Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Split

Sberbank Split

Pažljivo trebate birati gdje ćete otvoriti svoj privatni ili poslovni račun. Izaberite Sberbank Split, ako želite partnera koji će pratiti i podupirati vaše poslovne i životne planove. Kada postanete vlasnik računa u Sberbank Split istražite mrežu poslovnica i bankomata tako da uvijek možete naći najbližu poslovnicu mjestu na kojem se nalazite. Tako štedite vrijeme i novac, a na bankomatima  drugih banaka ne ostavljate skupe provizije. Koristite uvijek poslovnice Sberbank, bili vi u matičnom gradu ili negdje na putovanju ili proputovanju. Sberbank Split je vaša banka, a mi želimo da budete zadovoljni klijent. Mi štedimo vaše vrijeme, živce i novac.

Krediti i pozajmice – Sberbank Split

Bez obzira da li trebate kratkoročni ili dugoročni kredit, namjenski ili gotovinski nenamjenski kredit ili samo brzu kratkoročnu pozajmicu,  Sberbank Split kao vaša banka će vam susretljivo i profesionalno pomoći. Naravno, ako štedite kod nas, uvjeti kreditiranja za štediše su uvijek povoljniji za vas, nego za ostale koji nemaju štednju kod nas. Naročito ako kod nas im ate stambenu štednju, kada zatražite stambeni kredit, on će za vas biti povoljniji i jeftiniji, nego za građane koji nemaju štednju u Sberbank Split. Isto vrijedi i za kratkoročne brze pozajmice, naročito ako imate oročenu štednju. Jer  Sberbank Split nagrađuje odanost svojih stalnih klijenata.

Maestro i Mastercard na rate – Sberbank Split

Kartično poslovanje banke se stalno unapređuje. Tako vam odmah možemo preporučiti kreditne kartice za kupovanje na rate. Sberbank Split svojim klijentima osigurava Maestro i Mastercard na rate za otplatu kupljene robe na rate. Kreditne kartice vam omogućuju povoljno kupovanje u teškim vremenima. Kupujte odmah, kad vam kupljena roba treba, a plaćajte u više rata. Broj rata i vrijeme možete ugovoriti kod svog osobnog bankara kod ugovaranja kreditne kartice ili možete naknadno telefonom promijeniti, produžiti rok otplate. Sberbank Split uvijek ide na ruku svojim stalnim klijentima i sve se može dogovoriti. Kreditne kartice vam olakšavaju život.

Internet bankarstvo – Sberbank Split       

Internet je revolucionirao i bankarske poslove, pa tako svim klijentima preporučujemo da svakako ugovore opciju Internet bankarstvo. Kroz Internet bankarstvo, Sberbank Split „dolazi u vaš dom“ ili „za vaš radni stol, da vi ne morate za svaku sitnicu trčati u banku. Kad imate ugovoreno Internet bankarstvo, ne ovisite o regularnom radnom vremenu, svoje račune možete plaćati u bilo koje vrijeme, kada završite sve svoje dnevne obveze, po danu i po noći, pa čak i nedjeljom i praznicima. I sve to iz udobnosti vlastitog doma. Sberbank Split svim svojim klijentima daje informacije o Internet bankarstvu već kod otvaranja računa.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (486 ocjena)

Home » Sberbank Split