Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza

Krediti za zatvaranje minusa i obveza

Zašto krediti za zatvaranje minusa i obveza

Ako ste u zadnje vrijeme nakupili dugove i živite s minusom koji je maksimalno iskorišten, možete biti sigurni da niste jedini i da na žalost mnogi ne znaju kako se što prije izvući iz minusa i drugih neplaćenih obveza. No nemojte da se takav način života koji sa sobom nosi veliku količinu stresa pretvori u vaš stil života. Vjerojatno ste shvatili da trebate kredit jer ste zbog lošeg  planiranja i nedostatka financijskih sredstava postali prezaduženi. Za sve koji što prije žele izlaz iz ovakve financijske situacije a ne ispunjavaju uvjete bankarskog kreditiranja, na tržištu postoje ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’. Riječ je o gotovinskim kreditima tvrtki licenciranih za kreditiranje na području RH, od kojih mnoge djeluju i šire, širom Europe ali i svijeta.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza su transparentni

Takvi, brzi krediti, kakvi su i ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’ podrazumijevaju realizaciju u jednom danu a svi se detalji mogu pronaći na web stranicama tvrtke. Tamo ćete ujedno saznati i kako brzo do kredita! Kao vrsta nenamjenskih kredita, ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’ su gotovinski krediti kod kojih tvrtka kod koje uzimate kredit ne vrši kontrolu sredstava, odnosno ne određuje kako ili gdje zajmoprimac može trošiti novac. Zato je riječ o diskretnim i transparentnim kreditima koji se isplaćuju na račun klijenta, i to obično u istom danu od kad se kredit zatraži (točnije u 15 minuta od kad klijent pošalje potrebnu dokumentaciju). A upravo je minimalna dokumentacija ono što razlikuje ovaj kredit od kredita banaka jer ćete za ovakav kredit trebati svega dvije ili tri potvrde koje možete poslati odmah – brzina ‘kredita za zatvaranje minusa i obveza’ pa upravo brzina ovakve online brze modele čini najpopularnijom skupinom financijskih proizvoda danas.

Do kredita za zatvaranje minusa i obveza s minimalnom papirologijom i bez naknade

Već godinama kreditne tvrtke nude građanima izlaz iz dugova u obliku brzih pozajmica i kredita kao što su i ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’. Riječ je o brzim online kreditima čiji se proces kreditiranja od početka do kraja vrši preko interneta što je još jedan razlog njihove popularnosti – ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’ samo su jedan od brojnih modela brzih kredita u ponudi većine kreditnih tvrtki, a do tog brzog gotovinskog zajma može doći svatko s urednim mjesečnim primanjima. Brojni razlozi za sve veću potražnju ovog tipa kredita su jasni; nema čekanja, nema obilaženja banaka, nema troškova bilježnika ni ovjera, nema skrivenih troškova ni naplate obrade kredita, a novac je na računu u nekoliko trenutaka od kad mailom zajmodavcu pošaljete potrebnu dokumentaciju.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza na računu za 15 minuta

Baš poput drugih brzih kredita, i ‘kredit za zatvaranje minusa i obveza’ tražite i realizirate online i to u nevjerojatno kratkom vremenu; a zahvaljujući minimumu papirologije koja se od klijenta traži te brzom i učinkovitom djelovanju obučenih agenata, ‘kredit za zatvaranje minusa i obveza’ može biti na vašem računu i 15 minuta od kad kreditna tvrtka zaprimi vaše papire koji se uglavnom sastoje od tri potvrde; kopije osobne iskaznice, kopije tekućeg računa koji glasi na onog tko podnosi zahtjev, te potvrde iz banke o redovitim mjesečnim primanjima.

Gubitak poslova, smanjenje plaća i rast životnih troškova čimbenici su zbog kojih su mnogi potrošili ili prekoračili svoje budžete, i logično se danas nalaze u lošim financijskim situacijama kad se njihova likvidnost mora oporaviti. Zato kreditne tvrtke kao nebankarske kreditne institucije nude pomoć iz teških situacija koje opasno ugrožavaju kreditni rejting, ali i egzistencijalnost pojedinca.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (457 ocjena)

Home » Krediti za zatvaranje minusa i obveza