Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najbrži krediti

Najbrži krediti

Najbrži krediti po roku potrebnom za realizaciju

Stalnim praćenjem i promatranjem trendova na financijskom tržištu, financijski analitičari smišljaju najbolja rješenja za razne vrste klijenata. Tako su analitičari banaka i kreditnih tvrtki zadnjih godina uočili masovnu potrebu za takozvanim brzim kreditima čija popularnost i danas raste zbog kratkog roka realizacije – “najbržim kreditima”… Ono što je svima privlačno kod ovog tipa kredita svakako je prvenstveno rok u kojem se kredit realizira – od prvog koraka odabira najpovoljnijeg modela i podnošenja zahtjeva pa do novca na računu, u nekim financijskim tvrtkama ne prođe niti sat vremena – taj rok inače, ako pričamo o “najbržim kreditima”, od jedne do druge banke ili kreditne tvrtke, varira od 15ak minuta do jednog dana; 24 sata. Dakle zajedničko svim brzim kreditima, bez obzira tko je zajmodavac, jest brza realizacija. No i brzi krediti se ovisno o banci i tvrtki, itekako mogu razlikovati. Tako im značajno mogu varirati sami iznos i rok za isplatu, ali i to tražite li kako doći do najbržeg kredita bez HROK-a, bez jamca, ili bez jamca i HROK-a.

Najbrži krediti za realizaciju mogući i bez HROK-a i jamca

Pitate li se možda od koga posuditi novac, tada su najbrži krediti idealni za vas. U većini kreditnih tvrtki ćete lako pronaći model kakav vam odgovara a da ne uključuje jamca (s obzirom na to da imaju dosta manje uvjeta od banaka), ali ne nude sve tvrtke najbrže moguće kredite bez jamca i uvida u HROK (iako je i ta opcija dostupna na tržištu). Najbrži krediti bez jamaca i HROK-a, kao što im samo ime sugerira, omogućuju brzu isplatu i financiranje osobnih potreba klijenta, i to sve bez potrebnih jamaca. To naravno znatno olakšava situaciju svima koji ranije možda nisu bili u mogućnosti zatražiti kredit upravo zato što nisu mogli pronaći jamca. Danas su najbrži krediti do kojih možete doći bez jamaca uobičajeni i dostupni trenutno, naravno pod uvjetom da ispunjavate uvjete kreditne kuće od koje tražite kredit.

Do najbržih kredita bez mnogo uvjeta

Ono što je isto na svim mjestima jest diskrecija – za podizanje brzog kredita vas nitko neće pitati za što vam treba, nitko vam neće zadirati u privatnost, ali izbjeći ćete i stajanje i gužve u redovima, kao i hrpu papirologije. Naime, to i jest prava bit brzoga kredita, što i samo ime naglašava. Kada je riječ o takvim kreditima bez HROK-a, oni su “modelirani” za klijente koji ne ispunjavaju uvjete za bankovno kreditiranje; ili zbog prevelike zaduženosti, velikog minusa, kašnjenja s plaćanjem, dotadašnjih kredita, itd. . Brzi krediti bez HROKA su idealni za sve one kojima je mučno od same pomisli na listu hroka, baš kao i za one koji ne ispunjavaju uvjete za bankovno kreditiranje. To je još jedan od razloga zašto su krediti najbrži za realiziranje i jedno od najpopularnijih rješenja kako doći do novca kad vam se čini da nema izlaza iz teške financijske situacije.

Kreditne tvrtke izdaju najbrže kredite bez crne liste i HROK-a

Isto tako, najbrži krediti bez HROK-a predstavljaju najbolju varijantu za sve one koji se nalaze na crnoj listi banaka, samim time što su to krediti bez uvida u HROK pa se ne prati ni kotiranje na tzv. crnoj listi. Ako već imate neki kredit ili ste u minusu, većina zajmodavaca će vas smatrati kreditno nesposobnima i neće vam odobriti kredit u banci; zato kreditne kuće nude jednostavnija i pristupačnija rješenja za svakoga. U trenutku kada je kredit odobren, novac je zaista brzo isplaćen na račun klijenta koji je dalje slobodan njime raspolagati prema vlastitim potrebama; bilo da mu treba zbog plaćanja rata nekog drugog kredita, podmirivanju zaostalih računa, ili mu je pak potreban da si priušti godišnji odmor koji mu financijska konstrukcija bez kredita ne bi dopustila… Do stvarno najbržih kredita dolazite sa svega nekoliko klikova mišem; nakon odabira modela proučite koju dokumentaciju treba poslati te ju, ako treba potpisanu, skenirate i pošaljete mailom. I, premda smo napomenuli da postoje uvjeti koje je potrebno zadovoljiti, mnoge kreditne tvrtke zaista traže minimum; poput punoljetnosti, redovitih primanja vidljivih prema tekućem računu, ispravan telefonski odnosno mobilni kontakt, neblokiran i nezaštićen tekući račun i važeću e-mail adresu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (182 ocjena)

Home » Najbrži krediti