Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 04.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčane pozajmice bez garancije

Posuditi novac, a da za to ne trebate garantirati svojom imovinom? Zvuči predobro da bi bilo istinito, sigurno su pomislili svi koji su jednom u životu iskusili čari stambenog ili hipotekarnog kredita. Garanciju banke najčešće zahtijevaju baš u takvim situacijama, odnosno kad su u pitanju veće svote novaca koje se otplaćuju kroz dulji niz godina. Time se nastoje osigurati u slučaju da korisnik kredita ne može platiti svoja dugovanja pa će prodajom nekretnine, namiriti dug koji se nagomilao.

No kod manjih svota novca, banke rjeđe traže instrument osiguranja. Čest instrument osiguranja je polica životnog osiguranja. Ako klijent traži na temelju police pozajmicu, polica i dalje vrijedi, odnosno ne raskida se. On je može dalje bez ikakvog problema uplaćivati i kasnije najnormalnije koristiti pod uvjetima koje je potpisao. Novčane pozajmice bez garancije mogu podići i umirovljenici jer to su ujedno najpovoljniji keš krediti za penzionere u Hrvatskoj!

Za razliku od banaka, druge kreditne i financijske ustanove ne traže garanciju odnosno zalog. To znači da klijent ne treba u zamjenu za novac ne treba dati dodatnu garanciju u vidu pokretne i/ili nepokretne imovine. Osobito kad su u pitanju svote novaca koje ne prelaze 6000 tisuća kuna.

Što su to novčane pozajmice bez garancije ?

Ova vrsta pozajmice ne zahtijeva nikakav dodatni angažman. Klijent ne treba založiti svoju nekretninu, automobili i vrijednu umjetninu kako bi došao do prijeko potrebnog novca. Novčane pozajmice bez garancije omogućuju hitno pokrivanje manjih nepredvidivih troškova što uključuje saniranje kvarova u kućanstvu, na automobilu ili hitno putovanje. Njihova prednost jest što su nenamjenske i klijent ih može iskoristiti za bilo koju svrhu.

Tko su najčešći korisnici novčanih pozajmica bez garancije?

Karakteriziraju ih manje svote novca zbog čega su iznimno popularne kod mlađih generacija koje i inače imaju naviku svoje probleme rješavati brzo. Osim toga, za razliku od starijih generacija ne posjeduju nekretninu i veću vrijednost koja bi mogla poslužiti kao garancija. Najčešće se novčane pozajmice bez garancije isplaćuju u iznosu do 6000 kuna, a s maksimalnim rokom otplate do 150 dana. S obzirom na male svote novca, nije potrebno ovjera poslodavca kao ni javnog bilježnika. Najčešće se za pozajmicu ovog tipa može prijaviti preko interneta, ali već neko vrijeme na tržištu postoji i apliciranje putem SMS poruke.

Za novčane pozajmice bez garancije nije potreban ni sudužnik ni jamac

Na garanciju se osim u vidu pokretne ili nepokretne imovine, može gledati i kao na određenu vrstu osiguranja korištenjem sudužnika ili pak jamca. Kod novčane pozajmice bez garancije, korisnik ne treba ni sudužnika ni jamca. Prvenstveno je tome tako zato što su u pitanju manje svote novca, ali to znači da su kamate malo više nego kod pozajmica koje uključuju zalog.

Dovoljno osiguranje, ponajprije za kreditne i financijske ustanove su novčana primanja odnosno kreditna sposobnost klijenta. Važno je, također, da račun nije zaštićen ni blokiran. Banke i druge kreditne i financijske ustanove ne traže ovjeru od strane poslodavca upravo zato što su u pitanju manje svote novca. Time se skraćuje vrijeme koje protječe od predavanja zahtjeva do same isplate novca. Osobito je to važno za one klijente kojima poslodavac ne želi dati uvid u svoje poslovanje, a novac im je potreban hitno.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (425 ocjena)

Home » Novčane pozajmice bez garancije