Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najpovoljniji keš krediti u Hrvatskoj za penzionere

Najpovoljniji keš krediti u Hrvatskoj za penzionere

Brojni ljudi istovremeno se vesele i groze od same pomisli na odlazak u mirovinu. Osmijeh na licu razvlači im pomisao na slobodno vrijeme koje će imati, ali crne misli ne daju im mira zato što znaju da neće moći bezbrižno uživati. Kako su mirovine u osnovi poprilično niske, tek si rijetki mogu priuštiti mirovinu iz snova. Na tržištu su se pojavili brojni zajmovi, krediti i pozajmice, čija je ideja pomoći umirovljenicima.

Zašto je do nedavno bilo teško dobiti kredit kad ste u mirovini ?

Donedavno ni banke ni druge kreditne i financijske ustanove nisu prepoznavale umirovljenike kao potencijalne potrošače. No klima se u posljednjih nekoliko desetljeća mijenja, ponajprije zbog dužeg životnog vijeka, boljeg zdravstvenog stanje i aktivnijeg načina života. Umirovljenici su se tako našli među redovitim klijentima koji ponajviše traže manje svote novaca i s manjim rokom otplate. Tako su došli do načina kako doći do novca hitno.

Što su to najpovoljniji keš krediti za penzionere ?

Najpovoljniji keš krediti za penzionere ili umirovljenički kredit su gotovinski kredit koji su namijenjeni isključivo osobama koje su u mirovini. Raspon godina u većini banaka i kreditnim i financijskim ustanovama kreće se od 55 do 85 godina života. To u osnovi znači da klijent u trenutku traženje kredita ne smije imati više od 85 godina.

Neke od banka međutim, imaju drugačiji stav, pa klijent u trenutku otplate kredita ne smije imati više od dopuštenih 85 godina života. No to sve ovisi o uvjetima koji se nude.

Koliki je rok otplate najpovoljnijih keš kredita za penzionere ?

Radi se o manjim iznosima koje se kreću od 75 EUR pa sve do 4000 EUR. Rok otplate ovisi o samoj svoti novca koja se posudi, a može trajati do 18 mjeseci.

Za manje iznose kamatna stopa može biti i niža, ali se u tom slučaju očekuje i zalog u obliku mjenice ili druge imovine. Ponekad se traži i sudužnik ili jamac, ali to je češće kod većih svota novca.

Što ako penzioneri imaju inozemnu mirovinu ?

S obzirom da se velik broj umirovljenika pod stare dane vrati u Hrvatsku nakon što su svoj radni vijek proveli u inozemstvu, banke i druge kreditne i financijske ustanove imaju u ponudi i kredite za njih. I dok banke zahtijevaju da korisnici kredita imaju prijavljeno boraviše u Hrvatskoj, druge financijske ustanove traže samo otvoren račun na kojem stižu redovita primanja. Važno je također da umirovljenici nemaju blokiran račun te da uredno podmiruju sva svoja dugovanja.

Prednosti najpovoljnijih keš kredita za penzionere

Najveća prednost ove vrste kredita jest u tome što je kamatna stopa fiksna tijekom cijelog roka otplate. Banke i druge kreditne i financijske ustanove zbog manjih svota novaca od svojih klijenata gotovo nikad ne traže instrument osiguranja i pružaju povoljniji izračun kreditne sposobnosti prilagođen posebno umirovljenicima.

Prepoznali su potrebe tržišta pa je i dob korisnika kredita povećana i omogućuje zajmove i kredite, osobama starijima od 80 godina.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (533 ocjena)

Home » Najpovoljniji keš krediti u Hrvatskoj za penzionere