Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Zadar

Zajmovi Zadar

Iako je Zadar već desetljećima na listi turističkih središnjica, tek je unatrag nekoliko godina postao pravi hit. Otkrili su ga Britanci i Amerikanci koje je oduševila ljepota i duga povijest ovog grada koji živi u skladu s prirodom i diše za košarku. Posljednjih godina broj turističkih kapaciteta raste, a samim time javlja se i sve veća potreba za zajmovima Zadar. U ponudi zajmova Zadar su turistički zajmovi pomoću koji se nastoji potaknuti razvoj turističke djelatnosti u gradu i u njegovoj široj okolici. Ako ste sami sebi rekli trebam kredit hitno, onda su zajmovi Zadar prava opcija za vas.

Zajmovi Zadar za podizanje turističkih kapaciteta

Turistički zajmovi su dugoročni zajmovi namijenjeni za kupnju, adaptaciju i opremanje apartmana, hotelskih soba ili hostela, a rok otplate je u prosjeku od 10 do 20 godina. Osim toga koriste se i za kupnja plovila ili druge opreme u svrhu obavljanja turističke djelatnosti. Zajmovi Zadar najčešće se isplaćuju u domaćoj valuti, dok banke u osnovi izdaju ovu vrstu zajmova u stranoj valutu tj. u eurima. Tipični instrumenti osiguranja turističkih zajmova su hipoteka, zadužnica, mjenica ili pak sudužništvo. To znači da banke prilikom davanja takvih zajmova traže kao garanciju nešto od gore navedenog kako bi si smanjile rizik ukoliko klijent dođe u situaciju kad više neće moći vraćati zajam.

Banke zahtijevaju da korisnik zajma treba biti građanin koji ima rješenje za bavljenje turističkom djelatnošću, odnosno ima status iznajmljivača stanova, soba, postelja i organizacijskih mjesta u kampovima. Kod kreditnih kuća koje daju zajmove Zadar to nije uvjet. Zajmovi se izdaju ne na temelju registrirane djelatnosti ili kreditne sposobnosti, već na temelju toga prima li klijent redovito plaću i podmiruje li uredno svoja dugovanja.

Do zajmova Zadar bez odlaska u poslovnicu

Zajmovi Zadar osim turističkih zajmova pod svoje okriljem okupljaju i druge vrste zajmova poput onih za koje se aplicira online putem. Stvari su olakšane maksimalno, a kreditne kuće traže samo osnovne podatke ne bi li odobrile zahtjev za zajmom. Klijent treba dostaviti online putem presliku osobne iskaznice i tekućeg računa te ugovor koji je prethodno skinuo s internetskih stranica kreditne kuće i potpisao. Na taj način ne treba gubiti svoje dragocjeno vrijeme u dugim redovima u poslovnici, a prednost jest ta što u miru može pročitati ugovor i savjetovati se s financijskim ili pravnim stručnjakom ukoliko ima kakvih dilema.

Zajmovi Zadar isplaćuju u roku od 24 sata ukoliko je dokumentacija koju je klijent priložio potpuna. Zahtjev se šalje preko interneta i sve to može se obaviti ma bilo gdje se nalazili. Rok otplate dogovara klijent ali pritom treba imati na umu da kratak rok otplate znači da su troškovi vraćanja zajma svedeni na minimum. To znači da što je brži rok otplate, klijent će u kraćem roku biti u mogućnosti ponovno uzeti brzi online zajam. Prednost ove vrste zajma je osim brzine i ta što se najčešće odobrava bez ikakvog instrumenata osiguranja.

Zajmovi Zadar imaju povoljnije uvjete za ribare

Zajmovi Zadar odnose se i na zajmove namijenjene ribarima i onima kojima imaju registrirani obrt za bavljenje ribarstvom. Na tržištu se nalaze zajmovi potpomognuti sredstvima iz Europske unije koji omogućuju povoljnije kamatne stope i bolji otplatni plan u potpunosti prilagođen ovoj vrsti posla. Cilj je potaknuti ulaganje u ovu vrstu gospodarstva i pomoći u razvijanju obrta.

Dostupni u Zadru u jednom danu!

Zajmovi Zadar su idealno rješenje za sve na području Zadra i Zadarske županije koji trebaju kratkoročnu financijsku injekciju s kratkim rokom otplate. Zajmovi Zadar spadaju među usluge koje pružaju neke kreditne nebankarske institucije, a koje su na tržištu vrlo brzo prepoznate kao dobar proizvod. Baš kao i zajmovi u drugim većim hrvatskim gradovima, i zajmovi Zadar spadaju među zajmove s ekspresnim rokom realizacije koji nam mogu pomoći na kratko vrijeme, onda kad je pomoć najpotrebnija. Mnogi su se, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, na žalost već naviknuli na da nemaju novca za stvari koje ne bi trebale spadati u kategoriju luksuza (poput npr. putovanje na godišnji odmor jednom u kalendarskoj godini). No s tim se ljudi diljem ove zemlje, a i mnogo šire naravno, još nekako i nose – ono s čim se nitko ne zna dobro nositi jesu dugovi koja treba vratiti. Upravo zato zajmovi Zadar, baš kao i zajmovi u drugim dijelovima RH, pomažu u situacijama kad si ne možemo više priuštiti biti dužni, kad nam treba financijska potpora a ne možemo ju potražiti ni kod bližnjih ni u bankarskim institucijama.

Pitate se trebate li zajam?

Teško je prosuditi kada netko zaista treba zajam; nešto što je jednima hir ili luksuz, drugima je nužno i obrnuto. Upravo zato su nebankarske kreditne institucije počele nuditi zajmove poput zajmova Zadar za koje se, ni u Zadru ni u drugim gradovima, potencijalni klijenti ne biraju po kreditnoj sposobnosti kao u bankama. Zajmovi Zadar se, poput većine drugih brzih zajmova, realiziraju u čak 15 minuta od kad klijent tvrtki dostavi potrebnu dokumentaciju, a tvrtke se (barem one koje posluju profesionalno i odgovorno) s klijentima dogovaraju o kamatnoj stopi i roku vraćanja zajma; uz osjećaj za diskreciju i bez pitanja o tome za što klijentu zajam treba. I premda klijent vraćanje zajma u roku ne jamči svojom kreditnom sposobnošću ili plaćom, nebankarske se institucije uz minimalno jamstvo pouzdaju da svatko odgovorno pristupa bilo kojem obliku pozajmice, te da su građani upoznati sa svojim prihodima i mjesečnim obvezama, svjesni mogućnosti, ali dovoljno racionalni da mogu napraviti razliku između želje i potrebe, te odlučiti na što zajam potrošiti i kako ga vratiti…

Zajmovi Zadar – instant pozajmice na kraći rok otplate

Zajmovi Zadar se ne razlikuju mnogo od drugih vrsta brzih pozajmica u većini kreditnih tvrtki – isti su minimalni uvjeti koji se traže od potencijalnog klijenta, kao i svota zajma koja je kod ovakvih brzih zajmova obično manja svota novca (obično od oko 4000 EUR). No ono što je ovdje specifično jest kraći rok otplate; naime zajmovi Zadar se posuđuju na nešto kraći, točnije na rok otplate do 18 mjeseci. Ovakve brze pozajmice zato mogu biti spasonosne onda kad vam nitko drugi ne pruža pomoć; kad se ne možete obratiti obitelji ni bankarskim institucijama, a imate realan plan kako zajam vratiti u roku od tri mjeseca… Usluge zajma novca u kreditnim tvrtkama, pa tako i zajmova Zadar, prihvatljive su gotovo svakome, bez obzira na zaposlenje, kreditnu stabilnost, HROK, i druge uvjete koje banke postavljaju prilikom izdavanja sličnih zajmova.

Za zajam Zadar klijent mora biti punoljetni građanin Zadra ili Zadarske županije

Ako odlučite zatražiti zajam Zadar, i naravno ispunjavate uvjet da živite u Zadru ili Zadarskoj županiji, do novca možete doći online u svega 15 minuta, bez javnih bilježnika i drugih troškova, kao i bez potvrda poslodavaca i sličnih potvrda na koje samo gubite dragocjeno vrijeme. Zato nemojte oklijevati ako se iznenada javi potreba za kreditom ili pozajmicom – napravite financijsku strategiju kako upotrijebiti novac i plan za povrat zajma na vrijeme; nakon toga zatražite zajam Zadar ili neku drugu online pozajmicu u kreditnoj tvrtki čiji agenti vode računa o vašim potrebama i voljni su vas savjetovati u bilo koje doba dana, te realizirati vaš zajam u najkraćem mogućem vremenu!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (543 ocjena)

Home » Zajmovi Zadar