Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:40
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant krediti i pozajmice

U zadnjih par godina zabilježen veliki porast potražnje kredita i pozajmica

Što su to instant krediti i pozajmice

Instant krediti i pozajmice u svjetskim razmjerima nisu ništa novo, ali na hrvatskom ih je tržištu moguće podići tek unatrag nekoliko godina. Tvrtke registrirane za kreditno savjetovanje svojim su klijentima počele nuditi brz i jednostavan način za dolazak do manjih iznosa novca uz relativno prihvatljive kamate. Takve tvrtke zavedene su u registru Hrvatske narodne banke i posluju u potpunosti sukladno zakonu, a građanima koji trebaju instant kredite i pozajmice nude brz dolazak do sredstava u iznosu koji se kreće od par stotina pa do desetak tisuća kuna. Kod takvih instant kredita ili pozajmica bitno je, kao i kod svakog kredita zapravo, pripaziti na uvjete kreditiranja i visinu kamate, ali i znati da je do brzih pozajmica moguće doći bez obzira na HROK ili zloglasnu crnu listu. Svakako je dobro znati da je moguće svoju tekuću likvidnost popraviti na brz, siguran i jednostavan način kroz nenamjenski kredit.

Instant krediti i pozajmice za bolji život

Činjenica je da se u današnje vrijeme mnogi, pa i oni s prosječnim (često i s iznadprosječnim plaćama!) nađu u situaciji ili duljem životnom periodu kad se ne mogu riješiti frustracija zbog nečeg što žele a trenutno si ne mogu priuštiti. Većina prosjećnih ljudi, što je inače i više puta dokazano, ne teži baš nemogućem; prosjećna osoba obično podiže instant kredite i pozajmice jer želi nešto više od onog što može, ali i onoliko koliko misli da zaslužuje s obzirom na svoj rad, status, godine, stil života i slično. No nažalost, pogotovo u užurbanom svijetu u kojem danas svi preživljavamo, na raspolaganju imamo zaista mnogo, ali malo toga zapravo možemo. I to, naravno, frustrira. Zato se ljudi, iz zapravo realnih razloga odlučuju na gotovinske, nenamjenske instant kredite i pozajmice; da bi mogli sebi i onima oko sebe priuštiti ono što smatraju normalnim; pogotovo ako pođemo od pretpostavke da ipak većina ne sanja o glamuru i luksuzu već jednostavno – o pristojnom životu.

Veliki porast instant kredita i pozajmica

U svim je europskim zemljama u posljednjih par godina zabilježen veliki rast potražnje instant kredita i pozajmica, a kako su se stil i tempo života rapidno ubrzavali, tako su se banke i tvrtke za kreditiranje morale što brže i što bolje prilagoditi potrebama današnjeg vremena i današnjeg čovjeka. I njegovog stila života. Ovi obično mali ili brzi krediti, bez jamaca i dostupni za kratko vrijeme, pokazali su se kao pun pogodak za ispunjavanje manjih želja ili naprosto “krpanje rupa” u kućnom budžetu. Mnoštvo dokumentacije, jamaca i raznih potvrda za gotovinski kredit vrijedan do desetak tisuća kuna je s razlogom prošlost a instant krediti koji nam brzo i jednostavno mogu olakšati život su postali naša sadašnjica. A ono što je najvažnije kad je riječ o tzv. instant kreditu jest da se u praksi najčešće radi o manjim svotama novca koje se otplaćuju u nešto većim ratama ali kroz kraći vremenski period. A do tada već mnogi odavno razmišljaju o idućoj stvari u koju žele investirati (bilo da je riječ o putovanju ili kućanskom aparatu). Nerijetko tako za svog radnog vijeka klijent sklopi više od jednog ugovora za ovakav kredit koji i otplati relativno brzo i bezbolno.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (340 ocjena)

Home » Instant krediti i pozajmice