Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditna kartica

Kako odabrati najbolju kreditnu karticu za sebe?

Kreditna kartica je financijski instrument koji nam omogućuje plaćanje roba i usluga bez potrebe za gotovinom. No, kako odabrati najbolju kreditnu karticu za sebe?

Prije nego što se odlučite za kreditnu karticu, potrebno je razmotriti svoje financijske potrebe i navike. Postavite si pitanja poput: koliko često koristim kreditnu karticu, kakve su mi potrebe za nagradama i povlasticama, koliko visoke su kamate i naknade koje sam spreman plaćati te koja je mogućnost povrata novca?

Kada odlučite što vam je važno, pregledajte ponude različitih kreditnih kartica. Provjerite uvjete korištenja, posebice kamate i naknade, a također provjerite i vrste pogodnosti koje nude.

Neki izdavatelji kreditnih kartica nude bonus bodove, popuste, osiguranja putovanja ili povrate novca na određene kupovine.

Također, važno je provjeriti ograničenja kreditne kartice, poput visine limita i uvjeta plaćanja, kako biste bili sigurni da odgovara vašim financijskim potrebama. Odabir najbolje kreditne kartice za vas trebao bi odgovarati vašem načinu života i financijskim ciljevima.

Kada odaberete kreditnu karticu, pročitajte pažljivo uvjete korištenja kako biste bili sigurni da razumijete naknade i kamatne stope. Također, budite sigurni da ćete uvijek plaćati svoje račune na vrijeme kako ne biste morali plaćati visoke kamate ili kašnjenja.

Odabir kreditne kartice može biti složen, ali ako razmotrite svoje potrebe i pregledate ponude, pronaći ćete kreditnu karticu koja odgovara vašim potrebama. Važno je biti pažljiv pri odabiru kreditne kartice i paziti na svoje financije kako biste izbjegli nepotrebne troškove i dugove.

Kako sigurno koristiti kreditnu karticu za online kupovinu?

Kreditna kartica omogućuje nam jednostavnu i brzu online kupovinu. No, kako osigurati sigurnost prilikom korištenja kreditne kartice za online kupovinu?

Prije svega, provjerite jesu li web stranice na kojima kupujete sigurne i šifrirane. To možete provjeriti tako da pogledate adresnu traku na vrhu preglednika i potražite ikonu zatvorenog lokota. Ako je ikona zatvorenog lokota prisutna, to znači da su podaci koje unosite na web stranicu šifrirani i zaštićeni.

Kada kupujete preko interneta, uvijek se trudite koristiti svoju vlastitu računalnu opremu i mrežu, a ne javne računalo u knjižnici ili kafiću. Također, koristite pouzdan antivirusni program i redovito ga ažurirajte kako biste zaštitili svoje osobne podatke.

Kada unosite podatke o kreditnoj kartici, pazite da to radite samo na sigurnim mjestima i ne dijelite podatke o kreditnoj kartici s drugima.

Ako se odlučite za kupnju na novoj web stranici, uvijek pročitajte recenzije i provjerite povijest stranice kako biste bili sigurni da je sigurna.

Također, ako primijetite neobične transakcije na svom računu, odmah obavijestite svoju banku ili izdavatelja kreditne kartice. Ako imate sumnje u sigurnost svoje kreditne kartice, možete je blokirati ili zatražiti novu.

Važno je biti svjestan potencijalnih prijevara prilikom korištenja kreditne kartice za online kupovinu. Budite oprezni i čuvajte svoje osobne podatke kako biste izbjegli neželjene troškove i gubitke.

Ukratko, prije kupovine preko interneta, provjerite da je web stranica sigurna, koristite svoju vlastitu računalnu opremu i mrežu, i nikada ne dijelite podatke o kreditnoj kartici s drugima. Uvijek budite na oprezu i pratite svoje transakcije kako biste mogli reagirati u slučaju nepravilnosti. Korištenje kreditne kartice za online kupovinu može biti sigurno i jednostavno ako se pridržavate ovih savjeta.

Kako izbjeći visoke kamate i dugove na kreditnoj kartici?

Kreditna kartica može biti korisna za plaćanje računa i kupovinu, ali ako ne pazite na kamatne stope i dugove, može postati skupa i stresna. Kako izbjeći visoke kamate i dugove na kreditnoj kartici?

Prvo, trebate paziti na svoje izdatke. Ako ne plaćate svoje kreditne kartice na vrijeme, kamate se mogu brzo nakupiti, a vaš dug može rasti iznad vaših financijskih mogućnosti.

Pokušajte uvijek platiti puni iznos svog računa, ako je to moguće, kako biste izbjegli plaćanje visokih kamata.

Ako ne možete platiti puni iznos računa, pokušajte platiti što više možete. Plaćanje samo minimalnog iznosa može značiti da će vam trebati puno vremena i novca da biste se riješili duga. Također se trudite koristiti kreditnu karticu samo za stvarne potrebe, a ne za nevažne i skupe kupnje.

Ako imate više kreditnih kartica, pokušajte se fokusirati na plaćanje jedne po jedne.

To će vam pomoći da se riješite duga brže, a također ćete se lakše organizirati i pratiti svoje troškove.

Ako se suočite s dugovima na kreditnoj kartici, razmislite o konsolidaciji duga. Konsolidacija duga može vam pomoći da svoje dugove spojite i plaćate samo jednu kamatu i jedan iznos mjesečno, što može biti lako upravljati i organizirati. Također možete razgovarati sa svojim bankarom ili izdavateljem kreditne kartice kako biste vidjeli je li moguće dogovoriti nižu kamatnu stopu.

Konačno, potrebno je da budete svjesni svojih financijskih mogućnosti i planirate svoje troškove unaprijed kako biste izbjegli prekomjerno trošenje kreditne kartice.

Važno je da uvijek pazite na izdatke i plaćate svoje račune na vrijeme kako biste izbjegli nepotrebno plaćanje kamata i dugova.

Ukratko, izbjegavanje visokih kamata i dugova na kreditnoj kartici može biti jednostavno ako se pazite na svoje izdatke, plaćate svoje račune na vrijeme i fokusirate se na plaćanje jedne po jedne kreditne kartice. Ako se suočite s dugovima, razmislite o konsolidaciji duga i razgovarajte sa svojim bankarom ili izdavateljem kreditne kartice. Kreditna kartica može biti korisna financijska alatka ako se koristi pametno i odgovorno.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (415 ocjena)

Home » Kreditna kartica