Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:29
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti kredit

Kako dobiti kredit? – pitanje je koje si je svatko od nas postavio barem jednom životu. A ako je sudeći po Hrvatima, traženje financijske pomoći od banaka nije nam stranao. Građani Hrvatske imaju dug od 117 milijardi kuna u kreditima s time da najveći udio imaju u stambenim kreditima. To ne čudi nimalo s obzirom na to da se je u posljednjih nekoliko godina ponovno pokrenula kupovina nekretnina. Svatko tko se s time suočio, zapitao se kako dobiti brzi kredit.

Kako dobiti kredit? Napravite plan svojih prihoda i troškova

Prvi korak ako se pitate kako dobiti kredit jest da sagledate svoje financijsko stanje. Na papir stavite svoje ukupne prihode, rashode koje imate i postojeća dugovanja. Zapišite i najmanje troškove koje snosite na mjesečnoj razini, provjerite je li nešto ostalo u kućnom budžetu i razmislite možete li isti popuniti honorarnim poslovima sa strane.

Štedjeti možete apsolutno na svemu, mjesečne članarine koju plaćate za teretanu koju ne koristite, da goriva za auto iako do posla možete biciklom pa sve do hrane koju uzaludno bacete. No da biste uopće znali na čemu možete štedjeti, trebate najprije znati na što trošite i kuda uopće odlazi vaš novac.

Provjerite ponude na tržištu

Nakon što ste to učinili, provjerite ponude banaka. Danas se na tržištu mogu pronaći razni krediti i opcije kao što su brzi krediti bez papirologije. Nemojte se pritom ograničavati na jednu banku, uzmite ponude od nekoliko njih i vidite s djelatnicima poklapaju li se uvjeti koji se nude online s onim što je stvarno u ponudi. Ponekad se radi samo o kratkotrajnim ponudama pa su moguće izmjene u kamatnim stopama i duljini otplatnog plana.

Osim banka, kreditne kuće također imaju u svojoj ponudi kredite. Radi se najčešće od online posuđivanju novac i manjim iznosima koji su odličan izvor prihoda kad se nađete u financijskom škripcu.

Kod banaka je najvažnija kreditna sposobnost

Ako se pitate kako dobiti kredit u banci, imajte na umu da one za razliku od kreditnih kuća obavezno provjeravaju kreditnu sposobnost tražitelja kredita. A što se krije iza tog pojma?! Kreditna sposobnost označava procijenjenu vjerojatnost da će klijent moći podmiriti svoja dugovanja u dogovorenom roku. Kod procjene se u obzir uzimaju redovna primanja klijenta, poslodavac kod kojeg je klijent zaposlen, vrstu zaposlenja, odnosno je li klijent zaposlen na određeno ili neodređeno vrijeme. Jednako tako pazi se na to podmiruje li klijent redovito svoja već postojeća dugovanja, ima li već status jamca ili sudužnika i koliko osoba klijent uzdržava.

Nakon temeljne provjere, a prije odobravanja kredita banke će provjeriti i kreditno izvješće HROK-a koje sadrži podatke o kreditnim zaduženjima, o redovitosti otplate postojećih obveza, instrumentima osiguranja, potencijalnim obvezama na ime jamca ili sudužnika i slično.

Kako dobiti kredit kod kreditnih kuća

Gore navedena procedura ne vrijedi za kreditne kuće. Ako se pitate kako dobiti kredit u kreditnim kućama, važno je samo da imate redovita primanja i uredno podmirujete svoja dugovanja. Račun ne smije biti u blokadi niti zaštićen. Zahtjev za kredit mogu podnijeti radnici i umirovljenici, a nema ograničenja ni za one umirovljenike koji imaju inozemnu mirovinu. Jednako tako kreditnim kućama nije važna vrsta zaposlenja tražitelja kredita, pa ga s jednakim pravom mogu zatražiti i oni zaposleni na određeno i oni zaposleni na neodređeno vrijeme.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (526 ocjena)

Home » Kako dobiti kredit