Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osobni krediti koje nudi Ferratum

Osobni krediti koje nudi Ferratum

Vrste osobnih kredita koje nudi Ferratum

Osobni krediti koje nudi Ferratum su jedna od najpopularnijih opcija kada je u pitanju brzo i jednostavno dobivanje novca. Ferratum nudi različite vrste osobnih kredita, prilagođene različitim potrebama i mogućnostima klijenata.

Jedna od vrsta osobnih kredita koje nudi Ferratum je kratkoročni kredit. Ovaj kredit je namijenjen ljudima koji trebaju manju količinu novca, a vraćaju ga u kratkom roku.

Ovaj kredit je idealan za pokrivanje neplaniranih troškova ili za financiranje manjih projekata.

Druga vrsta osobnih kredita koju nudi Ferratum je dugoročni kredit. Ovaj kredit je namijenjen ljudima koji trebaju veću količinu novca i vraćaju ga u dužem roku. Dugoročni krediti su idealni za financiranje većih projekata kao što su kupnja automobila, renoviranje doma ili plaćanje školarine.

Ferratum također nudi i kredite za refinanciranje.

Ova vrsta kredita omogućuje klijentima da refinanciraju postojeće kredite i tako smanje mjesečne troškove. Refinanciranje kredita može biti korisno za ljude koji imaju više kredita i žele ih spojiti u jedan kredit s nižom kamatnom stopom.

Još jedna vrsta osobnog kredita koju nudi Ferratum je kredit za nezaposlene. Ovaj kredit je namijenjen ljudima koji su trenutno nezaposleni, ali imaju neki drugi izvor prihoda.

Kredit za nezaposlene može biti koristan za pokrivanje neplaniranih troškova ili za financiranje manjih projekata.

Uz različite vrste osobnih kredita, Ferratum nudi i različite opcije plaćanja. Klijenti mogu birati između mjesečnih ili tjednih rata, ovisno o svojim mogućnostima i preferencijama.

Ukratko, osobni krediti koje nudi Ferratum su različite vrste kredita prilagođene različitim potrebama i mogućnostima klijenata. Bez obzira trebate li manju količinu novca ili veći kredit za financiranje većeg projekta, Ferratum ima opciju za vas.

Kako dobiti osobni kredit kod Ferratuma

Kako dobiti osobni kredit kod Ferratuma? Postupak je vrlo jednostavan i brz. Prvo, potrebno je posjetiti službenu web stranicu Ferratuma i odabrati vrstu kredita koja najbolje odgovara vašim potrebama. Zatim je potrebno ispuniti online zahtjev za kredit i poslati ga.

Ferratum će provjeriti vaše podatke i odlučiti o odobrenju kredita. U većini slučajeva, kredit će biti odobren u roku od nekoliko sati.

Nakon odobrenja, novac će biti uplaćen na vaš račun u roku od 24 sata.

Da biste dobili osobni kredit kod Ferratuma, potrebno je ispuniti nekoliko osnovnih uvjeta. Prvo, morate biti stariji od 18 godina. Drugo, morate imati redovni izvor prihoda. Treće, morate imati važeću bankovnu karticu i račun.

Ferratum ne zahtijeva jamce ili kolateral za svoje osobne kredite, što znači da su krediti dostupni i za ljude koji nemaju vlastitu imovinu ili jamce.

Također, Ferratum ne provjerava kreditnu povijest svojih klijenata, što znači da su krediti dostupni i za ljude s lošom kreditnom poviješću.

Jedna od glavnih prednosti dobivanja osobnog kredita kod Ferratuma je brzina i jednostavnost postupka. Sve se može obaviti online, bez potrebe za odlaskom u banku ili slanja papirnatih dokumenata. Također, krediti su dostupni u roku od nekoliko sati, što znači da se novac može dobiti brzo i bez čekanja.

Međutim, važno je napomenuti i neke nedostatke osobnih kredita koje nudi Ferratum.

Kamatne stope mogu biti visoke, što znači da će klijenti morati platiti više novca na kraju kredita. Također, krediti su dostupni samo za manje iznose, što znači da nisu pogodni za financiranje većih projekata.

Ukratko, dobivanje osobnog kredita kod Ferratuma je brz i jednostavan postupak. Potrebno je ispuniti online zahtjev i pričekati odobrenje kredita. Krediti su dostupni bez jamaca ili kolaterala, a novac se može dobiti u roku od nekoliko sati. Međutim, važno je uzeti u obzir i kamatne stope i ograničenja u iznosima kredita.

Prednosti i nedostaci osobnih kredita koje nudi Ferratum

Osobni krediti koje nudi Ferratum imaju svoje prednosti i nedostatke. Kao što smo već spomenuli, jedna od glavnih prednosti je brzina i jednostavnost dobivanja kredita. Međutim, postoje i drugi faktori koje treba uzeti u obzir prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita.

Jedan od nedostataka osobnih kredita koje nudi Ferratum su visoke kamatne stope.

Klijenti koji uzimaju kredit moraju biti spremni platiti više novca na kraju kredita nego što su posudili. Ovo može biti problematično za ljude s niskim primanjima ili s ograničenim financijskim mogućnostima.

Drugi nedostatak osobnih kredita koje nudi Ferratum je ograničenje u iznosima kredita. Krediti su dostupni samo za manje iznose, što znači da nisu pogodni za financiranje većih projekata. Ovo može biti problematično za ljude koji trebaju veću količinu novca za kupnju automobila, renoviranje doma ili plaćanje školarine.

Još jedan nedostatak osobnih kredita koje nudi Ferratum je nedostatak fleksibilnosti u uvjetima kredita.

Klijenti ne mogu birati uvjete kredita, već moraju prihvatiti uvjete koje nudi Ferratum. Ovo može biti problematično za ljude koji žele prilagoditi svoje kredite svojim potrebama i mogućnostima.

Ipak, osobni krediti koje nudi Ferratum imaju i brojne prednosti. Krediti su dostupni bez potrebe za jamcem ili kolateralom, što znači da su dostupni i za ljude koji nemaju vlastitu imovinu ili jamce.

Također, Ferratum ne provjerava kreditnu povijest svojih klijenata, što znači da su krediti dostupni i za ljude s lošom kreditnom poviješću.

Još jedna prednost osobnih kredita koje nudi Ferratum je brzina i jednostavnost dobivanja kredita. Sve se može obaviti online, bez potrebe za odlaskom u banku ili slanja papirnatih dokumenata. Također, novac se može dobiti u roku od nekoliko sati, što znači da se klijenti mogu brzo nositi s neplaniranim troškovima ili financirati manje projekte.

Ferratumovi osobni krediti dolaze s vlastitim setom prednosti i nedostataka. Visoke kamatne stope i ograničenje u iznosima kredita mogu biti problematični za neke klijente, dok nedostatak fleksibilnosti u uvjetima kredita može biti problematičan za druge. Međutim, krediti su dostupni bez potrebe za jamcem ili kolateralom, a novac se može dobiti brzo i jednostavno.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (314 ocjena)

Home » Osobni krediti koje nudi Ferratum