Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na porodiljnu naknadu

Pozajmice na porodiljnu naknadu

Rođenje djeteta jedan je od najljepših događaja u životu svakog roditelja. Ali, ujedno rođenje djeteta često donosi promjenu mnogih planova i podrazumijeva više troškova. Posljednja stvar o kojoj tada treba brinuti je bavljenje financijskim proračunom. Ako za to vrijeme tražite najadekvatniju opciju kako bi se oslobodili financijskog stresa, pozajmice na porodiljnu naknadu su odličan način da dobijete pristup potrebnoj gotovini.

Koncept pozajmice na porodiljnu naknadu

Trenutno se dosta govori o pozajmici na porodiljnu naknadu. Što treba uzeti u obzir kada je riječ o ovoj vrsti pozajmice? Naime, pozajmica na porodiljnu naknadu spada u vrstu zajma koja je namijenjena da pomogne s roditeljskim troškovima oko njege bebe. Pozajmice na porodiljnu naknadu nude slobodu u raspolaganju sredstvima, odnosno mogu se trošiti u skladu s najvažnijim izdacima, oprema za bebu, odjeća, itd.

Većina banaka će odbiti zahtjev za kredit ako ne postoji neprekidni radni staž u posljednje dvije godine ili kada postoji rizik da se nećete vratiti na prethodni posao. Iako mnoge banke imaju visoke kriterije u vezi kreditiranja, na tržištu postoje zajmodavci i kreditne institucije koje omogućavaju lakši dolazak do pozajmice. Uz jednostavne zahtjeve koje treba ispuniti i minimalnu dokumentaciju koju treba dostaviti, pozajmice na porodiljnu naknadu predstavljaju znatno lakši pristup gotovini. Otplata rate pozajmice razlikuju se od odabranog zajmodavca, ali u većini slučajeva prisutni su fleksibilni i transparentni uvjeti.

Kako podnijeti zahtjev za pozajmice na porodiljnu naknadu?

Kada ste na porodiljskom odsustvo prisutni su manji mjesečni prihodi što puno puta utiče na financijsku stabilnost. S’ druge strane, povećani troškovi zahtijevaju dobru strategiju u pronalaženju dodatne gotovine koja će olakšati financijsko opterećenje. Budući da se ponude pozajmica na tržištu mogu razlikovati, najvažnije je detaljno se informirati pre donošenja odluke. Uz sve veći porast internet ponuda i izbor zajmodavaca, dolazak do pozajmice na porodiljnu naknadu više nije prepreka. Ako planirate podnijeti zahtjev za pozajmice na porodiljnu naknadu morate biti državljanin Republike Hrvatske, imati aktivan tekući račun u banci i dostaviti traženu dokumentaciju.

Prednosti pozajmice na porodiljnu naknadu

Kada je riječ o prednostima koje imaju pozajmice na porodiljnu naknadu, među najvažnijim se izdvajaju:

Isplata mjesečne rate. Jednostavan način otplate olakšava proračun što znali da ste uvijek mirni jer ne morate brinuti zbog povećanja kamatne stope.

Fleksibilni plan otplate. Prilagođen plan otplate pruža potrebnu praktičnost i slobodu. Ako želite imati manje mjesečne rate ili kraće razdoblje otplate, uvijek možete odabrati najbolju opciju koja je dostupna.

Brzi pristup gotovini. Budući da su pozajmice na porodiljnu naknadu dostupne putem interneta, to omogućava da sredstvima pristupite u toku istog dana ili 24 sata nakon odobrenja.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (584 ocjena)

Home » Pozajmice na porodiljnu naknadu