Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti akcija

Nenamjenski krediti akcija

U potrazi ste za jednostavnim i brzim kreditom? Na tržištu se može pronaći veliki broj opcija koje će pružiti potreban poticaj, a najbolji među njima su nenamjenski krediti akcija koji ne zahtijevaju visoke kriterije i uvjete.

Što podrazumijeva koncept nenamjenskih kredita akcija?

U toku proteklih nekoliko godina sve više bankarskih institucija je tijekom promotivnog perioda nudilo znatno povoljnije kredite. S’ s obzirom na to da građani  žele  priuštiti kredit po nižim troškovima,  nenamjenski krediti akcija postali su prilagođeno rješenje  koje omogućava znatno više pogodnosti. O čemu je zapravo riječ? Nenamjenski krediti akcija odnosi se na promotivnu ponudu koja omogućava klijentima da uz znatno povoljnije uvjete dođu do kredita. Kao što ime sugerira, ova vrsta kredita dolazi sa znatno manjim uvjetima i povoljnim kamatama, uz minimalnu proceduru. Nenamjenski krediti akcija u većini bankarskih ponuda je idealno rješenje kada treba ostvariti određene financijske ciljeve, jer se na ovaj način doprinosi uštedi, budući da ovaj kreditni model se može realizirati samo u promotivnom periodu. Također je vrijedno napomenuti da se za nenamjenski kredit akcija može aplicirati putem interneta, što će značajno uštedjeti vrijeme, a odobrenje je u toku istog dana.

Nenamjenski krediti akcija omogućava jeftiniju financijsku uslugu

Uzimajući u obzir da svako teži dodatnoj uštedi, prilikom izbora kredita mnogi građani teže praktičnijim rješenjima kako bi bolje upravljali svojim financijskim životom. U ponudi banaka se nalazi više kreditnih modela koji se razlikuju po iznosu i roku otplate, čime se jednostavnije mogu ostvariti najvažnije financijske potrebe. Ako planirate podnijeti zahtjev, nenamjenski krediti akcija podrazumijevaju samo osnovnu dokumentaciju. Ako nikada ranije se niste prijavili za nenamjenski kredit akcija  ovo je idealna prilika da dođete do povoljnije usluge i rješenja koje će ispuniti sve vaše specifične potrebe. Nenamjenski krediti akcija uvijek su odgovarajuće financijsko rješenje, jer omogućavaju brz dolazak do gotovine u vremenu kad treba izmiriti neposredne troškove. Kao jedinstvena ponuda, nenamjenski krediti akcija  smatraju se izuzetnim rješenjem za ljude kojima brzo treba pristup gotovini.

Napravite bolji izbor – odaberite nenamjenski kredit akcija

Kada je u pitanju ušteda novca, mnogi građani svakodnevno traže nove načine za uštedu, ali se ne odriču previše svog načina života. No, zahvaljujući inovativnijim bankarskim rješenjima i znatno boljoj ponudi, nenamjenski krediti akcija postali su izuzetno traženi. Nenamjenski krediti akcija sačinjavaju posebnu ponudu pri čemu nema naknada za obradu kredita. Istovremeno, nenamjenski krediti akcija se odobravaju uz minimalne uvjete i mogućnost da se bez dodatnih naknada realizacije postupak obrade zahtjeva. Ovaj kreditni model namijenjen je svim klijentima koji imaju redovna mjesečna primanja i umirovljenicima. Nenamjenski krediti akcija se odobravaju u eurima, a realizacija je u maksimalnom roku.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (331 ocjena)

Home » Nenamjenski krediti akcija