Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida Varaždin krediti

Solida Varaždin krediti

Kao varaždinski prvi izbor za financijskog partnera, Solida je uspostavila reputaciju među Hrvatima kao pouzdana banka koja nagrađuje svoje članove za vjernost i lojalnost. U moru banaka u Republici Hrvatskoj, mnogi od Vas biraju Solidu upravo iz razloga transparentnosti, proksimiteta i činjenica da je u pitanju domaće ime. Solida Varaždin krediti baziraju se na potrebama Solidinih članova, a ponude kredita omogućuju pojedincima raznoliki odabir kako bi pronašli kredit po svojoj mjeri. Članovi Solide navikli su na dobru ponudu kredita i transparentnost pa nije ni čudo da, kad su u pitanju Solida Varaždin krediti, priče se uglavnom temelje na dobrim iskustvima.

Solida Varaždin krediti – kupnja prve nekretnine

Kako cijeli život slušate od roditelja o njihovim uspjesima i postignućima, tako se približi i to vrijeme kad smatramo da je pravo za kupnju prve nekretnine. Stambeni krediti velika su obveza koju osjeća dobar dio pučanstva – Solida Varaždin krediti omogućuju pogodne stambene kredite za svakoga tko se ohrabri na ovaj korak, a poslovanjem sa Solidom, znate da su Vam financijski partneri upravo susjedi ili sugrađani. Uz taj obiteljski pristup, Solida je nastojala prikupiti povjerenje građana Hrvatske i na temelju domaćih kontakata izgraditi svoju reputaciju kao banka za svakoga domaćeg. Odlučite se i Vi na stambeni kredit upravo u Solidi i uvjerite se u iskustva o kojima se priča.

Solida Varaždin krediti – nenamjenski krediti

Kako svaka nenadana situacija nas uhvati nespremne tako je i potrebno imati dobrog financijskog partnera koji može pomoći upravo tada. Solida Varaždin krediti dolaze i u obliku nenamjenskog kredita, savršenog za sve male i srednje planove, troškove, probleme ili drugo s kojima ćete se susreti u životu. Solida nenamjenski kredit omogućit će Vam lako rješavanja Vaših trenutnih problema, no isto tako će pomoći da ostvarite neke druge planove u karijernom, odnosno u privatnom životu. Nenamjenski krediti pomoći će Vam putovati, otvarati novo poduzeće, usrećiti obitelj ili organizirati neko događanje. U svakom od tih slučajeva, Solida Varaždin krediti stoje Vam na raspolaganju.

Solida Varaždin krediti – pouzdani i u vrijeme pandemije

Izazovi s kojima se svijet suočava od 2020. godine svakako su dotakli i Solidu, a poslovanje u ovoj banci doživjelo je svoje promjene kao što su to doživjele i ostale djelatnosti. Očekujte sasvim odgovornu politiku društvenog distanciranja i pomicanja poslovanja u svijet online i od Solide – odgovorno, savjesno i sigurno! Solida Varaždin krediti bit će Vam dostupni i tokom svake vrste lockdowna – bilo putem online metode ili neke druge; naravno u skladu s epidemiološkim preporukama.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (439 ocjena)

Home » Solida Varaždin krediti