Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:52
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Osijek

Zašto zajmovi Osijek

Osijek je srce Slavonije, prepune žitnica, vrijednih ljudi i plodnih polja. No više ga javnost ne doživljava tako jer smo na svakodnevnoj bazi bombardirani napisima o nevjerojatnom valu iseljavanja. Sve više mladih i starih odlazi iz Slavonije za boljom budućnosti. Svoju sreću traže u Irskoj i Njemačkoj. Društvene mreže prepune su zajednice Slavonca u inozemstvu koji su se odlično snašli i još jednom pokazala da su Hrvati vrijedni radnici. I dok drugi grade novi život u stranim zemljama, oni koji su odlučili ostati krpaju kraj s krajem i jedva preživljavaju mjesec. Na tržištu su se pojavili zajmovi Osijek koji su namijenjeni ljudima koji su ostali i pokušavaju živjeti normalnim životom. Tako su uz ove zajmove popularni i zajmovi Rijeka te zajmovi u svim drugim gradovima i mjestima u Hrvatskoj.

S obzirom na to da je potrošačka košarica gotovo tisuću kuna skuplja od prosječne hrvatske plaće, da bi se preživjelo potrebno je uzimati zajmove. A na umu treba imati da je slavonska plaća daleko niža od one u Zagrebu. Ponukani time među zajmovima Osijek nalaze zajmovi za pokrivanje hitnih situacija kao što su popravci u kući i na poljoprivrednim strojevima, pokrivanje štete na usjevima i nenadanih putovanja uslijed zdravstvenih tegoba.

Poljoprivredni zajmovi najpopularniji su zajmovi Osijek

Među najpopularnijim zajmovima Osijek su oni poljoprivredni. Oni su osmišljeni posebno za poljoprivrednike i njihovu proizvodnju. Cilj potaknuti poljoprivrednu djelatnost i olakšati financijske izazove s kojima se poljoprivrednici suočavaju. Zbog toga se nude povoljniji uvjeti i manje kamatne stope. Namijenjeni su za nabavu sjemena, sadnog materijala, gnojiva i zaštitnih sredstva, a isplaćuju se i za održavanje mehanizacije. Takvi se zajmovi drugačije gledaju ovisno o tome traži li ih poljoprivrednik kao fizička osoba ili kao pravna osoba. Poljoprivrednik kao fizička osoba u principu lakše dobiva zajam zato što se kreditna sposobnost procjenjuje na temelju likvidnosti obrta i na temelju primanja i podmirenja dugovanja vlasnika odnosno obrtnika.

Ako se tretira kao pravna osoba, da bi se odobrilo zajam poljoprivrednik tj. njegov obrt mora uspješno poslovati najmanje tri godine.

Zajmovi Osijek traženiji među radnicima zaposlenima na određeno vrijeme

Osim poljoprivrednih zajmova među zajmovima Osijek traženi su i nenamjenski zajmovi koji se isplaćuju na račun tražitelja kredita u kunama, a isti ga može koristiti za bilo koju namjenu koju želi. Najčešće se koriste za pokrivanje minusa na tekućem računu, pokrivanje računa i nepredvidive životne troškove. Ovo je osobito teško zbog niskih primanja koje Slavonci imaju kao i činjenice da je rijetko tko zaposlen na neodređeno vrijeme.

Upravo zbog toga visoko kotiraju i zajmovi za rad na određeno vrijeme koje prvenstveno u svojoj ponudi imaju kreditne kuće. Naime, one su prepoznale uvjete na tržištu i prigrlile su ljude zaposlene na određeno vrijeme kao potencijalne klijenta. Za razliku od njih banke daju zajam za rad na određeno vrijeme samo onim klijentima koji su minimalno 12 mjeseci zaposleni na određeno vrijeme u istoj tvrtki. Zajam za rad na određeno vrijeme, u slučaju da ga banka odobri, daje se na kratki rok otplate. Na taj se način banke osiguravaju od rizika u slučaju da klijent izgubio posao i ne može više vraćati uzeti zajam. Jednako tako, izdaju se zajmovi na manje svote novca.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (480 ocjena)

Home » Zajmovi Osijek