Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Solida pozajmice

Osiguravanje pozajmice izvrstan je način kako bismo osigurali dodatna sredstva kad naša osnovna nisu dovoljna. Ne postoji nikakav sram u posudbi novaca, a moderno društvo naviklo je djelovati preko posudbe radi ostvarivanja većih projekata. Solida pozajmice omogućit će Vam da riješite svoje financijske probleme i unaprijed se pobrinete za zadani problem. Kakva god da je aplikacija Solida pozajmice, moći ćete sigurno nastaviti sa svojim karijernim planovima. Pozajmice su okosnica financijske pomoći koje uzimamo od bankarskih grupa, a ukoliko je i Vama potrebna, sada je dostupnija nego ikad prije. Odlučite se za svoju Solida pozajmicu i ne brinite ni dana duže.

Solida pozajmice – pozajmice za svaku primjenu

Mnogi pojedinci, naročito oni neiskusniji u financijskom poslovanju, nisu sigurni treba li im manja pozajmica ili pravi kredit. Uz Solida pozajmice, moći ćete pokriti troškove manjeg iznosa, a kad takvi troškovi iskoče iznenadno, pozajmice su najbolje rješenje. Pozajmica će Vam omogućiti da otputujete u drugu državu na taj razgovor za posao na kojeg čekate već mjesecima. Solida pozajmice mogu Vam poslužiti za adaptaciju Vaše vikendice ili kako biste osigurali svom djetetu maturalac ili vozački ispit. Različite primjene za pozajmice se mogu pronaći svugdje, a na Vama je da se odlučite kako Vama može pomoći.

Solida pozajmice – kreditno poslovanje u vrijeme pandemije

Pandemija koronavirusa sigurno je zatresla svjetsku ekonomiju pa tako i financijsku djelatnost. U vrijeme kad se cjelokupni tržišni promet usporava, potreba za novcem biva sve snažnijom. Za ovakva vremena Solida pozajmice lako će Vam omogućiti da ne usporavate svoj posao radi novih mjera uzrokovanih pandemijom. Osigurajte svoj posao i sebe same u izazovna vremena, a Solida pozajmice iskoristite kako biste svoje ideje poboljšali ili rekonstruirali.

Solida pozajmice – razmotrite i online pozajmice

Osim Solida pozajmica, online pozajmice zahvaćaju sve veći udio kreditnog poslovanja danas. Isto vrijedi i za Hrvatsku gdje se u zadnjih godinu dana broj online transakcija ove vrste gotovo udvostručio. Solida pozajmice zasigurno su odlična opcija, no ukoliko više preferirate brze online gotovinske pozajmice, konzultirajte se s našim alatima radi realizacije brzih pozajmica koje mogu biti na Vašem računu unutar samo jednog dana. U svakom slučaju, online kreditno poslovanje brzo prate i sve banke pa tako se ne bismo čudili da i Solida uskoro izbaci svoju ponudu online kredita. Za svaku primjenu, u svakoj situaciji, Solida pozajmice poslužit će Vam kako biste riješili svoja financijska pitanja ili realizirali svoje planove i ciljeve. Odlučite se već danas i promijenite što mijenjati želite!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (588 ocjena)

Home » Solida pozajmice