Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ponuda pozajmica

Ponuda pozajmica

RBA ponuda pozajmica

RBA banka u svojoj ponudi ima i pozajmice. Ponuda pozajmica u RBA banci se ponajviše temelji na ponudi e pozajmice. E pozajmica je vrsta pozajmice koja se isključivo dobiva putem online zahtjeva i postupak za njeno dobivanje je vrlo jednostavan i brz. Ponuda pozajmica je jako bitan dio poslovanja RBA banke, jer pozajmice služe potencijalnim korisnicima kao brzi izvor dodatnih financija, kojima si mogu ispuniti razne želje i potrebe.

RBA banka nudi pozajmice u iznosu između 75 EUR i 4000 EUR, što sasvim dovoljan raspon za plaćanje velikog broja stvari. To može biti putovanje, popravak automobila, plaćanje liječenja itd. Činjenica da su ove pozajmice nenamjenske, čini ih još privlačnijima potencijalnim korisnicima, jer im RBA banka ne diktira na što ju moraju potrošiti.

Rok otplate se može ugovoriti na period između 15 dana i 18 mjeseci. Ukoliko ugovorite kraći rok, onda će vam mjesečna rata biti veća, ali ćete imati na kraju manje ukupne troškove kamatne stope, koja se kreće oko 8%.

Ponuda pozajmica za studente

Na modernom financijskom tržištu postoje mnoge financijske firme koje u svojoj ponudi imaju i pozajmice za studente. Naime, studenti su grupa ljudi koja sve više sudjeluje na tržištu rada putem studentskih ugovora i koja je sve više financijski samostalna. No, kako ih većina živi samostalno, bilo da je riječ o studentskom domu ili iznajmljenom stanu, većina zarade im mora otići na osnovne životne troškove.

S obzirom da je riječ o mladim osobama željnim zabave i dobrog provoda, potreban im je dodatni financijski izvor, kako bi mogli platiti sve svoje želje. I baš zbog toga ponuda pozajmica za studente raste kontinuirano. Pozajmice su važne za studente i ako trebaju platiti svoje fakultetsko obrazovanje, ako je riječ o privatnom studiranju.

Iako je ponuda pozajmica za studente raznolika, važno je da odaberete sigurnu financijsku firmu, kako ne bi upali u nepotrebno dužničko ropstvo, jer postoji veliki broj financijskih firmi koja nudi pozajmice po nepovoljnim uvjetima, tj. sa velikim kamatnim stopa. Važno je da budete savjesni prilikom ugovaranja pozajmice i to radite imajući na pameti svoje financijske mogućnosti, tj. koji mjesečni iznos možete sigurno vraćati.

Ponuda pozajmica za poduzetnike

Kao što se i ponuda pozajmica za studente kontinuirano širi, tako se širi i ponuda pozajmica za poduzetnike. Naime, sve više jača svijest o tome koliko je važan privatni sektor za opće blagostanje pojedine države. S obzirom da iz dana u dana jača konkurencija u svom sektorima poslovanja, potrebno je da domaći privatni sektor ima adekvatnu financijsku potporu, kako bi mogao pratiti korak sa stranom konkurencijom.

Iako im snažnu potporu daju banke i vlada Republike Hrvatske u vidu raznoraznih kredita, ponekad je poduzetnicima potrebna hitna financijska potpora manjih iznosa i baš za takve situacije su im idealne pozajmice. Uz pomoć pozajmica poduzetnici mogu unaprijediti svoje poslovanje na način da kupe novu opremu, da dodatno ulože u oglašavanje i marketing, da dodatno razviju svoj proizvod ili jednostavno da iznajme veći poslovni prostor.

Ako je riječ o početnicima, tj. o poduzetnicima koji tek kreću sa poslovanjem, pozajmice će im pomoći da plate osnovne troškove nekoliko mjeseci i na taj način će si olakšati poslovanje. Važno je da odaberete sigurnu i stabilnu financijsku firmu koja nudi pozajmice, kako bi zaštitili sebe i svoj poslovni subjekt.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (460 ocjena)

Home » Ponuda pozajmica