Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka pozajmica

Kako doći do Addiko banka pozajmice?

Addiko banka pozajmica je jedna od opcija za osobe koje žele brzo i jednostavno doći do novca. Postupak apliciranja za pozajmicu je relativno jednostavan i može se obaviti online ili u poslovnici banke.

Prvi korak u procesu apliciranja za Addiko banka pozajmicu je odabir željene svote novca i roka otplate.

Nakon toga, potrebno je popuniti zahtjev za pozajmicu i priložiti potrebnu dokumentaciju koja uključuje osobnu iskaznicu, potvrdu o zaposlenju i primanjima te bankovni izvod.

Nakon što se zahtjev podnese, banka će provjeriti kreditnu sposobnost aplikanta i odlučiti o odobrenju pozajmice. Ukoliko se pozajmica odobri, novac će biti isplaćen na račun aplikanta u roku od nekoliko dana.

Kada je riječ o uvjetima i kamatnim stopama za Addiko banka pozajmicu, oni ovise o svoti novca koja se traži i roku otplate. Kamatne stope su fiksne i kreću se od 6,49% do 9,99%, a rok otplate može biti od 12 do 84 mjeseca.

Prednosti Addiko banka pozajmice su brzina i jednostavnost procesa apliciranja, kao i mogućnost online apliciranja. Također, kamatne stope su konkurentne u usporedbi s drugim bankama.

Nedostaci Addiko banka pozajmice uključuju mogućnost skrivenih troškova i dodatnih naknada, što se može dogoditi s bilo kojom bankom.

Također, uvjeti odobrenja pozajmice mogu biti stroži u usporedbi s drugim bankama.

Ukratko, Addiko banka pozajmica je jedna od opcija za osobe koje traže brz i jednostavan način za dolazak do novca. Proces apliciranja je jednostavan i može se obaviti online ili u poslovnici banke. Kamatne stope su konkurentne, ali uvjeti odobrenja pozajmice mogu biti stroži u usporedbi s drugim bankama.

Uvjeti i kamatne stope za Addiko banka pozajmicu

Kada je riječ o uvjetima i kamatnim stopama za Addiko banka pozajmicu, oni ovise o svoti novca koja se traži i roku otplate. Kamatne stope su fiksne i kreću se od 6,49% do 9,99%, a rok otplate može biti od 12 do 84 mjeseca.

Uvjeti za odobrenje pozajmice uključuju minimalnu dob od 18 godina, redovna primanja te čisto kreditno izvješće.

Također, aplikanti moraju biti državljani Republike Hrvatske i imati prebivalište u Hrvatskoj.

Ukoliko se pozajmica odobri, aplikant će morati plaćati mjesečne rate koje uključuju kamatne stope i troškove obrade pozajmice. Troškovi obrade pozajmice ovise o svoti novca koja se traži i kreću se od 1,5% do 2,5% od odobrene svote.

Kada je riječ o nedostacima Addiko banka pozajmice, jedan od njih je mogućnost skrivenih troškova i dodatnih naknada.

Također, uvjeti odobrenja pozajmice mogu biti stroži u usporedbi s drugim bankama.

Međutim, prednosti Addiko banka pozajmice uključuju konkurentne kamatne stope te mogućnost online apliciranja. Također, aplikanti mogu birati između različitih svota novca i rokova otplate, što im omogućava prilagodbu pozajmice svojim financijskim mogućnostima.

Ukratko, uvjeti i kamatne stope za Addiko banka pozajmicu ovise o svoti novca koja se traži i roku otplate. Uvjeti za odobrenje pozajmice uključuju minimalnu dob, redovna primanja i čisto kreditno izvješće. Troškovi obrade pozajmice ovise o svoti novca koja se traži. Prednosti Addiko banka pozajmice uključuju konkurentne kamatne stope i mogućnost online apliciranja, dok nedostaci uključuju mogućnost skrivenih troškova i strože uvjete odobrenja pozajmice.

Prednosti i nedostaci Addiko banka pozajmice

Prednosti i nedostaci Addiko banka pozajmice ovise o individualnim potrebama i financijskoj situaciji aplikanta.

Jedna od prednosti Addiko banka pozajmice je brzina i jednostavnost procesa apliciranja, što je važno za osobe koje trebaju novac hitno. Također, aplikanti mogu aplicirati online, što štedi vrijeme i omogućava bržu obradu zahtjeva.

Još jedna prednost je konkurentna kamatna stopa koja se kreće od 6,49% do 9,99%, što je niže u usporedbi s drugim bankama. Također, aplikanti mogu birati između različitih svota novca i rokova otplate, što im omogućava prilagodbu pozajmice svojim financijskim mogućnostima.

Nedostaci Addiko banka pozajmice uključuju mogućnost skrivenih troškova i dodatnih naknada, što se može dogoditi s bilo kojom bankom.

Također, uvjeti odobrenja pozajmice mogu biti stroži u usporedbi s drugim bankama.

Još jedan nedostatak je mogućnost preplaćivanja pozajmice ako se ne plaćaju mjesečne rate na vrijeme. Također, ukoliko se pozajmica ne vrati na vrijeme, to može dovesti do negativnog utjecaja na kreditnu sposobnost aplikanta.

Ukratko, prednosti i nedostaci Addiko banka pozajmice ovise o individualnim potrebama i financijskoj situaciji aplikanta. Prednosti uključuju brzinu i jednostavnost procesa apliciranja, konkurentnu kamatnu stopu te mogućnost prilagodbe pozajmice svojim financijskim mogućnostima. Nedostaci uključuju mogućnost skrivenih troškova i dodatnih naknada, strože uvjete odobrenja pozajmice te mogućnost preplaćivanja pozajmice i negativnog utjecaja na kreditnu sposobnost aplikanta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (458 ocjena)

Home » Addiko banka pozajmica