Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Osijek

Zajmovi Osijek

Zašto zajmovi Osijek

Osijek je srce Slavonije, prepune žitnica, vrijednih ljudi i plodnih polja. No više ga javnost ne doživljava tako jer smo na svakodnevnoj bazi bombardirani napisima o nevjerojatnom valu iseljavanja. Sve više mladih i starih odlazi iz Slavonije za boljom budućnosti. Svoju sreću traže u Irskoj i Njemačkoj. Društvene mreže prepune su zajednice Slavonca u inozemstvu koji su se odlično snašli i još jednom pokazala da su Hrvati vrijedni radnici. I dok drugi grade novi život u stranim zemljama, oni koji su odlučili ostati krpaju kraj s krajem i jedva preživljavaju mjesec. Na tržištu su se pojavili zajmovi Osijek koji su namijenjeni ljudima koji su ostali i pokušavaju živjeti normalnim životom. Tako su uz ove zajmove popularni i zajmovi Rijeka te zajmovi u svim drugim gradovima i mjestima u Hrvatskoj.

S obzirom na to da je potrošačka košarica gotovo tisuću kuna skuplja od prosječne hrvatske plaće, da bi se preživjelo potrebno je uzimati zajmove. A na umu treba imati da je slavonska plaća daleko niža od one u Zagrebu. Ponukani time među zajmovima Osijek nalaze zajmovi za pokrivanje hitnih situacija kao što su popravci u kući i na poljoprivrednim strojevima, pokrivanje štete na usjevima i nenadanih putovanja uslijed zdravstvenih tegoba.

Poljoprivredni zajmovi najpopularniji su zajmovi Osijek

Među najpopularnijim zajmovima Osijek su oni poljoprivredni. Oni su osmišljeni posebno za poljoprivrednike i njihovu proizvodnju. Cilj potaknuti poljoprivrednu djelatnost i olakšati financijske izazove s kojima se poljoprivrednici suočavaju. Zbog toga se nude povoljniji uvjeti i manje kamatne stope. Namijenjeni su za nabavu sjemena, sadnog materijala, gnojiva i zaštitnih sredstva, a isplaćuju se i za održavanje mehanizacije. Takvi se zajmovi drugačije gledaju ovisno o tome traži li ih poljoprivrednik kao fizička osoba ili kao pravna osoba. Poljoprivrednik kao fizička osoba u principu lakše dobiva zajam zato što se kreditna sposobnost procjenjuje na temelju likvidnosti obrta i na temelju primanja i podmirenja dugovanja vlasnika odnosno obrtnika.

Ako se tretira kao pravna osoba, da bi se odobrilo zajam poljoprivrednik tj. njegov obrt mora uspješno poslovati najmanje tri godine.

Zajmovi Osijek traženiji među radnicima zaposlenima na određeno vrijeme

Osim poljoprivrednih zajmova među zajmovima Osijek traženi su i nenamjenski zajmovi koji se isplaćuju na račun tražitelja kredita u kunama, a isti ga može koristiti za bilo koju namjenu koju želi. Najčešće se koriste za pokrivanje minusa na tekućem računu, pokrivanje računa i nepredvidive životne troškove. Ovo je osobito teško zbog niskih primanja koje Slavonci imaju kao i činjenice da je rijetko tko zaposlen na neodređeno vrijeme.

Upravo zbog toga visoko kotiraju i zajmovi za rad na određeno vrijeme koje prvenstveno u svojoj ponudi imaju kreditne kuće. Naime, one su prepoznale uvjete na tržištu i prigrlile su ljude zaposlene na određeno vrijeme kao potencijalne klijenta. Za razliku od njih banke daju zajam za rad na određeno vrijeme samo onim klijentima koji su minimalno 12 mjeseci zaposleni na određeno vrijeme u istoj tvrtki. Zajam za rad na određeno vrijeme, u slučaju da ga banka odobri, daje se na kratki rok otplate. Na taj se način banke osiguravaju od rizika u slučaju da klijent izgubio posao i ne može više vraćati uzeti zajam. Jednako tako, izdaju se zajmovi na manje svote novca.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (480 ocjena)

Home » Zajmovi Osijek