Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:18
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet pozajmica

U vremenu kad je gotovo nezamislivo živjeti bez interneta i sve je dostupno u samo nekoliko klikova mišem pa tako i financijske usluge. Za pozajmicu ili kredit se zahtjev može podnijeti online. Banke i druge financijske ustanove svojim klijentima nude mogućnost da manje svote novca zatraže preko interneta. To olakšava postupak odobravanja jer nije potrebno dostaviti previše papirologije. Zbog takvog pristupa, u periodu kad nitko nema vremena zbog užurbanog načina života, ove su opcije stekle brojne poklonike. Internet pozajmice su brze pozajmice koje ne zahtijevaju od klijenata dodatan novac i vrijeme.

Što je internet pozajmica

Internet pozajmica je manji iznos koji se posuđuje klijentima na kratak period otplate. Najveća prednost pozajmica jest ta što pozajmice mogu dati pravne i fizičke osobe. Tvrtke mogu dati pozajmice radnicima, kao i obrnuto. Fizičke osobe mogu pozajmice dati pravnim osobama i najčešće se radi o pozajmici vlasnika društva vlastitom društvu. Kao i gotovinske pozajmice, internet pozajmice su danas dostupne skoro svakome.

To je upravo jedna od osnovnih razlika u odnosu na kredit. Pri ugovoru o zajmu, odnosno pozajmici, zajmodavatelj može biti bilo koja fizička i pravna osoba, a pri ugovoru o kreditu zajmodavatelj je po pravilu banka. Osim toga, ugovor o zajmu je neformalan ugovor, dok ugovor o kreditu mora biti sklopljen u pisanom obliku.

Kako doći do Internet pozajmica

Do internet pozajmica se može doći i preko interneta. Kako se radi o manjim svotama novca, banke i financijske ustanove uvele su u svoj rad online prijave koje skraćuju redove i čuvaju živce. U samo nekoliko klika mišem klijent može podnijeti zahtjev za internet pozajmicom. Internet pozajmice, kako im samo ime govori, moguće je dobiti samo online. Dokumentaciju nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva, što je osobito bitno i hitnim situacijama. Internet pozajmica podrazumijeva manju svotu novca uz kraći rok otplate zbog čega nije potrebno kao mjeru osiguranja navesti sudžnika ili jamca. Dovoljno osiguranje su novčana primanja odnosno kreditna sposobnost klijenta.

Isplaćuju se elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelje i u samo 15 minuta otkad je zahtjev podnijet. Naravno, ako je sva dokumentacija kompletna. Od dokumetacije potrebno je osim online obrasca podnijeti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu.

Banke i financijske ustanove ne tražu ovjeru poslodavca zato što su u pitanju manje svote novca. Dovoljna su tek redovno podmirenje dugovanja. Važno je, uz to, da račun ni na koji način nije blokiran ili zaštićen te da tražitelj ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine.

Rok otplate internet pozajmice u prosjeku je zbog malih svota od  15 do 150 dana. To znači da čim je klijent isplati, može uzeti drugu internet pozajmicu.

Polica životnog osiguranja povećava šanse za odobrenjem internet pozajmica

Iako za pozajmice nije potrebno jamstvo prvenstveno zato što su u pitanju manje svote novca kao instrument osiguranja koji pospješuje dobivanje pozajmice može biti polica životnog osiguranja. Ako klijent traži na temelju police pozajmicu, polica i dalje vrijedi, odnosno ne raskida se. On je može dalje bez ikakvog problema uplaćivati i kasnije najnormalnije koristiti pod uvjetima koje je potpisao.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (604 ocjena)

Home » Internet pozajmica