Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:50
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Zašto brze pozajmice bez ovjere poslodavca?

Nakon skupljanja cijelog niza potvrda, zahtjeva i biljega, konačno mislite da ste skupili svu papirologiju potrebu za pozajmicu? I dok vi spremno trljate ruke, vaš je poslodavac odlučio da vam ipak neće dati svoj potpis. Zvuči li vam ovaj scenarij poznato? – sve se više građana Hrvatske muči upravo s ovim teškoćama samo zato što im njihov poslodavac ne želi dati uvid u poslovanje tvrtke.
Što zbog straha da će radnici vidjeti koliko tvrtka zarađuje, što zbog bojazni oko likvidnosti odnosno nelikvidnosti tvrtke. No ono što poslodavac u tom trenutku ne prepoznaje, jest činjenica da sprječava svog radnika da uzme prijeko potreban novac. Upravo zbog toga mnogima je neugodno i ne žele od poslodavca tražiti odobrenje odnosno ovjeru za pozajmicu, zajam ili kredit.
Jedan od načina, ako želite izbjeći ovjeru poslodavca, jest i posuđivanje od obitelji ili prijatelja, ali to ne završi uvijek u najboljem svijetlu. Naime, novac može uništiti i najsnažniji odnos. Ne trebate se dovoditi u nepovoljnu poziciju i tražiti pozajmicu od prijatelja, već se možete okrenuti financijskim institucijama koje vam nude brze male pozajmice bez ovjere poslodavca.

Posljedica ovakvih situacija su brze pozajmice bez ovjere poslodavca koje su u svoju ponudu uvele kreditne kuće. Dobra je to vijest za sve kojima poslodavac nije blagonaklon davati uvid u financijsko stanje tvrtke. Škakljive situacije izbjegavaju se brzim pozajmicama bez ovjere poslodavca i sve to brzo i jednostavno.

Bez procedure do brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Najbolje je pozajmicu bez ovjere poslodavca uzeti od kreditne kuće koja ima odobrenje za rad u Hrvatskoj. Takve kreditne kuće koje imaju odobrenje Hrvatske narodne banke posluju legalno i isključivo po sklapanju ugovora čime se otklanjaju mogućnosti za malverzacije. Novac se isplaćuje na tekući račun, a ne na ruke kao kod kreditnih kuća koje rade na crno.
Procedura je brza i jednostavna i pritom se sve može obaviti iz udobnosti vlastitog doma. Dokumentacija koja je potrebna prilikom podnošenja zahtjeva za brzom pozajmicom bez ovjere poslodavca su ugovor koji se može skinuti s internetske stranice kreditne kuće, osobna iskaznica, kartica tekućeg računa, te kopija bankovnog izvatka ili platne liste. Bankovni izvadak i platna lista potrebni su samo za iznose veće od 3000 kuna.

Prilikom odobrenja ne provjerava se kreditna sposobnost klijenta, ali se pazi na financijsku urednost. To znači da brze pozajmice bez ovjere poslodavca mogu zatražiti svi oni koji imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja postojeća dugovanja. Čak je mogu zatražiti i ljudi koji su se našli na crnoj listi neplatiša. A osim što nije potrebna ovjera poslodavca, nije potrebna ni ovjera javnog bilježnika što dodatno ubrzava sam proces odobrenja pozajmice.
Minimalna dokumentacija posljedica je manjih svota novca i kratkog roka otplate koji su karakteristični za brze pozajmice bez ovjere poslodavca.

Online putem do brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Najveća prednost osim što ne trebate u sam proces apliciranja za brzom pozajmicom uvlačiti i svog poslodavca jest ta što je cijeli proces od prijave do zaključenja pozajmice moguće obaviti putem onlinea. Online prijava gotova je u svega 5 minuta. Brzo, sigurno i jednostavno! Zahtjev možete predati online bilo gdje se nalazili, a bez suvišnih odlazaka u banku i skupljanja na stotine papira.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (384 ocjena)

Home » Brze pozajmice bez ovjere poslodavca