Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za mlade

Krediti za mlade

Krediti za mlade kao poticaj

Ponukana valom iseljavanja kojim je Hrvatska pogođena u posljednjih nekoliko godina, hrvatska vlada odlučila je pomoći mladima koji su ipak odlučili svoju sreću okušati unutar granica Lijepe naše tako što su omogućeni krediti za mlade. Država subvencionira kupnju stanova, a posljednje prijave za kredite za mlade završile su početkom listopada. Za subvenciju su se mogli prijaviti svi oni koji imaju najviše 45 godina i nemaju nekretninu u svom vlasništvu ili pak imaju samo jednu koju prodaju zbog kupnje veće. Maksimalna cijena stana ili kuće koja se kupuje ne smije iznositi više od 100 tisuća eura. Odnosno ona može biti i veća, ali razlika u cijeni neće se subvencionirati. Cijena nekretnine po kvadratu pak ne smije biti veća od 1500 eura, dok minimalni rok otplate kredita iznosi 15 godina. Građani su pohrlili s prijavama, što je automatski podignulo cijenu nekretnina.

Kako do kredita za mlade

U nastavku vam donosimo način kako dignuti kredit. Svi oni koji se nisu uspjeli prijaviti mogu zatražiti u bilo kojoj banci kredite za mlade što između ostalog podrazumijeva stambene kredite. Riječ je o dugoročnim kreditima sa strogo naznačenom namjenom kao što je kupnja, izgradnja, opremanje ili adaptacija stana ili kuće. Tipični instrumenti osiguranja jesu hipoteka, polica osiguranja, zadužnica, mjenica i/ili sudužništvo. A to znači da bi klijent dobio kredit kao garanciju banci daje stan, zadužnicu ili mjenicu. Time se banka lišava rizika i može prodajom nekretnine namiriti dugovanje ako klijent s vremenom isto prestane plaćati.

Stambeni krediti za mlade posebna su kategorija koja je namijenjena mlađoj populaciji i to po povoljnijim uvjetima. Ne izdaju se osobama starijima od 45 godina i rok otplate ne može biti dulji od 30 godina. Stambeni krediti za mlade isplaćuju se u eurima, a kamatna stopa se kreće od 3 do 5,5 posto. Postoji i mogućnost počeka otplate kredita do 12 mjeseci. Najčešće se ne obračunava naknada obrade kredita.

Krediti za mlade namijenjeni obrazovanju

Osim stambenih kredita za mlade, banke i druge financijske ustanove u svojoj ponudi imaju i kredite za mlade namijenjene financiranju školovanja. Riječ je o tzv. kreditima za obrazovanje koji obuhvaćaju studentske kredite za financiranje školarine i školovanja te studentske kredite za financiranje troškova života. Ovi vrsta kredita za mlade najčešće se subvencionirana od strane županije ili grada, a to znači da oni djelomično ili u potpunosti financiraju kamatnu stopu. Tako ulažu u svoje sumještane.

Krediti za obrazovanje mogu se otplaćivati nakon završetka studija, a postoji i mogućnost odgode plaćanja prve rate kredita do dvanaest mjeseci nakon završetka školovanja. Krediti za mlade namijenjeni obrazovanju izdaju se i studentima koji studiraju u Hrvatskoj, kao i onima koji studiraju u inozemstvu.

Brzi gotovinski krediti za mlade

Brzi gotovinski krediti također spadaju u kategoriju kredita za mlade. Navikli na brzi tempo života, mladi ljudi žele sve probleme, pa tako i ona financijske riješiti odmah. Stoga sve više traže brze kredite koje mogu zatražiti bez komplikacija i to preko interneta. Gotovinski nenamjenski krediti isplaćuju se na račun tražitelja kredita i isti ih može koristiti za bilo koju namjenu koju želi. Kamatna stopa se kreće od 5 do 8 posto, a rok otplate je najčešće od 10 mjeseci do 120 mjeseci.

Kamatna stopa najčešće je fiksna u periodu od tri do pet godina, dok odabir valuta ovisi isključivo o željama i potrebama klijenta tj. korisnika kredita.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (473 ocjena)

Home » Krediti za mlade