Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dignuti kredit

Kako dignuti kredit

U potrazi ste za kreditom i tražite odgovor na pitanje kako dignuti kredit? Na samo pomisao kredita ljudima se digne kosa na glavi. To je neizbježna opcija kojoj se svatko od nas barem jednom u životu priklonio. Strah od kredita uvriježen je u društvu, posebice zato što sa sobom povlači veliku odgovornost i drugačiju preraspodjelu kućnog budžeta. Javlja se bojazan od kamatnih stopa koje mogu rasti u nebo kao što je to bio slučaj kod kredita u švicarskim francima. No prije nego li dopustite da vas strah spriječi da ispunite svoj puni potencijal, imajte na umu da kredit osim odgovornosti otvara i brojne druge mogućnosti koji možda ne biste bili u mogućnosti ostvariti bez dodatne financijske injekcije. Stoga ako se pitate „kako dignuti kredit“, razmislite o vlastitim financijskim mogućnostima i postojećim opterećenjima. Euro krediti za zatvaranje ovrha ponekad vam mogu pomoći, no sigurni smo kako ne želite sami sebi stvoriti još jedan dodatan teret koji nećete moći vraćati.

Kako dignuti kredit – Napravite mjesečni plan prihoda i rashoda

Prije podizanja kredita treba razmisliti točno koliki iznos novaca vam je potreban. Kada se pitate kako dignuti kredit, vjerujemo da želite da to bude sigurno i da ćete ga moći otplstiti. Napravite tablicu prihoda i rashoda pa vidite koliko možete izdvojiti za mjesečnu ratu kredita. Ako se odlučite na dug otplatni plan, na njega ćete plaćati veće troškove i kamatu, a uzmete li prekratak rok, može vam se dogoditi da ne možete platiti prvu ratu zbog neplaniranih troškova.

Kako dignuti kredit? – proces koji treba prilagoditi vlastitim potrebama

Koliko ste puta na internetskim stranicama vidjelu izraz „kako dignuti kredit“? Iza ove tri riječi krije se pravi proces. Naime, najpovoljnije uvjete kreditiranja treba dobro istražiti i pritom paziti na to da se ponude na internetu razlikuju od onih u poslovnicama. Prvenstveno je tome tako zato što banke imaju vremenski ograničena ponude pa vi vam se moglo dogoditi da platite obradu kredita ili na kraju uzmete kredit po većoj kamatnoj stopu. Stoga prije toga zatražite ponude nekoliko banaka i kreditnih kuća, usporedite uvjete koji se nude i prilagodite ih svom budžetu.

Ako vam stvari nisu najjasnije, najbolje je zatražiti pomoć pravnog ili financijskog stručnjaka. Oni će razjasniti sitni print kako ne bi bilo nedoumica prije podizanja kredita.

Na korak do dizanja kredita

Jednom kad ste odlučili podignuti kredit, to znači da riječ sada vode banke i druge kreditne institucije. Banke određuju kreditnu sposobnost klijenta i određuju je li u mogućnosti otplaćivati željenu svotu novca. Kreditne kuće ne rade na tom principu već im je važno samo da klijent redovito podmiruje svoja dosadašnja dugovanja i ima redovna primanja. Kod banaka i kreditnih kuća možete dobiti najprecizniji odgovor na pitanje kako dignuti kredit.

Ako je kredit odobren, pripazite na datum isplate. Naime, banke obično imaju dva dana u mjesecu kada isplaćuju odobrena sredstva za kredit na tekuće račune korisnika kredita. Dobro se raspitajte koji su to datumi kako biste znali kad će novac stići. Tako neće biti neugodnih iznenađenja.

Zašto fraza „kako dignuti kredit“ kod kreditnih kuća ima drugačije značenje?

Kad su u pitanju kreditne kuće, ona nemaju takav način poslovanja. Fraza „kako dignuti kredit“ kod njih znači jednostavnu proceduru i još bržu isplatu. Kreditne kuće su svoje poslovanje prilagodile klijentima u potpunosti i omogućile slanje zahtjeva online putem. To u prijevodu znači da možete s internetskih stranica kreditne kuće skinuti online obrazac i ugovor, pa zajedno sa zahtjevom poslati presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je dokumentacija kompletna, zahtjev će se obraditi i isplata novca ići će najkasnije 24 sata od trenutka predaje zahtjeva.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (284 ocjena)

Home » Kako dignuti kredit