Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice bez zaloga

Pozajmica se može dići i bez zaloga

Koliko ste puta surfajući internetom naišli na reklamu za novčanu pozajmicu bez potrebnog zaloga koja glasi “Dajem pozajmice bez zaloga”? Postoje Kreditne tvrtke koje nude pozajmice bez zaloga ali teško ćete ih naći u bankama koje uglavnom, uz eventualne iznimke, inzistiraju na zalogu kojim će se osigurati. Prema definiciji koju koristi Hrvatska narodna banka, kamata ovisi o iznosu pozajmice (ili kredita), roku na koji se pozajmica odobrava, odnosno o roku na koji se ulažu sredstva, te o visini ugovorene kamatne stope i metode obračuna kamata koja se primjenjuje u svrhe davanja pozajmice.

Dajem pozajmice bez zaloga uz kamatu

Kamata se obično izračunava primjenom kamatne stope na dobiveni ili uloženi iznos sredstava, pri čemu se primjenjuju različite metode obračuna kamata. Visina kamatne stope ovisi o vrsti pozajmice, roka na koji se sredstva odobravaju ili ulažu, konkurenciji, stopi inflacije, kreditnom rejtingu zemlje i brojnim drugim čimbenicima… Kamatne stope mogu biti fiksne i promjenjive. Ipak, za laike koji nemaju potrebu učiti baratati ekonomskim jezikom i nepoznatim izrazima, najvažnije je naglasiti kako prilikom uzimanja pozajmice treba pripaziti da kamatna stopa na istu bude unaprijed dogovorena, po mogućnosti prema nekakvoj središnjoj visini kamate za vrstu pozajmice bez zaloga kakvu klijent treba, odnosno, najjednostavnije rečeno, da bude poštena – a ne nepoštena ili “lihvarska” kako često u žargonu i kažemo. Uobičajene kamate na pozajmice ovise prvenstveno o trajanju vraćanja posudbe; ako su kratkoročne kreću se u rasponu od 6 do 10 posto, dok na dugoročne pozajmice kamate mogu biti i znatno niže. Kod brzih kredita i kredita koji se mogu podići u svega 15 minuta (a moguće je), iznimno je važno pripaziti na visinu kamate jer je ona ta koja će ukazati i na to radi li se o takozvanim, već spomenutim lihvarskim, ili normalnim tj. “poštenim” kreditima.

Bez zaloga pokretne i nepokretne imovine

Ono što je možda najvažnije naglasiti jest kako mnoge banke imaju praksu prilikom sklapanja ugovora o pozajmici od klijenta tražiti i zajam za kredit; to klijentu naravno komplicira sklapanje ugovora koje samim time dulje traje, a često ubraja i mnoštvo, ponekad i bespotrebne dokumentacije, skupe potvrde javnih bilježnika i slično; ali iziskuje i dodatna financijska sredstva – samo da biste što prije došli do željenog novca. Zajam obično ovisi o više faktora, kao i njegova visina; a svakoj je banci naravno u interesu naplatiti i samo izdavanje. Zato je pozajmicu najbolje uzeti onda kada sami sebi priznate i kažete hitno trebam novac. No postoje i razne kreditne institucije u kojima je zaista moguće dobiti dogovoreni iznos u vrlo kratkom vremenu i bez bespotrebnih troškova. Zato je preporučljivo, osim provjere kamatne stope, prije sklapanja ikakvog ugovora provjeriti traži li druga strana zalog, za što ga traži, i koliki bi trebao biti.

Uz najbolje rješenje dajem pozajmice bez zaloga

Najbolje je rješenje naravno pronaći neku od kreditnih institucija kod kojih možete izbjeći neopravdane troškove, gdje je svaki vaš trošak transparentan i vidljiv, a svaki klijent unaprijed upoznat s iznosom koji kroz dogovoreno vrijeme vraća. Zato je, prije nego se upustite u bilo kakvo sklapanje pisanog ugovora, preporučljivo potražiti kreditnu firmu s višegodišnjim iskustvom u financiranju, ali da po mogućnosti djeluje i van granica Hrvatske, npr. unutar Europske Unije. Tako ćete biti sigurni da su u svom poslovanju već pridobili klijente s ovog kontinenta, da nisu jedini izbor u niti jednoj zemlji, te da je svaki vaš eventualni trošak na vrijeme jasno naglašen i unaprijed dogovoren; bez kasnijih neugodnih iznenađenja. Većinu je takvih tvrtki moguće brzo provjeriti preko interneta, dobiti uvid u njihovo poslovanje i broj (zadovoljnih) klijenata, upoznati se sa svojim eventualnim troškovima, a nerijetko preko interneta možete doslovno zaključiti ugovor.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (407 ocjena)

Home » Dajem pozajmice bez zaloga