Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice ponuda

Pozajmice ponuda

Pozajmice ponuda su relativno mali iznosi koje banke i druge financijske ustanove posuđuju klijentima na kratak period povratka. Pozajmice mogu dati pravne i fizičke osobe. Tvrtke mogu dati pozajmice radnicima, kao i obrnuto. Fizičke osobe mogu pozajmice dati pravnim osobama i najčešće se radi o pozajmici vlasnika društva vlastitom društvu.

To je upravo jedna od osnovnih razlika u odnosu na kredit. Pri ugovoru o zajmu, odnosno pozajmici, zajmodavatelj može biti bilo koja fizička i pravna osoba, a pri ugovoru o kreditu zajmodavatelj je po pravilu banka. Osim toga, ugovor o zajmu je neformalan ugovor, dok ugovor o kreditu mora biti sklopljen u pisanom obliku.

Kratkoročne pozajmice ponuda

Kratkoročne ili brza pozajmice ponuda omogućuju hitno pokrivanje manjih nepredviđenih troškova u što je uključena i posudba novca hitno. Rok otplate u prosjeku je do 12 rata, s time da za manje iznose nije potrebna ovjera poslodavca. Banke i financijske ustanove ne traže ovjeru poslodavca zato što su u pitanju manje svote novca. Dovoljna su tek redovno podmirenje dugovanja. Važno je, uz to, da račun ni na koji način nije blokiran ili zaštićen te da tražitelj ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine.

Pozajmice ponuda isti dan

Pozajmice ponuda isti dan kako joj samo ime govori isplaćuje se u istom danu otkad je podnijet zahtjev za pozajmicom. Novac se isplaćuje u roku od samo 15 minuta ako je podnijeta dokumentacija kompletna. To podrazumijeva najčešće presliku osobne iskaznice i tekućeg računa, osobito ako je u pitanju iznos do 400 EUR. Veći iznosi zahtijevaju i platnu listu odnosno mirovinski listu te bankovni izvadak.

Pozajmica isti dan podrazumijeva manju svotu novca uz kraći rok otplate zbog čega nije potrebno kao mjeru osiguranja navesti sudužnika ili jamca. Dovoljno osiguranje su novčana primanja odnosno kreditna sposobnost klijenta.

Rok otplate pozajmice ponuda u prosjeku je zbog malih svota od 15 do 90 dana.

Dobivanje pozajmice pospješuje životno osiguranje

Instrument osiguranja koji pospješuje dobivanje pozajmice isti dan jest polica životnog osiguranja. Ako klijent traži na temelju police pozajmicu, polica i dalje vrijedi, odnosno ne raskida se. On je može dalje bez ikakvog problema uplaćivati i kasnije najnormalnije koristiti pod uvjetima koje je potpisao.

Online pozajmice ponuda

Do pozajmice ponuda se može doći i preko interneta. Kako se radi o manjim svotama novca, banke i financijske ustanove uvele su u svoj rad online prijave koje skraćuju redove i čuvaju živce. U samo nekoliko klika mišem klijent može podnijeti zahtjev za pozajmicom, dok neki nude i opciju apliciranja preko SMS poruka. Dokumentaciju nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva, što je osobito bitno i hitnim situacijama.

Novčane pozajmice ponuda bez zaloga

Novčane pozajmice ponuda bez zaloga označavaju vrstu kredita koja ne iziskuje dodatnu garanciju ili zalog. To znači da nije potrebno zalagati pokretnu ili nepokretnu imovinu u zamjenu za pozajmicu. Najčešće se isplaćuju novčane pozajmice u iznosu do 4000 EUR, a s maksimalnim rokom otplate do 18 mjeseci. S obzirom na male svote novca, nije potrebno ovjera poslodavca kao ni javnog bilježnika. Najčešće se za pozajmicu ovog tipa može aplicirati preko interneta, ali i preko SMS poruka.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (422 ocjena)

Home » Pozajmice ponuda