Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez ovjere poslodavca

Krediti bez ovjere poslodavca

Ako ne želite na poslu otkrivati svoje financijsko stanje ili se ne želite dovesti u poziciju da poslodavca morate vući za rukav oko dokumentacije potrebne za dobivanje kredita, najbolja opcija su krediti koji ne zahtijevaju ovjeru poslodavca. I to  je moguće, brzo, jednostavno i bez troškova javnog bilježnika i bez zadužnica.

Koje su najveće prednosti kredita bez ovjere poslodavca

Mnogima je neugodno i ne žele od poslodavca tražiti odobrenje odnosno ovjeru za kredit. Drugi imaju problema s poslodavcem zato što nije baš blagonaklon u otkrivanju financijskog stanja tvrtke. Kreditom bez ovjere poslodavca izbjegavaju se upravo ovakve škakljive situacije.

Osim toga, ne trebate se dovoditi u nepovoljnu poziciju da morate pozajmicu tražiti od prijatelja jer time možete narušiti vaš odnos.

Jednostavnije je kredit bez ovjere poslodavca zatražiti online i iskoristite ga za sve što vam je potrebno, bilo da je u pitanju odlazak na dugo željeno putovanje, plaćanje privatne klinike, pokrivanje minusa ili plaćanje dječje ekskurzije. Krediti bez ovjere poslodavca predstavljaju najjednostavnije i najbolje rješenje kada vam je hitno potreban novac u gotovini.

Do novca bez suviše dokumentacije

Dokumentacija koja je potrebna prilikom prijave kredita u većini slučajeva je osobna iskaznica, kartica tekućeg računa, te kopija bankovnog izvatka ili platne liste. Bez dodatnih provjera, kredit bez ovjere poslodavca u maksimalnom iznosu koji vam banka daje.

Da bi kredit bez ovjera poslodavca bio odobren, račun ne smije biti zaštićeni ni blokiran odnosno pod ovrhom. Trebate imati otvoren tekući račun na svoje ime i prezime te redovita primanja. Kredit bez ovjere poslodavca mogu zatražiti svi punoljetni građani koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj. No svakako se prije toga raspitajte kog tvrtke gdje ste planirali uzeti kredit.

Rok otplate kredita

Minimalni period otplate kredita je često različiti kao i visina novca koju možete tražiti, tako da vam savjetujemo da ipak malo više guglate imate li neke specifične zahtjeve oko iznosa. Rok otplate ovisi o iznosu koji ste zatražili, te vremenskom periodu vračanja kredita.

Online prijava dostupna je u bilo koje doba dana

Najveća prednost osim što ne trebate u sam proces apliciranja za kredit uvlačiti i svog poslodavca jest ta što je cijeli proces od prijave do zaključenja kredita moguće obaviti putem onlinea. Online prijava gotova je u svega 5 minuta. Brzo, sigurno i jednostavno! Zahtjev možete predati online bilo gdje se nalazili, a bez suvišnih odlazaka u banku i skupljanja na stotine papira. Svatko tko se barem jednom susreo s birokracijom vezanom uz kredit, zna kako je to može biti naporno i mukotrpno.

U 15 minuta do kredita bez ovjere poslodavca

Isplata novca moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od kredita bez ovjere poslodavca sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili. To je osobito bitno u nepredvidivim situacijama u kojima u gotovo nemogućem periodu morate iz ničega „stvoriti“ veću svotu novca.

Što ako se jave problemi s vraćanjem kredita bez ovjere poslodavca?

Nađete li se u situaciju u kojoj ste procijenili da ćete kasniti s otplatnim planom ili pak imate poteškoća s vraćanjem kredita bez ovjere poslodavca, iznimno je važno da u što kraćem roku kontaktirate zajmodavca kako biste na vrijeme pronašli najbolje rješenje za obje strane.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (320 ocjena)

Home » Krediti bez ovjere poslodavca