Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 04.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza

Zašto krediti za zatvaranje minusa i obveza

Ako ste u zadnje vrijeme nakupili dugove i živite s minusom koji je maksimalno iskorišten, možete biti sigurni da niste jedini i da na žalost mnogi ne znaju kako se što prije izvući iz minusa i drugih neplaćenih obveza. No nemojte da se takav način života koji sa sobom nosi veliku količinu stresa pretvori u vaš stil života. Vjerojatno ste shvatili da trebate kredit jer ste zbog lošeg  planiranja i nedostatka financijskih sredstava postali prezaduženi. Za sve koji što prije žele izlaz iz ovakve financijske situacije a ne ispunjavaju uvjete bankarskog kreditiranja, na tržištu postoje ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’. Riječ je o gotovinskim kreditima tvrtki licenciranih za kreditiranje na području RH, od kojih mnoge djeluju i šire, širom Europe ali i svijeta.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza su transparentni

Takvi, brzi krediti, kakvi su i ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’ podrazumijevaju realizaciju u jednom danu a svi se detalji mogu pronaći na web stranicama tvrtke. Tamo ćete ujedno saznati i kako brzo do kredita! Kao vrsta nenamjenskih kredita, ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’ su gotovinski krediti kod kojih tvrtka kod koje uzimate kredit ne vrši kontrolu sredstava, odnosno ne određuje kako ili gdje zajmoprimac može trošiti novac. Zato je riječ o diskretnim i transparentnim kreditima koji se isplaćuju na račun klijenta, i to obično u istom danu od kad se kredit zatraži (točnije u 15 minuta od kad klijent pošalje potrebnu dokumentaciju). A upravo je minimalna dokumentacija ono što razlikuje ovaj kredit od kredita banaka jer ćete za ovakav kredit trebati svega dvije ili tri potvrde koje možete poslati odmah – brzina ‘kredita za zatvaranje minusa i obveza’ pa upravo brzina ovakve online brze modele čini najpopularnijom skupinom financijskih proizvoda danas.

Do kredita za zatvaranje minusa i obveza s minimalnom papirologijom i bez naknade

Već godinama kreditne tvrtke nude građanima izlaz iz dugova u obliku brzih pozajmica i kredita kao što su i ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’. Riječ je o brzim online kreditima čiji se proces kreditiranja od početka do kraja vrši preko interneta što je još jedan razlog njihove popularnosti – ‘krediti za zatvaranje minusa i obveza’ samo su jedan od brojnih modela brzih kredita u ponudi većine kreditnih tvrtki, a do tog brzog gotovinskog zajma može doći svatko s urednim mjesečnim primanjima. Brojni razlozi za sve veću potražnju ovog tipa kredita su jasni; nema čekanja, nema obilaženja banaka, nema troškova bilježnika ni ovjera, nema skrivenih troškova ni naplate obrade kredita, a novac je na računu u nekoliko trenutaka od kad mailom zajmodavcu pošaljete potrebnu dokumentaciju.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza na računu za 15 minuta

Baš poput drugih brzih kredita, i ‘kredit za zatvaranje minusa i obveza’ tražite i realizirate online i to u nevjerojatno kratkom vremenu; a zahvaljujući minimumu papirologije koja se od klijenta traži te brzom i učinkovitom djelovanju obučenih agenata, ‘kredit za zatvaranje minusa i obveza’ može biti na vašem računu i 15 minuta od kad kreditna tvrtka zaprimi vaše papire koji se uglavnom sastoje od tri potvrde; kopije osobne iskaznice, kopije tekućeg računa koji glasi na onog tko podnosi zahtjev, te potvrde iz banke o redovitim mjesečnim primanjima.

Gubitak poslova, smanjenje plaća i rast životnih troškova čimbenici su zbog kojih su mnogi potrošili ili prekoračili svoje budžete, i logično se danas nalaze u lošim financijskim situacijama kad se njihova likvidnost mora oporaviti. Zato kreditne tvrtke kao nebankarske kreditne institucije nude pomoć iz teških situacija koje opasno ugrožavaju kreditni rejting, ali i egzistencijalnost pojedinca.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (457 ocjena)

Home » Krediti za zatvaranje minusa i obveza