Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 03.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice online

Zašto brze pozajmice online

Posuditi novac danas je lakše nego što je to ikad bilo. Sve se može obaviti preko interneta i sve to bez imalo muke. Ne morate novac tražiti od članova obitelji ili prijatelja i pritom slušati prodike gdje ste sve potrošili. Do novca možete najlakše doći preko banka, štedno-kreditnih zadruga ili kreditnih kuća koje posluju diskretno i ne postavljaju neugodna pitanja kao što to rade prijatelji. Financijske institucije su se prilagodile svoje poslovanje radu na internetu, neke više, a neke manje. Najviše su se prilagodile kreditne kuće koje su sav svoj posao obavljaju isključivo preko interenta, dok se kod većine banaka tek zahtjev može predati online putema, a ostalo je potrebno obaviti u poslovnicama.

Preko interneta se u pravilu posuđuju manje svote novca koje ne predstavljaju preveliki rizik za financijske institucije. Banke posuđuju novac u domaćoj i stranoj valuti, dok kreditne kuće prvenstveno posluju u kunama i kod njih se isplaćuje pozajmica na tekući račun. Posuđuju se cifre od nekoliko stotina kuna do maksimalno nekoliko desetaka tisuća kuna koje se lako mogu vratiti. A to je ono što klijenti i žele, naročito oni koji uzimaju brze pozajmice online. Žele brzo i jednostavno rješenje koje može odmah riješiti njihove financijske teškoće. Ne žele pozajmice, zajmove i kredite koji iziskuju puno papirologije i hodanje po različitim instutucijama.

Nitko nema vremena za takve stvari, pa se ljudi radije odlučuju za internetske varijante naročito za brze pozajmice online koje mogu zatražiti u dva klika mišem.

Bez imalo muke do brze pozajmice online

Kod kreditnih kuće kompletna prijava ide isključivo preko interneta. Do brze pozajmice online može se doći online. U samo nekoliko klika mišem klijent može podnijeti zahtjev.

Dokumentaciju nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva, što je osobito bitno i hitnim situacijama. Brze pozajmice online podrazumijevaju manju svotu novca uz kraći rok otplate zbog čega nije potrebno kao mjeru osiguranja navesti sudžnika ili jamca. Dovoljno osiguranje je financijska urednost klijenta.

Od dokumetacije potrebno je osim ugovora podnijeti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu.

Važno je, uz to, da račun ni na koji način nije blokiran ili zaštićen te da tražitelj ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Rok otplate brze pozajmice online u prosjeku je zbog malih svota od  15 do 150 dana. To znači da čim je klijent isplati, može uzeti drugu pozajmicu. A to je ono što klijenti vole, brza rješenja u nepredvidivima situacijama na koje nitko od nas nije imun.

U kreditnim kućama klijent je na prvom mjestu

Brze pozajmice online isplaćuje se elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelja pozajmice i u samo 15 minuta otkad je zahtjev podnijet. Maksimalno vrijeme isplate je do 24 sata od podnošenja zahtjeva za brzom pozajmicom online. Kreditne kuće tijekom cijelog postupka, od zaprimanja zahtjeva do isplate novca, svojim klijentima jameče diskreciju i sigurnost. Cijeli je postupak još sigurniji nego fizički odlazak u poslovnicu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (350 ocjena)

Home » Brze pozajmice online