Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica zaba

Kako dobiti Pozajmicu Zaba?

Pozajmica Zaba je jedna od najpopularnijih vrsta kredita koju nudi Zagrebačka banka. Ova vrsta kredita namijenjena je fizičkim osobama koje žele financirati svoje potrebe, kao što su renoviranje doma, kupnja automobila, putovanje ili bilo koja druga svrha. Ako razmišljate o Pozajmici Zaba, slijede neki koraci koje morate proći kako biste je dobili.

Prvo i osnovno, morate biti punoljetni i imati redovne mjesečne prihode.

Također, morate imati otvoren račun u Zagrebačkoj banci, a u nekim slučajevima, možda ćete morati otvoriti i žiro račun. Nakon što ste provjerili da ispunjavate ove uvjete, možete se prijaviti za Pozajmicu Zaba.

Sljedeći korak je popunjavanje zahtjeva za kredit. Zahtjev se može popuniti u poslovnici Zagrebačke banke ili online putem interneta. U zahtjevu ćete morati navesti svrhu kredita, iznos kredita i razdoblje otplate.

Također, morat ćete priložiti dokumentaciju koja dokazuje vaše prihode, kao što su zadnje tri plaće ili mirovinski ček.

Nakon što ste podnijeli zahtjev, banka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i kreditnu povijest. Ako ste zadovoljili sve uvjete, banka će vam odobriti kredit i izdati ugovor o kreditu. U ugovoru će biti navedeni uvjeti kredita, kao što su kamatna stopa, naknade i rok otplate.

Konačno, nakon što ste potpisali ugovor, novac će biti uplaćen na vaš račun.

Ako se odlučite za online zahtjev, novac će biti uplaćen u roku od nekoliko sati. Ako se odlučite za zahtjev u poslovnici, novac će biti uplaćen nakon nekoliko radnih dana.

Ukratko, ako želite dobiti Pozajmicu Zaba, morate biti punoljetni, imati redovne prihode i otvoren račun u Zagrebačkoj banci. Nakon što podnesete zahtjev, banka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i kreditnu povijest te će vam odobriti kredit ako ispunjavate sve uvjete. Novac će biti uplaćen na vaš račun nakon potpisivanja ugovora.

Uvjeti i kamatne stope za Pozajmicu Zaba

Uvjeti i kamatne stope za Pozajmicu Zaba ovise o iznosu kredita i razdoblju otplate. Kamatne stope se kreću od 5,99% do 9,99%, a rok otplate može biti od 12 do 84 mjeseca. Ovisno o iznosu kredita, moguće je odabrati fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu.

Fiksna kamatna stopa omogućuje vam da znate točan iznos koji ćete plaćati svaki mjesec tijekom cijelog razdoblja otplate. Varijabilna kamatna stopa, s druge strane, može se mijenjati tijekom razdoblja otplate ovisno o promjenama na tržištu.

Uz kamatne stope, postoje i naknade koje se mogu naplatiti za Pozajmicu Zaba. Najčešće naplaćivana naknada je naknada za obradu kredita, koja se može naplatiti jednokratno ili uključiti u mjesečnu ratu.

Također, moguće su i druge naknade, poput naknade za prijevremenu otplatu kredita ili naknade za kašnjenje u plaćanju rata.

Važno je napomenuti da kamatne stope i naknade mogu varirati ovisno o kreditnoj sposobnosti i kreditnoj povijesti klijenta. Osobe s boljom kreditnom poviješću i većim prihodima mogu dobiti niže kamatne stope i manje naknade.

Kao što je već spomenuto, Pozajmica Zaba ima fiksni ili varijabilni rok otplate. Fiksni rok otplate znači da će mjesečna rata biti ista tijekom cijelog razdoblja otplate, dok će se kod varijabilnog roka otplate mjesečna rata mijenjati ovisno o promjenama kamatne stope.

Kod odabira roka otplate, važno je uzeti u obzir svoje financijske mogućnosti i planove za budućnost.

Ako želite brzo otplatiti kredit, kraći rok otplate može biti bolja opcija, ali će mjesečna rata biti veća. Ako želite manju mjesečnu ratu, dulji rok otplate može biti bolji izbor, ali će ukupni troškovi kredita biti veći zbog kamata.

Ukratko, uvjeti i kamatne stope za Pozajmicu Zaba ovise o iznosu kredita i razdoblju otplate. Kamatne stope se kreću od 5,99% do 9,99%, a rok otplate može biti od 12 do 84 mjeseca. Važno je uzeti u obzir svoje financijske mogućnosti i planove za budućnost kod odabira roka otplate.

Prednosti i nedostaci Pozajmice Zaba

Prednosti i nedostaci Pozajmice Zaba ovise o individualnim potrebama i financijskoj situaciji svakog klijenta. Međutim, postoje neke opće prednosti i nedostaci koje treba uzeti u obzir pri odabiru ove vrste kredita.

Jedna od glavnih prednosti Pozajmice Zaba je brzina i jednostavnost procesa odobrenja. Uz ispunjavanje osnovnih uvjeta, klijenti mogu dobiti odobrenje za kredit u vrlo kratkom roku.

Također, klijenti mogu odabrati iznos kredita i rok otplate koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Druga prednost Pozajmice Zaba je fleksibilnost u odabiru kamatne stope i roka otplate. Klijenti mogu odabrati fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu, kao i rok otplate koji im najviše odgovara. Ovo omogućuje klijentima da prilagode kredit svojim financijskim mogućnostima i potrebama.

Također, Pozajmica Zaba može biti korisna za konsolidaciju postojećih dugova.

Ako imate više kredita ili dugova s visokim kamatnim stopama, Pozajmica Zaba može vam omogućiti da ih spojite u jedan kredit s nižom kamatnom stopom. Ovo može rezultirati smanjenjem ukupnih troškova kredita i olakšavanjem upravljanja financijama.

Međutim, postoje i neki nedostaci Pozajmice Zaba koje treba uzeti u obzir. Jedan od nedostataka je visoka kamatna stopa u usporedbi s drugim vrstama kredita.

Ovo može rezultirati većim ukupnim troškovima kredita, posebno ako je rok otplate dug.

Ako ne budete u mogućnosti redovito plaćati rate kredita, to može dovesti do povećanja vašeg duga i financijskih poteškoća. U slučaju kašnjenja u plaćanju rata, banka može naplatiti visoke naknade za kašnjenje, što može dodatno povećati ukupne troškove kredita.

Ukratko, kada razmišljate o odabiru Pozajmice Zabe, važno je uzeti u obzir i prednosti i nedostatke ove vrste kredita. Prednosti uključuju brzinu i jednostavnost procesa odobrenja, fleksibilnost u odabiru kamatne stope i roka otplate te mogućnost konsolidacije postojećih dugova. Nedostaci uključuju visoku kamatnu stopu u usporedbi s drugim vrstama kredita i moguće naknade za kašnjenje u plaćanju rata.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (512 ocjena)

Home » Pozajmica zaba