Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Numeratum

Numeratum

Kroz savršen spoj moderne tehnologije i pružanje brze usluge, Numeratum je omogućio najbolji pristup kreditnim opcijama. Uz pravo rješenje olakšali smo cijeli proces klijentima, jer imamo najopsežniji asortiman kreditnih proizvoda.

Numeratum – za pravo financijsko rješenje

Numeratum nudi fleksibilna kratkoročna i dugoročna financijska rješenja koja odgovaraju različitim potrebama građana. Specijalizirani smo za široku paletu proizvoda, među kojima su najpopularniji Numeratum krediti. Nudimo široku paletu kreditnih rješenja kod kratkoročnog financiranja za različite situacije. Omogućavamo jednostavan dolazak do kredita, a u svojoj ponudi imamo veliki broj prilagođenih kreditnih opcija za preskakanje financijskih prepreka s izvrsnim uvjetima.

Numeratum kreditne usluge pomogle su mnogim ljudima da reijše najvažnija financijska pitanja, dođu do potrebne potpore i realiziraju određene projekte. Bez obzira na vaš financijski cilj, uz Numeratum kredite i fleksibilan proces pozajmljivanja, pomoći ćemo vam da ga postignete na najbrži način.

Numeratum je jedino mjesto specijalizirano za dolazak do prave financijske usluge. Bez obzira da li je riječ o pozajmici, ostvarenju projekta ili obnovi doma, Numeratum nudi najbolje kreditne opcije.

Zašto Numeratum krediti?

Numeratum krediti imaju najbolju reputaciju i prepoznati su u sektoru specijaliziranih financijskih usluga. Uz efikasnost, brzinu i lak pristup kreditima, Numeratum je olakšao korisnicima proces pozajmljivanja i donošenja pravog izbora. Budući da Numeratum krediti obuhvaćaju širok asortiman kreditnih proizvoda, to je doprinijelo velikoj prepoznatljivosti na tržištu.

Danas kada postoji raznovrsna kreditna ponuda, potrošači se najprije odlučuju za one opcije koje nude jednostavnost, brzinu i fleksibilnost. Odabirom prave kreditne usluge na pravi način se može doći do potrebne podrške uključujući i realizaciju planiranih financijskih ciljeva. Numeratum krediti je prilagođena usluga koja ispunjava najvažnija očekivanja korisnika.

Dolazak do brze kreditne usluge u današnjem vremenu se smatra najvažnijim. Od manjih novčanih problema do realizacije određenih planova, Numeratum krediti mogu pomoći da se premosti financijski jaz i brzo dođe do gotovine. S dugogodišnjim iskustvom na kreditnom i financijskom tržištu Numeratum je prilagodio usluge u cilju ispunjenja najvažnijih očekivanja klijenta. Brza realizacija kredita pomoći će vam u preskakanju svih financijskih prepreka u skladu s važim najvažnijim potrebama.

Cilj nam je da cijeli proces za klijenta bude jednostavan, lak i brz. Ako niste upoznati s najboljim kreditnim opcijama financiranja i kako one funkcioniraju, Numeratum će olakšati cijeli postupak i ponuditi najbolje rješenje kreirano prema vašim potrebama.

Numeratum krediti – jednostavno i brzo online

Kada se pojave financijski problemi, građani traže pristup brzom i pouzdanom izvoru financiranja kako bi lakše premostili postojeće probleme. Kako je obično u takvim situacijama najčešće potrebna brza gotovina, kratkoročni krediti smatraju se idealnim rješenjem. Od sada možete zatražiti Numeratum kredit i putem interneta, ispunjavanjem našeg brzog online obrasca. Numeratum krediti imaju fleksibilne uvjete koji su prilagođeni korisnicima kako bi što lakše izašli iz financijskih problema. Imamo brza i iznad svega učinkovita rješenja za svakog klijenta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (514 ocjena)

Home » Numeratum