Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam kredit hitno

Trebam kredit hitno

Usluga trebam kredit hitno

Koliko puta ste naglasili trebam kredit hitno? Čini li vam se ponekad da po cijele dane radite, a novac vam klizi iz ruku? Kućni budžet je preopterećen osnovnim stvarima kao što su režije, gorivo i kupovina namirnica. To čak ni ne podrazumijeva druge troškove poput popravaka kućanskih aparata, nenadanih putovanja ili hitnih zdravstvenih pregleda koje ne pokriva ni osnovno osiguranje. U tom trenutku jedino što vam može pasti na pamet jest „trebam kredit hitno“. Novac treba nabaviti što prije i pokušati spasiti štetu nastalo u kućnom budžetu prije nego li se pretvori u pravu katastrofu. To mogu popraviti i pozajmice fizičkim osobama koje su se pokazale izrazito korisnima i hitnim trenucima.

Trebate hitno kredit? Pogledajte sve ponude

Ovisno u kakvoj se situaciji radi, na tržištu postoji ponuda gotovo za sve scenarije koje možete zamisliti. Iza fraze „trebam kredit hitno“ kriju se najrazličitije ponude banka i kreditnih kuća. Najčešće se raditi o namjenskim i nenamjenskim kreditima u gotovini. Oni su jako popularni jer jasno definiraju uvjete i rokove otplate, a to je ono što klijenti cijene.

Namjenski kredit se odobravaju za točno određenu stvar i u pravilu imaju duži rok otplate, dok se nenamjenskima smatraju oni krediti koje možete iskoristiti u bio koju svrhu. Nenamjenski krediti omogućuju korištenje financijskih sredstava prema potrebama i željama korisnika kredita. Takvi krediti nemaju određene namjene i najčešće se odobravaju na kraći rok dospijeća. Tipični instrumenti osiguranja su polica osiguranja, zadužnica i/ili sudužništvo.

„Trebam kredit hitno“ – tko je bolja opcija za kreditiranje?

Banke izdaju navedene vrste kredita, ali samo ako klijent zadovoljava detaljnu provjeru kreditne sposobnosti koja uključuje i kontrolu izvješća HROK-a. HROK ili Hrvatski registar obaveza po kreditima je registar u čiju bazu podatka ulaze sve informacije korisnika o zaduženjima fizičkih i pravnih osoba po kreditima, kreditnim karticama, prekoračenju po tekućem računu, leasingu te obveze kao sudužnik ili jamac.

Svrha HROK-a je lakša i preciznija procjena trenutne kreditne sposobnosti za svakog klijenta pojedinačno kako trenutne financijske obveze ne bi bile iznad mogućnosti otplate mjesečnih anuiteta.

Imamo odgovor na frazu trebam kredit hitno

Kreditne kuće poput banki imaju odgovora na frazu „trebam kredit hitno“ koju korisnici sve češće upisuju u online tražilicu. Provjera kreditnih kuća nije toliko rigorozna kao kontrola banaka. Kreditne kuće provjeravaju prima li potencijalni klijent plaću ili mirovinu i pomiruje li uredno svoja dugovanja. Važno je također da mu račun nije u blokadi niti zaštićen jer se u suprotnom transakcija novca ne može obaviti. Kod odabira kreditne kuće, valja imati na umu da nemaju sve odobrenje za rad u Hrvatskoj.

Kreditne kuće koja posluje legalno moraju nabaviti licencu od Hrvatske narodne banke na čijim stranicama se može pronaći popis svih licenciranih tvrtki u tom financijskom sektoru. Tvrtke koje nisu na popisu Hrvatske narodne banke najbolje je izbjegavati kako ne biste imali problema. Takve tvrtke često posluju bez ugovora o posudbi i novac isplaćuju na ruke čime se otvara prostor za kasnije malverzacije.

Novac je roba kao i svaka druga i treba s njim biti u najmanju ruku oprezan kao i kod kupovine bilo čega drugog. Čak i ako vam stalno na um pada misao „trebam kredit hitno“, nemojte pristajati na nešto u što niste sto posto sigurni. Prije nego li potpišete bilo kakav ugovor pokušajte doći do savjeta pravnika ili financijskog stručnjaka kako se ne biste uvalili u nešto što kasnije nećete moći otplaćivati.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (326 ocjena)

Home » Trebam kredit hitno