Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro zajmovi

Mikro zajmovi

Tražite manji zajam? Kada nemate dovoljno gotovine, ali brzo morate izmiriti veće troškove jeste li razmotrili opciju mikro zajma kako bi ste riješili postojeći problem? Ova vrsta zajma omogućava da se jednostavno i brzo dođe do novca, bez dugoročnog zaduživanja.

Što predstavljaju mikro zajmovi?

Tražite način da odmah dobijete gotovinu? Kao što sam naziv kaže, mikro zajmovi su usluga manjeg novčanog iznosa  koji služi za pokrivanje iznenadnih troškova i neplaniranih rashoda. Rok otplate za mikro zajam je 12 mjeseci. Ovaj vid zajma ima izvrsne pogodnosti u odnosu na ostale financijske proizvode, budući da omogućavaju dolazak do gotovine za 15 minuta.

Za što su namjenjeni mikro zajmovi?

Mjesečni troškovi su jedna od neizbježnih stavki. Iako su takvi troškovi obično predvidljivi, dešava se povremeno da mogu biti nešto veći nego što se to očekuje. Pristup mikro zajmovima može biti od velike pomoći kada se to dogodi, jer omogućuju pokrivanje neplaniranih troškova i lako ih je otplatiti. Većina financijskih institucija na tržištu u svojoj ponudi ima mikro zajmove koji su dizajnirani da pruže pristup manjim iznosima. Mikro zajmovi služe da se pokriju neočekivane financijske potrebe poput popravki u domu, zatim kvarova na autu, plaćanja većih računa i slično.

Mikro zajmovi su dostupni online

Nema sumnje  da je dobar proračun  itekako koristan tokom cijelog života, bez obzira na visinu prihoda. No i pored dobrog proračuna postoje nepredviđene izdaci koji se uz pravu kreditnu uslugu mogu lakše riješiti. Ako vam je brzo potreban novac, ali niste siguran koji financijski proizvod odabrati, tada su mikro zajmovi online jedna od najboljih opcija. Ova vrsta mikro zajma je najisplativija za ljude koji imaju neplanirane troškove što im može pomoći da vrate potrebnu stabilnost u svom financijskom životu.

Kako se prijaviti za mikro zajam?

Kada se pojave urgentni financijski izdaci u  najvećem interesu je da spremno odgovoriti na njih. Ponekad su nepredviđeni troškovi jednostavno preveliki, naročito kad je potreban novac da pokrijete te račune ili platite troškove nepredviđene situacije. Mikro zajmovi mogu biti rješenje za takve financijske teškoće, jer se u toku istog dana dolazi do gotovine. Dizajnirani tako da korisnicima ponude praktičan izlaz iz problema, mikro zajmovi podrazumijevaju manja novčana sredstva uz kraće rokove otplate i vrlo povoljnije uvjete. Za razliku od kredita, za mikro zajam nije potrebna obimna papirologija, ni kompliciran birokratski postupak. Zahtjevi su minimalni, a najvažniji uvjeti su da je klijent punoljetan, da ima redovne prihode i aktivan tekući račun. Mikro zajmovi su dostupni online, a sve što je potrebno je ispuniti jednostavan obrazac sa željenim iznosom. Cjelokupan postupak traje nekoliko minuta i izuzetno je jednostavan čak i ako prvi put podnosite zahtjev online.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (468 ocjena)

Home » Mikro zajmovi