Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:51
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum krediti

Ferratum banka nudi brza, jednostavna i inovativna rješenja za mobilno bankarstvo i kreditiranje. Svoje usluge temelji na jednostavnosti korištenje, transparentnosti i inovativnosti. Cilj mu je pružiti najbolje i najbrže kreditne i bankarske usluge koje su dostupne 24 sata na dan, a sve to uz osobnu službu za korisnike.  Ferattum bank nudi sljedeće kredite: mikro kredite, brze kredite, brze pozajmice, brze zajmove i online zajmove, a prijava ne sve je moguća iz udobnosti vlastitog doma.

Ferratum krediti koji se nude klijentima

U Ferratumu je misija jednostavna – pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Ferratum Mikro krediti

Mikro krediti idealni su za sve one koji su se našli u nepredvidivim situacijama, a hitno im treba novac ne bi li pokrili trošak popravka automobila ili odlaska na liječnički pregled. Mikro krediti označavaju kako im i samo ime govori male svote novca, u trenutnoj akciji koju ima Ferratum banka novi korisnici mogu zatražiti iznos od 300 do 3000 kuna s rokom vraćanja do 30 dana i vraćaju samo iznos koji su posudili. Bez dodatnih troškova.

Preporučuje se svima onima koji traže brzi izlaz iz kratkoročnih financijskih poteškoća bez ikakvih birokratskih zavrzlama i komplikacija.

Ferratum Brzi (najbrži) krediti

Ferratum brzi krediti namijenjeni su svima onima koji trebaju brzu isplatu novca, a imaju redovita primanja na računu u obliku plaće ili mirovine. Period otplate kredita birate isključivo vi prema vlastitim mogućnostima s obzirom na visinu, odnosno iznos kredita. S time da je rok otplate najčešće od 15 do 150 dana.

Želite li podnijeti zahtjev za brzimFerratum kreditom potrebno je ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. U dva klika mišem možete ispuniti obrazac za prijavu, a svu dokumentaciju dostaviti putem e-maila ili fax-a.

Svi oni već postojeći klijenti koji više vole komunikaciju putem svojih pametnih telefona, Ferratum brzi kredit mogu zatražiti putem SMS poruke.

Ferratum brze pozajmice

Brze pozajmice određene su relativno malim iznosima na kratak period povratka. Možete uzeti pozajmicu do 5 rata bez ovjere poslodavca.

Ferratum brzi zajam

Kratkoročni nenamjenski brzi zajam izdaje se u malim iznosima i na kratak rok otplate. Najčešće je u pitanju 5 rata odnosno rok otplate 150 dana. No klijent potrebni period otplate prilagođava svojim mogućnostima i uvjetima, pa on može biti i kraći. Sve ovisi o tome o kojoj je novčanoj svoti riječ.

Ferratum online zajam

Ferratum zajam možete uzeti online i sačuvati dragocjeno vrijeme i živce. Nećete gubiti slobodne trenutne na  prikupljanje nepotrebne dokumentacije već u samo nekoliko minuta možete zatražiti online zajam.

Tko je sve kandidat za brze Ferratum kredite?

Ferratum brze kredite mogu zatražiti svi građani stari 18, a ne više od 80 godina koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj. Osim toga, trebaju imati otvoren tekući račun na kojem imaju redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen.

Online prijave za Ferratum kredite

Bez čekanja, stajanja u dugačkim redovima i bez odlazaka javnom bilježniku, u samo nekoliko minuta ispunite prijavnicu za odabranu vrstu kredita koja vam je potrebna, a novac će biti isplaćen na vaš račun nakon dostave potrebne dokumentacije. Dovoljna vam je samo osobna iskaznica, tekući račun i ispunjena online prijava.

U samo 15 minuta do novca

Isplata novca moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od mikro kredita, brzog kredita, pozajmice ili zajma, ovisno o tome što ste zatražili, sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u hitnim situacijama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (506 ocjena)

Home » Ferratum krediti