Isplata kredita u 15 min!

Ferratum bank nudi brza, jednostavna i inovativna rješenja za mobilno bankarstvo i kreditiranje. Svoje usluge temelji na jednostavnosti korištenje, transparentnosti i inovativnosti. Cilj mu je pružiti najbolje i najbrže kreditne i bankarske usluge koje su dostupne 24 sata na dan, a sve to uz osobnu službu za korisnike.  Ferattum bank nudi sljedeće kredite: mikro kredite, brze kredite, brze pozajmice, brze zajmove i online zajmove, a prijava ne sve je moguća iz udobnosti vlastitog doma.

Ferratum krediti koji se nude klijentima

U Ferratumu je misija jednostavna – pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Ferratum Mikro krediti

Mikro krediti idealni su za sve one koji su se našli u nepredvidivim situacijama, a hitno im treba novac ne bi li pokrili trošak popravka automobila ili odlaska na liječnički pregled. Mikro krediti označavaju kako im i samo ime govori male svote novca, najčešće od 300 do 6000 kuna. Rok otplate iznosi od 15 do 150 dana.

Preporučuje se svima onima koji traže brzi izlaz iz kratkoročnih financijskih poteškoća bez ikakvih birokratskih zavrzlama i komplikacija.

Ferratum Brzi (najbrži) krediti

Ferratum brzi krediti namijenjeni su svima onima koji trebaju brzu isplatu novca, a imaju redovita primanja na računu u obliku plaće ili mirovine. Period otplate kredita birate isključivo vi prema vlastitim mogućnostima s obzirom na visinu, odnosno iznos kredita. S time da je rok otplate najčešće od 15 do 150 dana.

Želite li podnijeti zahtjev za brzimFerratum kreditom potrebno je ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. U dva klika mišem možete ispuniti obrazac za prijavu, a svu dokumentaciju dostaviti putem e-maila ili fax-a.

Svi oni već postojeći klijenti koji više vole komunikaciju putem svojih pametnih telefona, Ferratum brzi kredit mogu zatražiti putem SMS poruke.

Ferratum brze pozajmice

Brze pozajmice određene su relativno malim iznosima na kratak period povratka. Možete uzeti pozajmicu do 5 rata bez ovjere poslodavca.

Ferratum brzi zajam

Kratkoročni nenamjenski brzi zajam izdaje se u malim iznosima i na kratak rok otplate. Najčešće je u pitanju 5 rata odnosno rok otplate 150 dana. No klijent potrebni period otplate prilagođava svojim mogućnostima i uvjetima, pa on može biti i kraći. Sve ovisi o tome o kojoj je novčanoj svoti riječ.

Ferratum online zajam

Ferratum zajam možete uzeti online i sačuvati dragocjeno vrijeme i živce. Nećete gubiti slobodne trenutne na  prikupljanje nepotrebne dokumentacije već u samo nekoliko minuta možete zatražiti online zajam.

Tko je sve kandidat za brze Ferratum kredite?

Ferratum brze kredite mogu zatražiti svi građani stari 18, a ne više od 80 godina koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj. Osim toga, trebaju imati otvoren tekući račun na kojem imaju redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen.

Online prijave za Ferratum kredite

Bez čekanja, stajanja u dugačkim redovima i bez odlazaka javnom bilježniku, u samo nekoliko minuta ispunite prijavnicu za odabranu vrstu kredita koja vam je potrebna, a novac će biti isplaćen na vaš račun nakon dostave potrebne dokumentacije. Dovoljna vam je samo osobna iskaznica, tekući račun i ispunjena online prijava.

U samo 15 minuta do novca

Isplata novca moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od mikro kredita, brzog kredita, pozajmice ili zajma, ovisno o tome što ste zatražili, sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u hitnim situacijama.