Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novca hitno

Kako doći do novca hitno

Pitanje kako doći do novca hitno postavlja si sve veći broj građana. Krediti i režije pritišću sa svih strana i samo jedan neplanirani trošak dovoljan je da se naruši financijska stabilnost. Kvartovi i ulice puni su oglasa u kojima se nudi novac, pozajmice i krediti, a sa svake stranice na internetu vire oglasi za jedan od oblika pozajmljivanja novca koji kao da je krojen po našoj mjeri. U moru ponuda teško je odlučiti koji nam najbolje odgovara u danoj situaciji, ali valja imati na umu da svota posuđenog novca najčešće diktira rok otplate. Danas se mogu zatražiti gotovisnki krediti bez HROKa i razne druge financijske usluge.

Kad je u pitanju hitno posuđivanje novca najčešći izbori padaju na brze gotovinske pozajmice i mikrokrediti za koje klijent u osnovi ne treba dati zalog zato što se radi o manjim svotama novca.

Kako doći do novca hitno uz brze pozajmice

Najveća prednost brzih pozajmica jest kako im samo ime govori, u brzini. U slučaju da je dokumentacija kompletna, novac se na račun klijenta isplaćuje u jednom danu. Sve se obavlja bez puno papirologije, a navedenu uslugu nude najčešće financijske i kreditne ustanove te manjim dijelom banke. Brze pozajmice mogu se zatražiti preko interneta, uz predočenje tek osnovnih dokumenata osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Kamate su u prosjeku kreću od 5 do 10 posto, ali sve ovisi o trajanju roka otplate i količini novaca koje klijent traži.

Gotovinske brze pozajmice osim brzine krasi i činjenica da se zbog relativno manjih iznosa izdaju bez zaloga. Tražitelj pozajmice se obavezuje ugovorom da će posuđenu svotu novca vratiti uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu. Kamatna stopa u ovom slučaju zamjenjuje zalog. Postupak traženja pozajmice bez zaloga je vrlo jednostavan, a dovoljno je tek predočiti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, potrebni su i bankovni izvadak te platna odnosno mirovinska lista. Za manje iznose nije potrebna ni ovjera poslodavca. Dovoljno je tek da klijent koji potražuje ovu vrstu pozajmice redovito podmiruje svoja dugovanja i prima plaću odnosno mirovinu.

Kako doći do novca hitno uz mkrokredite

Mikrokrediti namijenjeni su za nepredvidive situacije u kojima se pitate kako doći do novca hitno. Mikro krediti odnose se na male svote novca koje se isplaćuju na kratki rok otplate. Najčešće se isplaćuju novčane svote od 75 EUR do 4000 EUR, a otplata traje od nekoliko tjedana pa sve 18 mjeseci

Na tržištu postoje i gotovinski mikrokrediti po kartici. Riječ je o euro kreditu koji se isplaćuje na račun bez naknade, a namijenjen je isključivo korisnicima kreditnih kartica. Kredit se isplaćuje na tekući račun i otplaćuje u mjesečnim anuitetima, zajedno s ostalim troškovima po kreditnoj kartici. Najčešće se odobrava bez instrumenata osiguranja i bez naplate naknade za odobravanje kredita.

I dok mikrokredite nude podjednako i banke i druge financijske te kreditne ustanove, mikrokrediti po kartici u većoj su mjeri sastavni dio ponude samo banka.

Kako doći do novca hitno iz udobnosti vlastitog doma

Najveća prednost brzih pozajmica i mikrokredita jest ta što se za sve može prijaviti iz udobnosti vlastitog doma. U nekoliko klika mišem klijent koji razmišlja kako što hitnije nabaviti novac, može ispuniti online prijavu i poslati presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno dobiva plaću ili prima mirovinu te podmiruje svoja dugovanja.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (273 ocjena)

Home » Kako doći do novca hitno