Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studentski krediti

Studentski krediti

Bliži nam se vrijeme kada budući studenti biraju svoje mjesto pod suncem odnosno fakultete i sveučilišta gdje će provesti sljedećih tri do šest godina svojih života kvalificirajući se za zvanje koje su odabrali te pripremiti se za njihovu buduću karijeru u životu. I dok oni razmišljaju o predmetima s kojim će se susresti, jednako tako razmišljaju o tome kako će uopće platiti školarinu, jer ipak školarine nisu male, čak i kod nešto jeftinijih sveučilišta. Najbolja su solucija za to studentski krediti, koji ima jamči da odgode plaćanje od jedne do nekoliko godina. Sa studentskim kreditom mogu bezbrižno studirati bez straha o roku do kada moraju platiti sljedeću ratu,i ne moraju se brinuti koliko im je još rata ostalo do kraja fakultativne godine.

Studentski kredit za redovne i izvanredne studente

Studentski krediti su dostupni svim studentima. Namijenjen je za studente na preddiplomskom, diplomskom te i poslijediplomskom studiju, bilo sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta bez obzira da li studiraju na državnim ili privatnim fakultetima, a to uključuje i studente koji studiraju na studiju u inozemstvu. Studentski krediti omogućuju budućim studentima da odgode plaćanje na rok od jedne pa do čak i deset godina, ovisno o banci u kojoj ugovore studentski kredit.

Studentski krediti s odgodom plaćanja

Poznato je koliko zna biti stresno u životu jednog studenta. Nitko im ne želi biti u koži, pogotovo ne kada im krene sezona ispita. U to vrijeme godine ih ne možete pretjerano vidjeti jer se uglavnom skrivaju u kutku svojih sobi te uče i uče danonoćno za ispite koji im slijede krajem svakog semestra. Kada su ti veoma stresni periodi, sigurno ne žele imati dodatni stres kao što je plaćanje rata za školarinu. Zato su najbolja opcija za njih studentski krediti koji će im skinuti dodatni teret s leđa i olakšati im njihovu svakidašnjicu. Jer sa studentskim kreditom on im omogućuje da odgode plaćanje na koliko god godina im treba, što im mnogo znači jer ne moraju se brinuti o plaćanju dok još studiraju na fakultetu.

Studentski krediti za bolju budućnost

Postoje mnoge stvari u što čovjek ulaže,no bitno je pritom pametno ulagati, a obrazovanje je jedna od najboljih i najbitnijih stvari u što čovjek treba ulagati. Jer s ulaganjem u obrazovanje ulažete u bolju svoju budućnost. Studentski krediti mogu vam omogućiti da nastavite dalje s obrazovanjem te da se pripremite za dalje u životu. Sa studentskim kreditom moći ćete odgoditi plaćanje školarine fakulteta i pružati će vam puno opuštenije studiranje bez nepotrebnih briga.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (415 ocjena)

Home » Studentski krediti