Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti na ostatak plaće

Gotovinski krediti na ostatak plaće

Zašto gotovinski krediti na ostatak plaće

Ukupna zaduženost Hrvata iznosi oko 15 milijardi eura, a plaće stagniraju već godinama. Iako prosječna hrvatska plaća iznosi oko 800 eura, činjenica jest da su troškovi daleko veći od tog iznosa. Jednako tako prosjek je napravljen na temelju primanja u većim hrvatskim gradovima dok ruralna područja imaju manja primanja što potvrđuje veliki val iseljavanja građana u inozemstvo. Tradicionalno iseljavanje u Njemačku, zamijenilo je ono u Irsku i Kanadu. Tamo niču velike hrvatske enklave, a građani koji su ostali bore se sa prezaduženošću. S obzirom da više ni nema ljudi kojima bi se nudili krediti, banke i kreditne kuće osmislile su uslugu gotovinski krediti na ostatak plaće.

Gotovinski krediti na ostatak plaće posljedica su loših ekonomskih prilika

Gotovinski krediti na ostatak plaće postaju sve popularniji što ni ne čudi s obzirom na stanje u državi i činjenicu da je srednji sloj građana gotovo iščeznuo. Gotovinski krediti na ostatak plaće posebna su vrsta kredita odnosno pozajmica novca na koju ne utječe ukupna zaduženost klijenta. Kao kod drugih vrsta kredita, jedna trećina plaće ne treba biti neopterećena da bi klijent mogao zatražiti gotovinske kredite na ostatak plaće. To znači ako klijent ima dovoljno visoka primanja, može realizirati nekoliko gotovinskih kredita na ostatak plaće. Važno je da pritom redovito podmiruje svoja dugovanja. Klijent koji to redovito radi i ima dovoljno velika primanja ne podliježe zakonski propisanom minimumu.

Gotovinski krediti na ostatak plaće razlikuju se od banke do banke

Što se tiče ovog da klijent može ostvariti pravo na nekoliko gotovinskih kredita na ostatak plaće, to zapravo ovisi od financijskih institucija. Neke u svojoj ponudi imaju neograničen broj gotovinskih kredita na ostatak plaće na slobodnu trećinu, druge uvjetuju da čak dvije trećine plaće nakon skidanje jedne trećinu ostanu neopterećene, dok treće imaju zahtjev da na računu treba ostati neopterećeno pola iznosa od jedne trećine plaće. Stoga prije uzimanja gotovinskih kredita na ostatak plaće treba dobro provjeriti što se nudi i uskladiti ih sa svojim primanjima i mogućnošću otplate.

Tko ne može ostvariti pravo na gotovinske kredite na ostatak plaće

Gotovinski krediti na ostatak plaće namijenjeni su zaposlenim građanima i umirovljenicima. Zahtjev za gotovinskim kreditima na ostatak plaće mogu podnijeti radnici zaposleni minimalno šest mjeseci. Osim umirovljenika koji imaju mirovine u domaćoj valuti, kredite na ostatak primanja mogu zatražiti i umirovljenici s inozemnom mirovinom.

Građani koji su u blokadi ili pod ovrhom nisu u mogućnosti ostvariti pravo na gotovinske kredite na ostatak plaće. Odobrenje takvog kredita nije moguće jer nije moguća isplata kredita. S obzirom na to da su takvi građani u principu na crnoj listi neplatiša, banka ih smatra prevelikim rizikom i ne odobrava gotovinski kredit na ostatak plaće.

Gotovinski krediti na ostatak plaće samo uz kratak rok otplate

Gotovinski krediti na ostatak plaće podrazumijevaju maksimalni iznos do 4000 EUR a rok otplate ne prelazi 18 mjeseci.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (538 ocjena)

Home » Gotovinski krediti na ostatak plaće