Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju

Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju

Ako ste mladi (do 45 godina), ako ste hrvatski državljani, ako ste zasnovali obitelj i kupujete prvu nekretninu u svom životu, vama su dostupni stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju, što je osjetno povoljnije kreditiranje od klasičnih stambenih kredita. Uz predaju zahtjeva za kredit, odmah trebate predati i zahtjev za subvenciju, a kredit se osigurava hipotekom na nekretninu koju kupujete. Važno je to da su stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju stvarno povoljni, kamata je od 2,19 – 3,70 %, godišnja i fiksna za vrijeme trajanja subvencije, promjenjiva za preostali rok otplate. Subvencije pokrivaju pet godina + po jednu godinu za svako maloljetno dijete.

Kredit u eurima – stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju

Dok se još pripremate za kredit, provjerite izračune kredita i mjesečnih otplata u eurima i sami odlučite koji vam je kredit isplativiji. Nije nevažno ni da li kupujete gotovu nekretninu ili krećete u gradnju ili adaptaciju uz subvencije i tu morate odvagnuti što vam je korisnije. Važne su i kamate na Izračun u eurima i izračun u eurima. Na internetu pretražite sve raspoložive podatke o subvencioniranim kreditima, a najkorisnije informacije ćete naći na stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju. Postoje i bankarski kalkulatori koji vam sve mogu detaljno izračunati i olakšati vam odluku između kredita eurima.

Skućite se dok ste još mladi – stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju

Okućiti se ili skućiti se je najvažnija stvar u životu mladih ljudi, ako se žele osamostaliti i odvojiti od roditelja, a da ne moraju biti podstanari. Skućite se dok ste još mladi, da možete uživati u svom zrelom dobu i da dočekate mirnu starost. Ako se odlučite za stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju, vidjet ćete da je bolje otplaćivati mjesečnu ratu svojih kvadrata, nego plaćati skupu najamninu za tuđe kvadrate. Odahnut ćete, jer ćete biti svoji na svome i vaša kućica će doslovno biti vaša slobodica. Tako će stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju biti vaša najvažnija životna investicija, ulaganje u vlastitu sreću i mir svoje obitelji.

Umjesto najma, plaćajte rate svojih kvadrata – stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju

Ako ste podstanar, kraće ili duže vrijeme, onda znate sve stresove koje podstanarstvo donosi. Ako želite dočekati da vaše dijete smije glasno zaplakati, da ne morate hodati na prstima, da vam se djeca smiju konačno glasno igrati, ako želite miran san, odlučite se za  stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju. Ne plaćajte skupe najamnine začinjene frustracijama i stalnim prigovorima, provjerama i uzrujavanjima, radije plaćajte ratu za svoj krov nad glavom. Kaže se da sloboda nema cijene, a pravo značenje te izreke ćete shvatiti tek kad budete pod svojim krovom. Okućite se prije svoje 45-te, dok ste još dovoljno mladi da uživate u novostečenoj slobodi.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (517 ocjena)

Home » Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju