Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:53
Ukupan iznos za vraćanje:


Prednosti za nove korisnike :
na iznose do 3000 kn na max 30 dana nije potrebna platna lista, na iznose do 3000 kn na max 30 dana ne obračunavamo troškove, koliko posudite toliko vratite!

Predonsti za stare (postojeće korisnike) : nije potrebna platna lista ni verifikacija osobnih dokumenata.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant krediti i pozajmice

U zadnjih par godina zabilježen veliki porast potražnje kredita i pozajmica

Što su to instant krediti i pozajmice

Instant krediti i pozajmice u svjetskim razmjerima nisu ništa novo, ali na hrvatskom ih je tržištu moguće podići tek unatrag nekoliko godina. Tvrtke registrirane za kreditno savjetovanje svojim su klijentima počele nuditi brz i jednostavan način za dolazak do manjih iznosa novca uz relativno prihvatljive kamate. Takve tvrtke zavedene su u registru Hrvatske narodne banke i posluju u potpunosti sukladno zakonu, a građanima koji trebaju instant kredite i pozajmice nude brz dolazak do sredstava u iznosu koji se kreće od par stotina pa do desetak tisuća kuna. Kod takvih instant kredita ili pozajmica bitno je, kao i kod svakog kredita zapravo, pripaziti na uvjete kreditiranja i visinu kamate, ali i znati da je do brzih pozajmica moguće doći bez obzira na HROK ili zloglasnu crnu listu. Svakako je dobro znati da je moguće svoju tekuću likvidnost popraviti na brz, siguran i jednostavan način kroz nenamjenski kredit.

Instant krediti i pozajmice za bolji život

Činjenica je da se u današnje vrijeme mnogi, pa i oni s prosječnim (često i s iznadprosječnim plaćama!) nađu u situaciji ili duljem životnom periodu kad se ne mogu riješiti frustracija zbog nečeg što žele a trenutno si ne mogu priuštiti. Većina prosjećnih ljudi, što je inače i više puta dokazano, ne teži baš nemogućem; prosjećna osoba obično podiže instant kredite i pozajmice jer želi nešto više od onog što može, ali i onoliko koliko misli da zaslužuje s obzirom na svoj rad, status, godine, stil života i slično. No nažalost, pogotovo u užurbanom svijetu u kojem danas svi preživljavamo, na raspolaganju imamo zaista mnogo, ali malo toga zapravo možemo. I to, naravno, frustrira. Zato se ljudi, iz zapravo realnih razloga odlučuju na gotovinske, nenamjenske instant kredite i pozajmice; da bi mogli sebi i onima oko sebe priuštiti ono što smatraju normalnim; pogotovo ako pođemo od pretpostavke da ipak većina ne sanja o glamuru i luksuzu već jednostavno – o pristojnom životu.

Veliki porast instant kredita i pozajmica

U svim je europskim zemljama u posljednjih par godina zabilježen veliki rast potražnje instant kredita i pozajmica, a kako su se stil i tempo života rapidno ubrzavali, tako su se banke i tvrtke za kreditiranje morale što brže i što bolje prilagoditi potrebama današnjeg vremena i današnjeg čovjeka. I njegovog stila života. Ovi obično mali ili brzi krediti, bez jamaca i dostupni za kratko vrijeme, pokazali su se kao pun pogodak za ispunjavanje manjih želja ili naprosto “krpanje rupa” u kućnom budžetu. Mnoštvo dokumentacije, jamaca i raznih potvrda za gotovinski kredit vrijedan do desetak tisuća kuna je s razlogom prošlost a instant krediti koji nam brzo i jednostavno mogu olakšati život su postali naša sadašnjica. A ono što je najvažnije kad je riječ o tzv. instant kreditu jest da se u praksi najčešće radi o manjim svotama novca koje se otplaćuju u nešto većim ratama ali kroz kraći vremenski period. A do tada već mnogi odavno razmišljaju o idućoj stvari u koju žele investirati (bilo da je riječ o putovanju ili kućanskom aparatu). Nerijetko tako za svog radnog vijeka klijent sklopi više od jednog ugovora za ovakav kredit koji i otplati relativno brzo i bezbolno.