Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nepovratni kredit za branitelje

Nepovratni kredit za branitelje

Krediti u današnjem vremenu pružaju ključnu podršku svim građanima. Ali, postoji li rješenje koje je dostupno za hrvatske branitelje? Mnogi hrvatski branitelji žive na potpunom rubu egzistencije pri čemu se svakodnevno bore s ogromnim izazovima i velikim novčanim problemima. Rješenje koje je odnedavno pristupačno su nepovratni krediti za branitelje koji pružaju ogromnu potporu ovoj posebnoj skupini građana.

Nepovratni kredit za branitelje jednostavno i brzo

Od nedavno banke su u dogovoru s vladom omogućile nepovratni kredit za branitelje. Za razliku od drugih vrsta zajmova, nepovratni krediti za branitelje su kreirani za branitelje kako bi im olakšali dolazak do financijskih sredstava. Kada je riječ o suočavanju sa financijskim izazovima, hrvatski branitelji spadaju u jedinstvenu skupinu zbog čega su banke omogućile znatno povoljnije uvjete kreditiranja. Nepovratni kredit za branitelje osigurava mnogo lakši način u dolasku do potrebnih novčanih sredstava. Budući da je riječ o jedinstvenoj kreditnoj opciji, za hrvatske branitelje ovo je izvrsna mogućnost da riješe mnoge novčane probleme.

Nepovratni kredit za branitelje – prilagođeno rješenje

Iako mnoge kreditne institucije nude posebne zajmove i pozajmice braniteljima kako bi im pomogli da dođu do sredstava za financirane, nepovratni kredit za branitelje omogućio je najpovoljnije uvjete. Kao što sam naziv kaže, nepovratni kredit za branitelje stavljen je na raspolaganje svim braniteljima skladno sa uvjetima kreditiranjima. Radi se o kreditima koji imaju najpovoljnije uvjete s prvenstvenim ciljem financijske potpore. Svrha ovog kredita je da omogući bolji život braniteljima koji su se borili za domovinu kako bi imali normalan život.

Kako znati imate li pravo na nepovratni kredit za branitelje?

U skladu sa općim uvjetima za odobrenje može se doći do nepovratnog kredita za branitelje. Imajući u obzir da banke olakšavaju braniteljima izdavanje ove varijante kredita, jer nude vrlo povoljne uvjete, ovo je jednako važno kod mnogih situacija kod kojih treba zaobići probleme na financijskom planu. Prednost koji ova kreditna opcija nalazi se u izuzetnim uvjetima i financijskoj potpori, budući da je riječ o varijantni nepovratnih kredita. Koncept ove kreditne opcije temelji se prvenstveno na financijskim potrebama braniteljima koji se za njih mogu prijaviti.

Najbolje pogodnosti koje proizlaze iz nepovratnog kredita za branitelje najprije se odnose na smanjenje financijskog opterećenja i troškova koji svakodnevno predstavljaju velik izazov. Trenutno postoji više varijanti nepovratnog kredita za branitelje, a koje se mogu ugovoriti u bankama u zavisnosti od odabrane opcije. Da bi zatražili nepovratni kredit za branitelje treba slediti jednostavan proces koji je dostupan na web stranicama banki.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (208 ocjena)

Home » Nepovratni kredit za branitelje