Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko gotovinski kredit

Addiko gotovinski kredit

Brzi gotovinski kredit bez depozita, sudužnika i jamaca vam možda zvuči nestvarno, ali u Addiko banci je ostvarivo ekspresno i na vrlo jednostavan način. Ovaj kreditni program je omogućen klijentima Addiko banke, ali i klijentima ostalih banaka i to bez obveze prebacivanja redovnih primanja u Addiko banku.  Informirajte se još danas, Addiko gotovinski kredit je zbilja dostupan svima, pa ako vam se žuri i ako morate biti sigurni da će vam zatraženi kredit biti što brže odobren, krenite sa zahtjevom odmah. Informirajte se na službenim web stranicama Addiko banke, možda otkrijete da neki drugi kreditni paket više odgovara vašim potrebama i možda je više po mjeri vaših mogućnosti.

Addiko blic plus kredit – Addiko gotovinski kredit

Ako je Addiko banka vaša banka, preko koje idu sva vaša redovna i izvanredna primanja, vi u svako doba možete zatražiti Addiko gotovinski kredit. Čak i ako ste do danas bili klijent neke druge banke i danas ste odlučili svoja primanja prebaciti u Addiko banku, vaš zahtjev za gotovinskim kreditom biti će odobren i realiziran brzo i jednostavno, zato se i zove blic plus kredit. Kredite možete realizirati u Eurima, već prema vašim potrebama. Informirajte se na Addiko gotovinski kredit, jer Addiko banka odobrava kredite svojim klijentima, ali i klijentima ostalih banaka. Ako želite realizirati brzi gotovinski kredit, onda prvo posjetite Addiko banku.

Kako dobiti kredit u Addiko banci – Addiko gotovinski kredit

Kredit u Addiko banci se dobiva jednostavno, brzo i po uhodanoj proceduri. Prvi korak je informirati se o svim kreditnim paketima, drugi korak je izabrati kredit koji vama i vašim potrebama najviše odgovara, a to sve možete saznati online na službenim web stranicama Addiko banke. Potom dolazite na odjel Addiko gotovinski kredit, predajte zahtjev za kredit, raspravite o detaljma koji su vam možda nejasni i čekajte obavijest o odobrenju kredita. Isto pravilo vrijedi i ako zahtjev za vaš kredit predajete online, a Addiko banka vam pruža i mogućnost online ugovaranja kredita.Addiko banka u svemu ide na ruku svojim klijentima, pa i u ugovaranju kredita.

Nenamjenski kredit – Addiko gotovinski kredit

Svi nenamjenski krediti su gotovinski krediti i mogu ih dobiti klijenti Addiko banke, ali i klijenti drugih banaka. Nenamjenski Addiko gotovinski kredit je dostupan svim zaposlenim klijentima koji imaju redovna primanja, kao i umirovljenicima, obrtnicima i ostalim klijentima koji imaju redovita mjesečna primanja. Važno je da odaberete visinu kredita po mjeri svojih mogućnosti da vam mjesečne rate ne budu prevelike. Isto tako odaberite razuman rok otplate, da vam vraćanje kredita ne bude preveliko opterećenje. Blic gotovinski kredit možete realizirati isti dan, jer odobrenje kredita dobijete za pola sataa to je velika prednost.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (572 ocjena)

Home » Addiko gotovinski kredit