosno poslati mailom) zaista nezahtjevna, za razliku od one koju bi od vas tražila svaka banka – uključuje kopiju osobne iskaznice, tekućeg računa koji nije u blokadi te, ovisno gdje tražite kredit, potvrdu o mjesečnim primanjima ili potvrdu o stalnom radnom odnosu.

Brzi krediti i pozajmice – najprihvaćeniji i najtraženiji oblici kreditiranja

Brzi krediti i pozajmice već dulje vrijeme spadaju među najprihvaćenije i najtraženije oblike kreditiranja. Kod prebacivanja sredstava na račun klijenta nakon zaprimanja potrebne dokumentacije i odobrenja brzog kredita i pozajmice, svaki se klijent s pravom pouzda u sigurnost kreditne tvrtke kojoj se obratio i, naravno, ne želi snositi nikakav rizik. Zato kreditne tvrtke kod isplate brzih kredita i pozajmice online moraju klijentima nuditi potpunu sigurnost transakcije, ali zaštitu osobnih podataka klijenta. O sigurnosni kod ovog načina kreditiranja ne morate brinuti što potvrđuju i svi klijenti koji su već koristili usluge boljih kreditnih tvrtki, a koji se za neke od njih broje u desetcima tisuća, što na domaćem tržištu što diljem svijeta. S novcem koji će sjesti na vaš račun nakon što vam se odobri brzi kredit i pozajmica isto tako imate svako pravo raditi što želite, bez da itko ulazi u vašu privatnost i ispituje za što vam kredit treba a, ako se odlučite na brzi kredit i/ili zajam putem interneta, barem ćete smanjiti period čekanja na novac koji vam hitno treba.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (445 ocjena)

Home » Brzi krediti i pozajmice