Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.10.2021 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

365 pozajmice

Novac dostupan u bilo koje doba dana i svakog dana u godini? Možda zvuči predobro da bi bilo istinito, ali s tim su ciljem kreditne kuće osmislile uslugu pod nazivom 365 pozajmice. To znači da klijent kojem hitno treba novac, isti može pozajmiti tijekom cijele godine. Usluga 365 pozajmice omogućila je klijentima online pristup u bilo koje doba, a to je ono što se u moderno vrijeme najviše cijeni. Ljudi više nemaju vremena za čekanja u redovima i skupljanje bespotrebnih papira, potvrda i biljega. Svoje vrijeme cijene više od svega i nema potrebe da ga troše u dugim redovima u bankama.

365 pozajmice mogu se otplatiti do iduće plaće

Usluga 365 pozajmice namijenjena je i mladima i umirovljenicima, a karakteriziraju ju manje svote novca kao i hitni krediti. Zahtjev za pozajmicu mogu podnijeti svi umirovljenici koji imaju maksimalno 80 godina. Posuđeni iznosi se kreću od 300 kuna pa sve do maksimalno 6000 kuna, a sukladno tome prilagođava se otplatni plan. No ono što treba imati na umu jest činjenica da što je otplatni plan dulji, to je u kamatna stopa veća. Kamatna se stopa u prosjeku kreće od pet do sedam posto.

Klijent bira hoće li 365 pozajmicu vratiti u mjesečnim ratama ili će to napraviti jednokratno. A to je ono što je jedna od najvećih prednosti ove usluge, da se pozajmica može otplatiti s dolaskom nove plaće ili mirovine.

Preko interneta do 365 pozajmice

Zahtjev za uslugu 365 pozajmice klijent može podnijeti iz udobnosti vlastitog doma. Dokumentaciju nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva, što je osobito bitno i hitnim situacijama. 365 pozajmice podrazumijevaju manju svotu novca uz kraći rok otplate zbog čega nije potrebno kao mjeru osiguranja navesti sudužnika ili jamca. Od klijenta se ne zahtijeva da garantira za pozajmicu svojom nekretninom ni bilo kojim drugim zalogom kao što su umjetnička djela ili prijevozna sredstva. Dovoljno osiguranje su redovita primanja i uredno podmirenje dugova, a račun ne smije biti u blokadi ili zaštićen.

Pozajmica se isplaćuju elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelja i to najkasnije u roku od 24 sata otkad je zahtjev podnijet. Naravno, ako je sva dokumentacija kompletna. Od dokumentacije potrebno je osim online obrasca podnijeti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu.

Tijekom cijelog postupka odobravanja pozajmice i prebacivanja novca klijentu, kreditne ustanove omogućuju potpunu sigurnost.

Za 365 pozajmice nije potrebno izvješće HROK-a

Za razliku od banaka, kreditne kuće imaju liberalniji pristup pozajmljivanju novaca. To u prilog ide ljudima koji nemaju ugovor na neodređeno ili se zbog sitnog duga nalaze na crnoj listi neplatiša. Nije potrebno podnijeti i izvješće HROK-a.

Brzo rješenje za hitne slučajeve

Usluga 365 pozajmice je brzo rješenje u slučaju hitnih situacija koje iziskuju brzi priljev novca poput nenadanih kvarova na automobilu, zdravstvenih troškova, zatvaranja minusa na bankovnom računu, ili kućanskih popravaka u stanu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (258 ocjena)

Home » 365 pozajmice