Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije

U kreditnim tvrtkama nema bespotrebne papirologije

Ako ste se našli u financijskoj situaciji koja zahtjeva brzu reakciju (podmirivanje preostalih dugova, neplaćenih režija, iznenadni troškovi i sl.) najbolja opcija je sigurno ona najbrža. No budući da vam za kredit u bilo kojoj banci treba barem par dana, da mnogi danas više nisu kreditno sposobni, te da ćete vjerojatno u samom procesu morati poplaćati razne bankarske i javnobilježničke troškove samo za podizanje kredita, većini stanovništva banka ni nije opcija. Zato se u ovakvim situacijama, kad klijentu treba brzi kredit bez papirologije koja usporava proces, obično obraća kreditnim tvrtkama u čije financijsko poslovanje ima povjerenja, te od jedne od njih uzima brzi kredit bez papirologije koju bi banka tražila. Većina kreditnih tvrtki danas posluje potpuno legalno i transparentno, bez obzira na ono što ćete nekad pročitati na internetu; potražite zato kreditnu tvrtku sa višegodišnjim iskustvom u radu profesionalnog pružanja usluga u području kreditnog posredovanja, uvjerite se u njezino dobro poslovanje i zadovoljne klijente, i odaberite opciju brzog kredita bez papirologije ako vam gotovina treba odmah – prednosti su zaista brojne. Možete pronaći sigurnu tvrtku preko interneta i onoga tko daje pozajmice i to vrlo brzo.

Pogodnosti tvrtki koje nude brze kredite bez papirologije

Ne samo da su se spomenute tvrtke unatrag nekoliko godina specijalizirale za svakodnevno praćenje uvjeta na tržištu kapitala, već je većina njih zaista postala sinonim za profesionalan i kvalitetan pristup klijentu, bez obzira u kakvoj se situaciji klijent nalazio. Zadaća kreditnih tvrtki koje su se u zadnjih 10-ak godina pokazale kao oštra konkurencija bankama jest pronaći riješenje za svakog klijenta pojedinačno, ali i realizirati ga prema klijentovim mogućnostima i potrebama. Svaki se dan ljudi nađu u situaciji kada ne vide izlaz, kada se ne mogu obratiti banci, a potreban im je brzi kredit bez papirologije koja bi odužila proces. Tu na scenu stupaju kreditne tvrtke koje svakom od svoji klijenata nude odabir najbolje od postojećih opcija.

Nema papirologije, nema čekanja – kredit realiziran u 15 minuta!

Spomenuli smo da su pogodnosti dizanja bilo kojeg, pa tako i brzog kredita bez papirologije u kreditnoj tvrtci brojne. Nabrojat ćemo neke od njih – prva prednost je što klijent neće čekati danima da mu se odobri brzi kredit bez papirologije, neće čak ni morati sakupljati razne potvrde da zadovolji uvjete kreditne tvrtke – umjesto toga kredit može zatražiti online bez da uopće izađe iz svog doma, a sve što je potrebno priložiti jesu kopija osobne iskaznice i kartica tekućeg računa iz bilo koje banke (koji, naravno, mora glasiti na ime onog koji podnosi zahtjev za brzi kredit bez papirologije, te ne smije biti u blokadi). Od trenutka kada su ta dva dokumenta poslana, uz izvadak iz banke kojim potvrđujete redovna mjesečna primanja, pa do trenutka realizacije brzog kredita bez papirologije može proći doslovno 15 minuta – da, tako je jednostavno! Ako tražite brzi kredit, većina kreditnih tvrtki će od vas tražiti da ispunite samo navedene uvjete, a novac će vam biti na računu za 15 minuta.

Otkad je domaće tržište regulirano, većina je kreditnih tvrtki, nakon ispunjenja zakonskih obveza, dobila odobrenje da posreduju u potrošačkom kreditiranju. Ako se odlučite zatražiti kredit od jedne od kreditnih tvrki, provjerite prije koliko dugo posluje na našem tržištu, te ima li poslovnice i van Hrvatske, po Europi ili šire; po svijetu. Tek kad ste se uvjerili da ste odabrali pravu tvrtku u koju možete imati povjerenje (a koje dolazi od stručnih agenata koji rade u pojedinoj poslovnici pa preko stotina ili tisuća klijenata koji su zadovoljno s njima prošli proces kreditiranja) možete od iste zatražiti brzi kredit bez papirologije koji ćete vjerojatno dobiti doslovno unutar 15-ak minuta. Ako ste pak već dizali brzi kredit ili bilo koji oblik kredita ili zajma u jednoj od tvrtki, vjerojatno kao postojeći korisnik koji je na vrijeme otplatio svoja dugovanja, brzi kredit bez papirologije možete zatražiti i dobiti još brže – SMS-om.

Minimalni uvjeti za brzi kredit bez papirologije

Ono što ovakve tvrtke razlikuje od banaka i što ih čini pouzdanim i dobrim mjestom za podizanje brzog kredita, osim online kreditiranja, svakako su minimalni uvjeti koje klijent treba ispunjavati. Negdje od početka recesije 2004. kada su građani počeli masovno dizati kredite, banke nisu smanjile svoje uvjete za izdavanje kredita, dapače. Baš je te godine dogovorena provjera klijenata preko umreženog sustava banaka koje jedna drugoj javljaju podatke o takozvanim neurednim platišama. A kada vam se ime nađe među njima direktno se stavlja na tzv. crnu listu, listu kojom kreditne institucije banaka nadziru vaše vraćanje kredita; nećete se na listi naći ako ste zakasnili s jednom ratom ali nećete biti ni daleko. Ukratko, nije potrebno puno “pogrešaka” da završite na kobnoj listi. Kod dobivanja bankovnog kredita bilo koje vrste možete naići na još neke probleme poput podataka HROK-a koji pak čuva podatke o svakom izdanom kreditu ili pozajmici, vremenu svake uplaćene rate, svakom jamcu… Ako ne zadovoljavate uvjete spomenutog HROK-a (a dovoljno je da ste nekome bili jamac da vas se obilježi kao nepouzdanog klijenta), kreditna sposobnost vam, što se banke tiče, ne postoji. Jedino što vam preostaje jesu kreditne tvrtke koje neće provjeravati izvješća HROK-a, kao ni da li vam se ime nalazi na crnoj listi banaka – dapače, to je jedino mjesto gdje se od vas neće tražiti ni Ugovor o radu na neodređeno, odnosno ovjera poslodavca, jedino mjesto gdje kredit zaista možete dobiti brzo i bez papirologije; ono što je kreditnim tvrtkama bitno da bi vam mogle izdati brzi kredit bez papirologije koja je suvišna jest dokaz da imate stalna mjesečna primanja, bez obzira radite li preko Ugovora na određeno koji se svako toliko produžuje, jeste li zaposleni preko Ugovora o dijelu, jeste li honorarac, studen, umirovljenik ili freelancer – dok god imate izvadak iz banke kojim potvrđujete da na mjesečnoj bazi dobivate primanja vi ste kandidat za brzi kredit bez papirologije koja vam dodatno otežava proces kreditiranja.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (423 ocjena)

Home » Brzi krediti bez papirologije